Spa & Sauna

Reserveer nu een dagje Sanadome Nijmegen met korting

8 juni 2023
Dagje Sanadome Nijmegen met korting

Zin in een dagje Sanadome Nijmegen met korting? In dit artikel vertellen wij alles over hoe je kan genieten van Sanadome Thermen en wat voor wellness arrangementen er mogelijk zijn. En wist je dat het bij Sanadome elke dag badkledingdag is?

Dagje Sanadome Nijmegen

 

Bij Sanadome in Nijmegen vind je alles onder één dak. Sanadome is een 4* Hotel met wellness faciliteiten, thermale baden, uitgebreide mogelijkheden voor spa behandelingen, je kan er fitnessen en shoppen en vergaderen.

 

Sanadome Nijmegen is een kuuroord in Nijmegen gelegen op het terrein van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Leuk om te weten is dat de oorspronkelijke naam Asklepion is. In 1989 werd het kuuroord ontwikkeld als verlengstuk van het ziekenhuis zodat mensen hier konden gaan kuren. Het was een project van de Gelderse Ontwikkelingsmaatschappij (GOM), verzekeraar VGZ, TDC (het moederbedrijf van kuuroord Thermae 2000) en het CWZ. Het Sanadome Nijmegen opende in 1995 maar omdat (zoals in Duitsland bijvoorbeeld gebruikelijk was) er vanuit de overheid geen vergoedingen waren voor specifieke zorgtaken in Sanadome ging het kuuroord in 2000 bijna failliet. Gelukkig is het gelukt Sanadome te behouden en verder te ontwikkelen en is het uitgegroeid tot een wellnessresort met vele faciliteiten.

 

Kuuroord en Spa Sanadome in Nijmegen is populair bij mensen die een dagje naar de sauna* willen of een wellness moment willen uitbreiden tot een wellness arrangement met hotelovernachting. Door het thermale water komen er ook veel gasten kuren en Sanadome is ook een fijne plek voor minder validen. Er zijn goede faciliteiten voor onder andere rolstoelgebruikers.

 

 • Sanadome Hotel & Spa Nijmegen is ‘Beste Uitje van Gelderland 2017’ met 8.77
  *Let op: Sanadome is geen sauna. De thermen bieden dan ook geen saunafaciliteiten. Er is wel een mint- en stoomkamer aanwezig met kenmerken van een sauna.
 • Lid van de ANWB? Ga met ANWB korting naar Sanadome!
 • Reserveer deze aanbieding voor overnachting bij Sanadome.
 • Naar de sauna in Nijmegen met korting?
  Denk ook eens aan Wellnessresort Thermen Berendonck!

 

Adres: Weg door Jonkerbos 90, 6532 SZ Nijmegen.
Openingstijden: Thermaal binnenbad: dagelijks van 09 tot 23.30 uur. Thermaal buitenbad: dagelijks | 10 – 23.00 uur.
Beauty & Wellness behandelingen: Dagelijks | 10.00 -21.30 uur.
Telefoonnummer Sanadome: Je kan Sanadome bereiken op:024-3597280.
Badkledingdag:
 Bij Sanadome is het altijd badkledingdag. Het is het enige wellnessresort in Nederland waar badkleding verplicht is.

 

Dagje sauna met Sanadome korting 2021

 

Met korting naar Sanadome is extra genieten. Helaas heeft Sanadome besloten per juni 2019 om niet meer volop te stunten met kortingen. Alleen als lid van de ANWB kan je nog met korting naar Sanadome. Daarnaast kan je het beste de website van Sanadome zelf in de gaten houden voor de laatste updates over mogelijke kortingen of check de website van Kortingscode.nl voor lopende acties voor Sanadome.

 

 

Last Minute naar Sanadome met korting en overnachting

 

Ben je morgen een dagje vrij en denk je ineens ik heb zin in een dagje wellness en wil er ook overnachten? Of wil jij je vriendin volgende week verrassen met een hotel en wellness arrangement? Wat je reden ook is, je kan direct zien op de website van Sanadome welke last minute aanbiedingen er zijn. Klik op de onderstaande link en je ziet direct wat er wanneer beschikbaar is met korting.

 

 

 

Sanadome arrangement

 

Bij Sanadome zijn er uitgebreide mogelijkheden voor wellness arrangementen. Via de onderstaande link kan je de huidige arrangement mogelijkheden bekijken bij Sanadome. Je kan kiezen uit; dag arrangementen, hotel arrangementen, wellness arrangementen, groeps arrangementen en er zijn zelfs speciale arrangementen voor vrijgezellen.

 

 

Sanadome arrangement

Zwangerschapsmassage Sanadome Nijmegen

 

Ben jij zwanger en heb je behoefte aan een zwangerschapsmassage bij Sanadome in Nijmegen? Dan bof je want Sanadome in Nijmegen heeft uitgebreide behandel mogelijkheden voor vrouwen die zwanger schijn en voor vrouwen die net bevallen zijn. Als je huid ergens van gaat veranderen dan is het wel van een zwangerschap. De producten van Thalgo zijn speciaal ontworpen voor het gebruik voor huidverzorging tijdens de zwangerschap. De voordelen van een zwangerschapsmassage zijn:

 

 1. Verbetert elasticiteit en verlicht de huid van je buik;
 2. Helpt striae voorkomen en verlicht zware benen;
 3. Ontspannend voor spieren in je schouders en rug die extra belast worden.

 

Sanadome biedt diverse behandelingen en dag arrangementen aan voor mamma’s in spé. Of je nu behoefte hebt aan een relax massage, een fijne gezichtsbehandeling of een mama dagarrangement of zelfs een mama hotel arrangement.

 

Sanadome thermen, ontspannen in een thermaalbad

 

Wellnessresort Sanadome heeft de beschikking over een eigen thermale bron en is gelegen in een schone en groene omgeving. Daarom mogen zij de term ‘Bad’ dragen. In thermen Sanadome is een zoetwaterbron en een thermale zoutwaterbron. Het bronwater voor het thermale zoutwaterbad wordt opgepompt van een diepte van ongeveer 700 meter. Dit zoutwater heeft een temperatuur van 23°C em wordt verwarmd tot 34°C. Het bronwater van de zoetwaterbron ligt op ongeveer 70 meter diepte.

 

 

Sanadome thermen

Spray tan bij Sanadome 

 

Heb je binnenkort een feestje en wil jij stralen met een lekker kleurtje? Geniet dag van een dagje wellness bij Sanadome en sluit de dag af met een ‘Spray Tan’ behandeling. De behandeling met spray tan is net nieuw bij Sanadome.

 

Benieuwd hoe lang spray tan blijft zitten? Over het algemeen blijft spray tan 5 dagen zitten, dus dan kan je daar rekening mee houden qua data. Handig om te weten, de spray tan behandeling van het award winning merk; ‘Natural Tanning Spray van Marc Inbane’ wordt altijd aan het einde van de dag ingepland want daarna mag je even het water niet meer in. Na drie uur mag je wel weer douchen. Voor meer informatie over Spray Tan, de voorbereidingen op een behandeling en wat het kost vind je op de website van Sanadome.

 

Sauna voor mensen met een beperking 

 

Wij vinden dat wellness voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dus ook voor mensen met een beperking. Thermen Sanadome in Nijmegen is rolstoeltoegankelijk en heeft een wellness voor mensen met een beperking. Hotel Sanadome en Thermen Sanadome zijn rolstoel toegankelijk, de gastenruimtes zijn drempelvrij en er zijn meerdere (til)liften aanwezig.

 

Aan de voorzijde van het parkeerterrein zijn mindervalide parkeerplaatsen aanwezig. Je kunt gebruik maken van een liftpas, die je van te voren moet aanvragen. Met deze pas kan je via een andere ingang naar binnen. Er is een kleedruimte met een aparte  douche en toilet voor minder validen aanwezig.

 

Er zijn speciale rolstoelen aanwezig bij Sanadome die geschikt zijn om te gebruiken in de thermen. Bij de draaideuren hangt een intercom waarbij je om assistentie kan vragen. Er is een stoellift aanwezig bij het grote thermaalbad, het zoutwaterbad en bij het buitenbad. De restaurants zijn bereikbaar per lift. Houd er wel rekening mee dat de whirlpools alleen toegankelijk zijn met een trapje. Sanadome adviseert om een begeleider mee te nemen zodat er altijd hulp bij de hand is.

 


Air Miles inwisselen bij Sanadome

 

*Update: Helaas is het sinds januari 2020 niet meer mogelijk om je gespaarde Air Miles in te leveren bij Sanadome. Wil je weten waar je nog wel je Air Miles kan inleveren? Lees dan ons artikel met leuke tips voor Air Miles inwisselen.

 

Sanadome openingstijden

 

De openingstijden van Sanadome Nijmegen staan hieronder weergegeven. Voor actuele informatie controleer ook de website van Sanadome. Bekijk voor de zekerheid altijd de website van Sanadome zelf voor de meest actuele openingstijden.

 

Thermen*
Thermaal binnenbad: dagelijks van 09.00 tot 23.30 uur
Thermaal buitenbad: dagelijks | 10.00 – 23.00 uur*
* Sluitingstijd groot thermaal buitenbad onder voorbehoud.

 

Beauty & Wellness behandelingen
Dagelijks | 10.00 -21.30 uur.

 

Sauna met badkleding

 

Wil jij naar de sauna met badkleding? Dan zit je goed bij Sanadome in Nijmegen. Bij Sanadome is het namelijk altijd badkledingdag, 365 dagen per jaar. Dus je hoeft niet te zoeken naar maandag badkledingdag of op welke dag er badkledingdag is. Hier kan je elke dag naar de wellness met badkleding. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor wellness met badkleding en overnachting in het 4* Sanadome Hotel. Voordelen van een wellness dagje zonder badkleding zijn:

 

 1. Geen ongemakkelijke gevoelen, je houdt gewoon je badkleding aan;
 2. Sommige mensen vinden juist het dragen van badkleding hygiënischer.

 

Ben jij wel eens bij Sanadome Nijmegen geweest?

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Esther

  2 november 2019 at 09:11 Beantwoorden

  Ik kom met grote regelmaat bij jullie… heerlijk genieten altijd!! Nu werd ik benaderd door vrienden om te gaan met korting ed en zag dat er fout op site staat.
  Bij de ANWB korting noemen jullie namelijk bedrag van €269,50 pp. Ik denk dat er n 6 oh 9 teveel staat😉

  Jullie zijn altijd erg zorgvuldig dus dacht.. dit foutje ga ik tippen.

  1. Henriette

   2 november 2019 at 09:25 Beantwoorden

   Hey Esther, bedankt voor je oplettendheid zeg, heel fijn! Ik heb het direct aangepast. Geniet van je dag bij Sanadome. Groeten Henriette

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots