Overnachten, Spa & Sauna

Ontspan in Vitality Spa van Corendon City Hotel Amsterdam + aanbieding!

5 November, 2020
Corendon City Hotel in Amsterdam Spa

Bekijk deze aanbieding en ontspan bij de Vitality Spa van Corendon City Hotel in Amsterdam. Een dagje wellness met alleen vrouwen? Ga dan naar de Ladies Middag of de Ladies Night!

 

Corendon City Hotel in Amsterdam Spa

 

Nabij de A4 en de A10 in Amsterdam vind je het Corendon City Hotel. Het is het tweede hotel van Corendon. Er is namelijk ook nog een Corendon Village Hotel in Badhoevedorp. Beide hotels van Corendon hebben een spa met uitgebreide wellness faciliteiten. Hier kan je de precieze locatie van het Corendon City Hotel zien op Google Maps.

 

Geniet van oosterse sferen bij de Vitality Spa van het Corendon City Hotel. De spa heeft een oppervlakte van maar liefst 1.000m². Naast een Finse sauna, een hammam en een binnenzwembad is er zelfs een indoorstrand! Groot genoeg om een aantal uur te vertoeven en te genieten van alle spa- en wellness faciliteiten. Daarnaast kan je jezelf extra verwennen met één van de wellness behandelingen en/of massages. Wil je een wellness avondje uit met vriendinnen of samen een middag ontspannen met de meiden? Reserveer dan een arrangement voor de Ladies Middag of de Ladies Night.

 

Je hoeft niet perse een hotelgast van het Corendon City Hotel te zijn. Je kan ook als dag-gast gebruik maken van de faciliteiten van de Vitality Spa zolang je minimaal 18 jaar oud bent. Met de Corendon Spa entree prijs heb je 4 uur lang toegang. Verblijf je in het Corendon City Hotel in Amsterdam dan krijg je korting op de spa entree prijs.

 

Belangrijk om te weten is dat de Vitality Spa alleen toegankelijk is voor volwassenen vanaf 18 jaar en dat reserveren verplicht is. Daarnaast is het altijd badkledingdag bij de spa in Amsterdam, want het dragen van badkleding en slippers is verplicht. Het gebruik van handdoeken is inbegrepen bij de prijs en kan tijdens een bezoek éénmalig verwisseld worden.

 

De Vitality Spa is 7 dagen per week geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 23.00 uur en in het weekend vanaf een uurtje later, van 08.00 uur tot 23.00 uur. Wil je niet je eigen spullen meenemen dan kan je die tegen betaling ook huren.

 

Huur badjas € 5,00
Verkoopprijs slippers € 7,50
Badset € 15,00

 

*Badset bestaat uit: één badlaken, één kleine handdoek en een paar slippers in een maat naar keuze tot en met maat 47. Tijdens je verblijf kan je de handdoeken éénmalig kosteloos omwisselen voor een nieuwe set.

 

 

*Bekijk de SpaOnline aanbieding bij Corendon City Hotel!

 

 

Corendon City Hotel in Amsterdam Spa

 

Corendon Spa Ladies Night & Ladies Middag 

 

Een dagje wellness met vriendinnen? Iedere week van maandag tot vrijdag, tussen 12.00 en 17.00 uur, is het Ladies Middag in Vitality Spa Amsterdam! Ontspan samen met de meiden! Geniet van de spa faciliteiten en een Tapas lunch in Cor & Don’s Restaurant.

 

Kan je niet overdag maar wel in de avond? Iedere 2e en laatste donderdagavond van de maand is het Ladies Night in Vitality Spa Amsterdam. Voor zowel de Ladies Night bij Corendon als de Ladies Middag geldt dat reserveren verplicht is.

 

De Corendon Ladies Middag is inclusief:

 

  • 4 uur lang genieten van de Vitality Spa faciliteiten.
  • In Cor & Don’s Restaurant onbeperkt van Tapas smullen.
  • Eerste 2 uur gratis parkeren. Bekijk hier de parkeer info en tarieven bij Corendon.

 

 

*Bekijk hier alle info en reserveer een Ladies Night bij Corendon!

 

Wellness vriendinnen dag

 

Zou jij ook wel eens naar de Corendon City Hotel Amsterdam Spa willen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de locatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots