Overnachten, Spa & Sauna

Ontspannen in Adults Only wellness kasteel in Zuid-Tirol, ontdek Castel Rundegg!

19 oktober 2023
Castel Rundegg in Zuid-Tirol

Altijd al eens willen overnachten in een wellness kasteel in Zuid-Tirol? Het kan bij Castel Rundegg in Zuid-Tirol. Dit kasteel met spa- en wellness faciliteiten ligt nabij Merano en is een toevluchtsoord voor volwassenen.

 

Castel Rundegg in Zuid-Tirol, Adults Only wellness kasteel

 

Voor wie van mooie dingen houdt en van bijzondere overnachtingen houdt is Castel Rundegg in Zuid-Tirol een fijn toevluchtsoord. Voor wie niet kan wachten tot de winter voorbij is, droom alvast weg naar dit luxe wellness kasteel in Zuid-Tirol. Het luxe wellness kasteel ligt op een half uur lopen van het centrum van kuurstad Merano.

 

Als de natuur ontwaakt uit haar winterslaap krijg je nog meer zin om het leven te vieren! Elkaar verwennen met een welverdiende vakantie om te genieten, samen zijn met je partner, lekker eten en tot rust komen. Het kan allemaal in het Adults Only hotel Castel Rundegg in Zuid-Tirol.

 

Tussen eind maart en begin mei toveren de lieflijke bloesems de boomgaarden om in een roze-witte zee van kleur. In Zuid-Tirol bloeien jaar-lijks zo’n 17 miljoen appelbloesems. Een aanrader dus om rond deze tijd naar Zuid-Tirol te reizen. Als er alsnog een late koudegolf dreigt, besproeit men de appelbloesems met water. Gedurende de nacht krijgen de tere bloesems daardoor een beschermend laagje ijs. Als de zon ’s ochtends in de boomgaarden schijnt, glinstert en fonkelt alles magisch!

 

Voor de wellness liefhebbers die op zoek zijn naar iets bijzonders, sla dit wellness hotel op als tip! Laat je ontvangen door kasteelheer David en ervaar zelf deze luxe en fijne plek waar je vrij van enige etiquette kunt genieten van een stijlvolle, elegante sfeer. Misschien worden jullie, net als David, wel verliefd worden op Castel Rundegg in Zuid-Tirol.

 

♥ Ontdek meer luxe kastelen met wellness;
♥ Bekijk ook al deze Adult Only wellnesshotels;
♥ Ontdek alles over dit Adults Only kasteel in Zuid-Tirol ;
♥ Bekijk meer van onze tips voor een wellness vakantie in Zuid-Tirol.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Castel Rundegg in Zuid-Tirol

Ontspannen in de Rundegg Wellness & Spa

 

Elkaar verwennen tijdens een romantische wellness vakantie in Zuid-Tirol kan in de Rundegg Wellness & Spa. Laat de stress uit je lichaam masseren, geniet van een verkwikkende lente schoonheidsbehandelingen of geniet samen van een duo massage in de kasteel spa.

 

Kasteelgasten kunnen kiezen uit Oosterse peelings en zich afspoelen onder een Vichydouche, zich in een modderpakking laten inpakken of na het stoombad laten verwennen met een zachte massage. Voor wie wil kan de kasteel spa ervaring worden uitgebreid met een behandelingen bij kaarslicht.

 

Krijg jij al zin in de Candlelight massage waarbij je warme handen op je voelt die natuurlijke oliën over je lichaam wrijven die heerlijk geuren? Of kies je voor een Shiatsu massage waarbij de energiestroom wordt gestimuleerd dat harmoniserend werkt? Het aanbod van behandelingen is hoogwaardig en gevarieerd.

 

De lente brengt een speciale, opgewekte stemming met zich mee. Voor velen is het een motivatie om iets extra’s te doen voor de eigen gezondheid. Castel Rundegg in Zuid-Tirol is een van de pioniers van de Medical Spa Hotels. Gasten van heinde en verre komen hierheen om zich in een unieke privésfeer te laten behandelen. De nauwe samenwerking tussen artsen, masseurs, therapeuten en beautyexperts staat garant voor een alomvattend wellnessconcept, uitgekiende kuurprogramma’s en doelgerichte therapieën.

 

Rundegg Wellness & Spa

Geniet van de kasteelkeuken in Merano

 

Als je gaat dineren in het kasteel restaurant dan voel je de bijzondere charme van het kasteel uit de 12de eeuw. Binnen de oude muren van het kasteelrestaurant genieten fijnproevers van culinaire hoogstandjes.

 

Het water zal je in de mond lopen als je eenmaal de keuken van Zuid-Tirol met al haar lekkers hebt geproefd. De koks toveren met regionale en lokale ingrediënten, traditionele Zuid-Tiroolse gerechten op tafel. De verse kruiden komen uit de eigen kasteeltuin. Uiteraard wordt bij elke gang een bijpassende Zuid-Tiroolse wijn geserveerd en nagenieten kan met een  huisgemaakte limoncello.

 

Bijzonder restaurant Merano

 

Heb jij al zin om van een wellness vakantie bij Castel Rundegg in Zuid-Tirol te genieten?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots