Overnachten, Privé sauna

Woww, zo mooi zijn de Cuber Outdoor Suites met Hottub

1 oktober 2023
Huisje Veluwe met hottub

Woww, zo mooi zijn de Cuber Outdoor Suites met Hottub! Cuber is een vrij nieuw concept van Roompot Vakantieparken. De foto’s die je in dit artikel ziet zijn van de Cuber Outdoor Suites op de Veluwe, nabij Hoenderloo.

 

Zo mooi zijn de Cuber Outdoor Suites met Hottub

 

Zin in een wellness weekend weg naar de Veluwe? Ontdek de mooie tiny houses van Roompot op de Veluwe! De Cuber is een fijne Outdoor Suite met Hottub middenin de natuur. De buiten bad van de Cuber met hottub op de Veluwe is een zogenoemde ‘Ducktub‘.

 

Ga je bed uit en open de panorama ramen. Stap naar buiten en snuif de frisse ochtend boslucht op. Steek alvast de houtgestookte hottub aan en stap daarna de inloopregendouche met glazen plafond in voor een douche onder de hemel. Droom alvast weg naar je wellness ervaring buiten in de natuur op de Veluwe.

 

Met de speciale Cuber app kan jij alles zelf instellen in huisje met hottub op de Veluwe. Van de verlichting die past bij het moment, tot de airconditioning, de Sonos muziekinstallatie en de bediening van de zonneschermen. Er is gratis WiFi en reis je met de auto dan kan je die parkeren op de centrale parkeerplaats.

 

Let op! Als je een huisje met een hottub huurt in een bosrijke omgeving, zoals deze Cuber op de Veluwe, dan moet je er rekening mee houden dat in het geval van droogte en/of harde wind er niet gestookt mag worden en je dus ook de hottub niet mag en kan gebruiken.  Als dit het geval is krijg je hier uiteraard bericht over.

 

Handig om te weten! Bij aankomst ligt er genoeg hout om één keer de hottub op te stoken en te gebruiken. Wil je vaker in de hottub? Dan kan je ter plaatse extra hout bijbestellen. Het is hier ook toegestaan om je eigen brandhout mee te nemen.

 

♥ Ontdek hier al onze wellness tips voor de Veluwe;
↓ Bekijk de prijzen voor deze luxe wellness huisjes op de Veluwe;
♥ Hoe stook je een hottub op? Zo kan je een houtgestookte hottub opwarmen.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

 

Outdoor Design Suites Veluwe

 

Kijk jij er al naar uit om in deze Cuber Outdoor Suites met Hottub te overnachten?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots