Lifestyle

Ontspannen met kurk met Corc Yoga uit Portugal

24 maart 2022
Corc Yoga Portugal

De Californische Christine Moghadam is de oprichtster van Corc Yoga in Portugal. Tijdens haar reis door Portugal ontdekte ze de schoonheid van één van de rijkste natuurlijke grondstoffen van het land: de kurkboom. Christine voelde zich geïnspireerd en verliet Portugal om een uniek product te ontwerpen dat zowel goed is voor de planeet als voor de mens. Het resultaat is ’s werelds meest duurzame yoga mat, de Corc Yoga mat uit Portugal!

 

Wat is Corc Yoga uit Portugal?

 

De Corc Yoga mat is gemaakt van 100% biologische kurk dat op een duurzame manier is geoogst in Portugal. Corc Yoga streeft ernaar om de meest natuurlijke producten te leveren aan yogi’s en wellness-liefhebbers over de hele wereld en ondersteunt hierbij duurzame werkwijzen, eerlijke lonen en het milieu.

 

Niet alleen het milieu en duurzaam leven staan centraal bij Corc Yoga, er is ook aandacht voor  mentale gezondheid. Ofwel Corc Yoga gelooft sterk in duurzaam en gezond leven zowel voor het lichaam als voor de geest.

 

♥ Bekijk hier alle wellness producten van kurk

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Yoga vakantie Portugal

Corc Yoga mat uit Portugal

The Renewal, een Corc Yoga Retreat in Portugal

 

Na een eerste editie van de Corc Yoga Retreat ‘The Renewal’ bij het 4* ecoresort Ecorkhotel Évora in de regio Alentejo in Portugal is het nu tijdens de week van Hemelvaart, van 26 tot 31 mei 2022 tijd voor een luxe vijfdaagse ‘The Renewal’ retreat in de Algarve in Portugal.

 

Ben je op zoek naar een wellness en yoga vakantie of yoga retreat in Portugal? Maak kennis met The Renewal. Wie deelneemt aan The Renewal staat pure ontspanning te wachten. Tijdens dagelijkse yoga- en wellness sessies kunnen deelnemers zichzelf weer opladen en even ontsnappen aan de prikkels van het drukke leven.

 

Voor wie de wellness vakantie in Portugal compleet wil maken zijn er allemaal aanvullende spabehandelingen in het hotel mogelijk en er worden diverse excursies in de omgeving aangeboden om die te verkennen. De luxe retreat in de Alentejo in Portugal kan beleefd worden door zowel beginner als geoefende yogi’s.

 

♥ Ontdek hier het hele Retreat programma The Renewal!!

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots