Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei, Italië

Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei Zuid-Tirol

TripAdvisor heeft het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei in Zuid-Tirol, Italië al meerdere malen uitgeroepen tot beste familiehotel ter wereld. Hoog tijd voor meer informatie over dit hotel waar je met het hele gezin een ontspannen vakantie kan beleven.

Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei, Italië

Wil jij een zomervakantie doorbrengen in de regio Val Gardena met je familie of gezin? Dan is een verblijf in het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei in Zuid-Tirol, Italië een aanrader omdat het door TripAdvisor al meerdere malen is uitgeroepen tot beste familiehotel ter wereld. De eerste keer dat ze deze prestigieuze titel wonnen was al in 2013.

Het hotel ligt middenin het UNESCO Wereldnatuurerfgoed Dolomieten. Een ideale vakantiebestemming voor mensen die van de natuur en de bergen houden. De mooiste wandelroutes en mountainbike trails wachten hier op je. Jong en oud kan onder andere in de weides op blote voeten lopen en smullen in een berghut van zoete Kaiserschmarrn.

Quality time met de hele familie of het complete gezin, een fijn en luxe verblijf is een van de family luxury suites en zowel indoor als outdoor is er voor volwassenen en kinderen genoeg te beleven. “It´s family time, live it now ® “, is het motto van het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei, in Zuid-Tirol.

Er staat een professioneel team klaar met meer dan 20 meertalige kinderanimators om 7 dagen per week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat zich te ontfermen over het geliefde kroost. Op die manier kunnen ouders en wellicht ook opa en oma even samen ontspannen door gebruik te maken van de uitgebreide wellness of een wandeling of fietstocht door de bergen. En met alle mogelijkheden voor jong en oud kunnen er ook met zijn allen genoeg herinneringen worden gemaakt aan de fijne vakantie tijd die je samen hebt doorgebracht. Dat is wat het leven verrijkt en waar de filosofie van het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel van is overtuigd.

Een Grand Hôtel alleen voor gezinnen,
Cavallino Bianco geldt als het beste familiehotel ter wereld!

Ontdek alles over dit kindvriendelijke familiehotel.
♥ Bekijk meer van onze tips voor een wellness vakantie in Zuid-Tirol.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei, Italië

Cavallino-waterwereld, een spa voor het hele gezin

Naar hartenlust spetteren in het water, je uitleven op de glijbanen. In de spa en in de zwembaden van het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel kan het allemaal. Het zal nog moeite kosten om de kinderen na een dag waterplezier weg te halen uit de Cavallino-waterwereld want er valt zoveel te beleven.

Het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel heeft maar liefst vier zwembaden en twee grote buitenbaden met uitzicht op de Dolomieten. Het hele gezin kan zich vermaken in de “Splish Splash” en de allerkleinsten kunnen genieten in de baby-oase. De Grotta Azzurra fonkelt als goud, lichtjes weerkaatsen in het water en het warme water borrelt op. De drievoudige waterglijbaan oefent een magische aantrekkingskracht uit op de kids.

In de sauna’s kunnen de volwassenen ontspannen met elkaar. Een extra verwenmoment voor Pappa en Mamma kan door het reserveren van een fijne duobehandeling of door samen in een rozenbad te stappen. En wil je een Moeder en Dochter of Vader en Zoon wellness arrangement beleven dan kan dat natuurlijk ook.

Bij dit kindvriendelijke wellness hotel in de Dolomieten, dat ook een Leading Family Hotel & Resort is, kunnen ook de kleine prinsjes en prinsesjes van top tot teen worden verwend met kindvriendelijke wellnessbehandelingen zoals een babymassage of een “Prince of Princess dream” wellness behandeling.

Kindvriendelijk familiehotel Dolomieten

Kinderparadijs Lino Land, de natuur in en meer

In Cavallino Bianco speelt het geen rol hoe oud de kinderen zijn. Kinderen tot elf jaar worden opgevangen in het Lino Land door ervaren medewerkers die meerdere talen spreken van het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel. Lino Land is een kinderparadijs met piratenland en mini-sportarena. Er is een legobouwplaats en een reuzenpoppenhuis. Daarnaast is er een softplay-speelruimte en zelfs een eigen theater.

Als je dan toch in de mooie Dolomieten verblijft dan is het wel zo fijn om ook de kinderen buiten te laten spelen en de gezonde berglucht op te laten snuiven. De omgeving kan ontdekt worden door de jonge natuurdetectives. Glijbanen, schommels, een klimmuur, een racezone en een springkasteel: alles is aanwezig voor een kindvriendelijke droomvakantie in de Dolomieten.

Voor jonge tieners vanaf elf jaar is er een aparte chill-outzone. Hier staat een Playstation en Nintendo Wii klaar voor wie er graag op speelt. Daarnaast wordt er een gevarieerd programma met buiten activiteiten georganiseerd zoals een schattenjacht of een uitstapje naar het klimpark.

In de mountainbikeschool van het hotel kunnen kinderen kennismaken met het plezier van mountainbiken. Op zonnige zomermiddagen fietsen ze samen richting de Cavallinohut. Daar wacht een heerlijke barbecue en vele leuke spelletjes onder leiding van de animators en gidsen.

Voor gezinnen die willen genieten van een actieve en ontspannen vakantie is het een win-winsituatie. Je kan er met elkaar van alles beleven en er is elke dag kinderopvang mogelijk van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Op die manier hebben Mamma en Pappa ook een paar uurtjes tijd voor elkaar naast de quality time met het gezin.

Beste familiehotel ter wereld

Waardevolle gezinsmomenten tijdens het eten

Een avond uit eten met het hele gezin of de complete familie. Of juist een avond samen ongestoord dineren met je liefste bij kaarslicht. Volwassenen kunnen kiezen uit een vijfgangen keuzemenu en proeven van traditionele Zuid-Tiroolse specialiteiten en mediterrane lekkernijen.

Baby’s kunnen smullen van Hipp-producten dat een uitgebreid assortiment babyvoeding heeft en voor kinderen wordt er een speciaal Lino-menu klaargemaakt. Daar zit alles in wat vermoeide avonturiers weer op de been krijgt! Zowel het ontbijt als de lunch is altijd in buffetvorm zodat iedereen zelf kan kiezen wat hij of zij wilt eten. Voor wie nog steeds trek heeft staat er als tussendoortje ook ’s middags een buffet klaar met lekkere snacks.

Er zijn verschillende verblijfsvormen mogelijk bij het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel. Wil je op basis van Halfpension hier verblijven, (ontbijt en diner) dan kies je voor de Cavallino Bianco Light formule. Uiteraard is de keuken van het hotel er ook op gericht dat er speciale gerechten voor gasten mogelijk zijn die allergieën of intoleranties hebben.

Cavallino Bianco

Zou jij je vakantie willen doorbrengen in het
Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei in Italië?

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons