Spa & Sauna

Ontspannen in het Centre de Balnéothérapie in Saint François Longchamp

23 maart 2022
Centre de Balnéothérapie Saint François Longchamp

Heb jij plannen voor een wintersport vakantie naar het Franse skigebied Saint François Longchamp en ben je benieuwd waar je kan ontspannen? Ga dan naar het Centre de Balnéothérapie in Saint François Longchamp.

 

Relax in Centre de Balnéothérapie Saint François Longchamp

 

Wil jij een actieve wintersport vakantie in Frankrijk combineren met een moment van ontspanning? Dan kan je eens overwegen om naar het Franse wintersport gebied Saint François Longchamp te reizen. Het is een klein skigebied met ongeveer 70 kilometer aan pistes maar dankzij de verbinding met het skigebied Valmorel is er in totaal 165 kilometer aan pistes ontstaan waarvoor je de skipas ‘Le Grand Domaine’ kan kopen.

 

Op een klein kwartier lopen vanaf het centrum van het skigebied vind je het Centre de Balnéothérapie in Saint François Longchamp dat aan de voet van de Col de Madeleine ligt. Het Centre de Balnéothérapie in Saint François Longchamp is een Balneotherapiecentrum dat gericht is op welzijn en ontspanning in de bergen. Op een totale oppervlakte van 2.500 m² zijn er diverse  balneotherapiebaden, een sauna, hammam, rustruimte en bubbelstoelen buiten aanwezig. Sportliefhebbers kunnen aquagym- en aquabikelessen volgen of hun sportritme voortzetten in de  fitnessruimte.

 

De meeste mensen kopen een toegangskaart voor 2 uur of 3 uur voor het Centre de Balnéothérapie in Saint François Longchamp. Er is een hydrotherapie circuit van in totaal 18 punten waar je langs kan gaan. De diverse balneotherapiebaden met hydromassage-jets, de tegenstroombaden en de bubbelbank buiten zijn er om je spieren te stimuleren en de drainage en vascularisatie van de benen te optimaliseren. Ideaal als je de hele dag op de latten of op je snowboard van de pistes bent geweest.

 

Het Centre de Balnéothérapie in Saint François Longchamp is geen zwembad waar je baantjes kan trekken. Ook voor kinderen is er geen vertier behalve wellicht als ze wat ouder zijn het fietsen op de aquabikes. Het buiten gedeelte is heel klein en bestaat uit 5 bubbelstoelen. Het is een fijne plek om even een paar uur te ontspannen maar het is geen wellnesscentrum waar je een hele dag kan doorbrengen.

 

♥ Ontdek de wintersportreizen bij Sunweb en TUI.nl.
♥ Bekijk hier Hotel Le Perelle met sauna en spa in Saint François Longchamp

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Centre de Balnéothérapie Saint François Longchamp

 

Centre de Balnéothérapie Saint François Longchamp

 

Verwen jezelf extra met een massage

 

Wil je echt even helemaal tot rust komen? Verwen jezelf dan met een massage in de Beauty Area van het Balneotherapiecentrum. Heb je last van je benen na een paar dagen op de piste? Dan kan een After Ski Massage de oplossing zijn om je benen en spieren tot rust te laten komen.

 

In de Beauty Area wordt gewerkt met producten van de Franse merken Thalgo en Origine. Er zijn behandelkamers voor één persoon maar je kan ook genieten van een duo-massage.

 

Wellness vakantie Frankrijk

 

Klein wellness hotel met zwembad en sauna in Saint François Longchamp

 

In het skigebied Saint François Longchamp is de maximale sterren classificatie voor hotels 3***. Er zijn dus geen 4- en 5*** hotels in Saint François Longchamp.

 

Wil je toch graag ontspannen in een wellness hotels dan kan je Hotel Le Perelle met sauna en spa overwegen. Het hotel ligt op ongeveer 25 minuten lopen van het centrum van het skigebied maar er is achter het hotel wel een skilift. De afstand tot Centre de Balnéothérapie is ongeveer 15 minuten lopen.

 

♥ Bekijk hier Hotel Le Perelle met sauna en spa in Saint François Longchamp

 

Hotel met zwembad en sauna in Saint François Longchamp

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots