Vragen? Contact Wellness Spots

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Vul dan het contactformulier in. Je e-mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.

*Wellness Spots is een online Wellness Lifestyle Magazine, wij zijn geen wellness locatie.


Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.


Ik ga akkoord met de privacy statement

Wellness Spots

De inhoud van deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die wij publiceren en wij zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen ontstaan door onjuiste informatie op de website of een verkeerde interpretatie hiervan. Wij adviseren om vooral te vertrouwen op je eigen gezonde verstand en altijd informatie t.a.v. openingstijden, entreegelden etc. te controleren op de website van de desbetreffende aanbieder.

WellnessSpots.com is een uitgave van Bureau Bokslag, KvK: 63450631.

Privacy- en cookieverklaring
Als je een reactie achterlaat wordt er gevraagd om je naam, e-mailadres en eventueel webadres in te voeren. Deze gegevens worden alleen gebruikt om te kunnen reageren en je eventueel een bericht te kunnen sturen als je meedoet aan een winactie. WellnessSpots maakt gebruik van cookies en analytics om de website constant te kunnen optimaliseren.

Volg ons