Niacinamide 20% Treatment Paula's Choice review

Review: Clinical Niacinamide 20% Treatment van Paula’s Choice

Heb jij last van pigmentatievlekken, grove poriën of een ruwe huid? Dan zou het Clinical Niacinamide 20% Treatment van Paula’s Choice wel eens kunnen helpen.

Clinical Niacinamide 20% Treatment Paula’s Choice review

Heb je plekjes op je gezicht die waarschijnlijk veroorzaakt zijn door zonschade of huidveroudering en/of heb je last van grove poriën? Tijd voor een Clinical Niacinamide 20% Treatment review van Paula’s Choice dat werkzame ingrediënten bevat dat zich richt op vergrote, opgerekte poriën, een ruwe huidtextuur en/of bultjes door opgehoopt talg. De werkzame ingrediënten in dit product zijn:

Niacinamide (vitamine B3)
Sterk huid herstellend ingrediënt dat de zichtbaarheid van grove poriën en fijne lijntjes aanzienlijk kan verminderen, en een doffe, oneffen huid verheldert.

Vitamine C
Eén van de beste vitamines voor de huid. Werkt tegen meerdere tekenen van huidveroudering, verheldert een doffe, oneffen teint en heeft herstellende en kalmerende eigenschappen.

Acetylglucosamine
Huid herstellend ingrediënt dat het verschil kan maken bij het verminderen van tekenen van veroudering. Het helpt tegen huidverkleuringen, vooral in combinatie met niacinamide. Met niacinamide ben ik al bekend, tenminste als ingrediënt in de parfumvrije dagcrème van Olaz die ik al jaren trouw gebruik. Dit stofje werkt kalmerend en zorgt er voor dat de huid vocht beter vast kan houden.

Ik gebruikte het Clinical Niacinamide 20% Treatment van Paula’s Choice na mijn Clinical Retinol + Bakuchiol Treatment review van Paula’s Choice. Als je dat artikel ook hebt gelezen dan zal je vast begrijpen dat ik extra nieuwsgierig was naar dit product maar, toch ook wat voorzichtig omdat de niacinamide in een hoge hoeveelheid is toegevoegd.

Dit Clinical Niacinamide 20% Treatment van Paula’s Choice smeer je op na het reinigen van je huid en vóór je dag of nachtcrème. Wél is het belangrijk om daarna overdag ook een product met SPF (zonbescherming) te gebruiken. Dit staat op de website van Paula’s Choice ook altijd aangegeven bij de producten waarbij dat nodig is.

De Clinical Niacinamide 20% Treatment maakt mijn huid super zacht, ik heb met enige regelmaat mijn wangen laten voelen aan mijn vriend, zo zacht waren ze. Op mijn voorhoofd heb ik regelmatig een paar talgbultjes, wat soms een groter puistje wordt. Na een paar weken gebruik van dit product, is mijn voorhoofd toch een stukje egaler geworden en zijn de talgbultjes veel sneller weg. Hier ben ik dus echt over te spreken, omdat ik een zichtbaar verschil zie.

Wel is dit product dan ook weer aardig aan de prijs. Je betaalt € 52,00 voor een flesje van 20ml, en dit is een full-size product. Wel gebruik je maar 1 á 2 druppels per avond en zal je er echt wel een tijdje mee vooruit kunnen. Als je het resultaat er van ziet, kan je voor jezelf bepalen of je het product de moeite waard vind.

*Ontdek zelf het Super hydrate overnight masker van Paula’s Choice;
**Bekijk ook dit gezichtsmasker voor de gevoelige huid dat je ’s nachts kan laten intrekken.

Clinical Niacinamide 20% Treatment Paula's Choice review

Al mijn reviews en ervaringen met Paula’s Choice

  1. Review Clinical Retinol + Bakuchiol Treatment product van Paula’s Choice
  2. Glanzende huid? Review van exfolianten Paula’s Choice, daar gaat je huid van stralen!
  3. Super hydrate overnight masker van Paula’s Choice, review gezichtsmasker voor gevoelige huid.
Reviews en ervaringen met Paula's Choice

Paula’s Choice beauty producten gebruiken

Gebruik jij al Paula’s Choice beauty producten of ben je nieuwsgierig geworden naar de producten naar aanleiding van mijn review of tips? Het is in elk geval goed om te weten dat je altijd contact kan opnemen met de klantenservice voor al je vragen, dat er meestal ook mini versies verkrijgbaar zijn zodat je het product eerst kan testen en dat er ook vaak kortingsacties zijn die je net dan voordeel geven waar je naar op zoek bent.

*Koop deze Paula’s Choice producten met korting.
**Leuk om te weten, dit is de nummer 1 wereldwijde bestseller van Paula’s Choice!
***Bestel je in één keer voor meer dan €40,-? Dan worden de producten gratis toegestuurd.

Waarom Paula's Choice beauty producten

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons