Sauna met uitzicht Nederland

Extra lang genieten, dagje sauna met overnachting!

Wil jij extra lang genieten en ontspannen? Kies dan voor een dagje sauna met overnachting! Dan kan je uitgerust en rozig zo je hotelbed in stappen en hoef je niet meer naar huis te rijden. En heb je alle tijd dan kan je de volgende dag natuurlijk weer van een dagje sauna na je overnachting…

Extra lang genieten, dagje sauna met overnachting!

Reis naar het heuvelachtige Limburg, geniet van wellness aan zee in Zeeland of reis naar het hoge noorden nabij de grens met Duitsland in Groningen. Of ga je ontspannen op de Veluwe? Er zijn zoveel mogelijkheden in Nederland voor een dagje sauna met overnachting, ontdek ze allemaal.

In dit artikel zie je alleen tips voor een dagje sauna met overnachting bij wellness hotels in Nederland wat echt bij elkaar hoort. Met ‘bij elkaar horen’ bedoelen wij; ” vanuit je hotelkamer in je badjas naar de spa wandelen”. Er zijn namelijk ook sauna’s in Nederland die een dagje sauna met overnachting aanbieden bij een nabijgelegen hotel, dan moet je dus alsnog in de auto stappen. Bekijk snel alle locatie waar het wellness hotel op hetzelfde terrein ligt als de sauna en/of het wellnessresort en kies jouw favoriet!

♥ Ohlala rooftop wellness hotels in Nederland;
♥ Bekijk ook al deze privé sauna’s waar je kan overnachten;
♥ Vergelijkbaar, antwoorden op de vraag; “welke sauna’s hebben een hotel“;
♥ Voor verliefde stellen, deze romantische privésauna met overnachting in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Dagje sauna met overnachting!

Reis naar een Fletcher Hotel met BLUE WELLNESS

De hotelketen Fletcher Hotels heeft maar liefst 8 hotels in Nederland die ook wellness faciliteiten aanbieden. Daarvoor hoef je niet perse een gast te zijn van Fletcher Hotels. Je kan ook gewoon een dagje sauna plannen en gebruik maken van de BLUE Wellness | Spa | Beauty faciliteiten.

Wist jij dat de hoogste sauna van Nederland gevestigd is in Leiden in Fletcher wellness hotel Leiden? Het Fletcher wellness hotel Sittard behoort tot de top 5 beste wellness hotels in Zuid Limburg. BLUE Wellness | Spa | Beauty vind je in de onderstaande Fletcher Hotels:

 1. Fletcher wellness hotel Leiden;
  *Lees de review van BLUE wellnessresort Leiden ook.
 2. Fletcher wellness hotel Sittard;
 3. Fletcher wellness hotel Helmond;
 4. Fletcher wellness hotel Brabant Mill;
  *Lees hier meer over de wellnessboot in Mill.
 5. Fletcher wellness hotel Trivium in Etten Leur;
 6. Fletcher wellness hotel Stadspark Bergen op Zoom;
 7. BLUE Wellnessresort Zeeland & Fletcher Wellness-Hotel De Kamperduinen.
Dagje sauna met overnachting!

Blijf slapen en ontdek 60.000 m2 spa faciliteiten bij Thermae 2000

Het is een van de grootste en mooiste sauna’s in Nederland, Thermae 2000 in Limburg. En ze hebben ook een paar nieuwe wellness baden. Je kan naast de welbekende thermale baden, nu ook wijnbaden, bierbaden en ijsbaden!

Bij Thermae 2000 in Valkenburg in Zuid-Limburg kan je op 60.000 m2 van allerlei wellness faciliteiten genieten. Wel zo fijn dus om hier te blijven overnachten want aan één dag heb je niet genoeg om alles ontspannen te ontdekken.

Entree Thermae 2000
Vooraf reserveren. Je betaald extra voor reserveringen in weekenden, vakanties en feestdagen. 
Reserveer een van de wellness dag arrangementen.

Dagje wellness met overnachting

Rooftop wellness met uitzicht op zee in Scheveningen

Ken jij het Inntel Hotel Marina Beach op het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen al? Het is inmiddels het 8e Inntel Hotel in Nederland. Het fijne aan dit hotel is dat ze een ruim aanbod hebben aan wellness hotelkamers én dat ze rooftop wellness faciliteiten aanbieden.

Op de bovenste verdieping van het hotel is een geweldige spa gecreëerd, het Badhuis biedt haar gasten een infinity pool, sauna, stoombad en een aparte ruimte voor schoonheidsbehandelingen en massages. Zwem je liever in een zwembad dan in de zee? Dan kan je zwemmen in het binnenbad én in het buiten zwembad op het dak.

Maak reservering voor wellness behandeling bij Spa Flow in hotel;
↓ Reserveer je overnachting bij Inntel Hotels Marina Beach via Booking;
♥ Bekijk alle aanbiedingen voor Inntel Hotels Marina Beach via Voordeeluitjes;
♥ Kom je met de auto? Bekijk deze tips voor parkeren in Scheveningen

Hotel met buitenzwembad Scheveningen

Ga naar de sauna en overnacht in Amsterdam

Wil jij naar Amsterdam voor een dagje ontspanning en er ook overnachten? Dan kan je kiezen voor drie sauna’s waar je in een hotel kan overnachten.

Relax en overnacht bij de Corendon Hotels met spa faciliteiten

Of je nu naar de Corendon Vitality Spa in Amsterdam wilt van het City Hotel of naar Spa Village in Badhoevedorp van het Corendon Village Hotel. Je kan kiezen uit twee hotels van Corendon met wellness mogelijkheden.

♥ Bekijk de SpaOnline aanbieding bij Corendon City Hotel!
♥ Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

Wellness hotel in Nederland met badkleding toegestaan

Een ‘badplaats’ op het dak in Amsterdam

Bijzonder is de ‘badplaats’ op de 8e etage van het Volkshotel in Amsterdam. Dit is echt rooftop wellness, stap in de Finse barrel sauna met een temperatuur van 70ºC. Koel af onder de stortemmer op het dak en geniet daarna van een hottub moment met uitzicht.

♥ Bekijk de prijzen en beschikbaarheid bij het Volkshotel in Amsterdam

Hotels met rooftop wellness in Nederland

Ontspannen in Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam

Wil jij relaxen in de hoofdstad bij een fijn wellness hotel? Dan is een dagje wellness en een overnachting bij Spa Sport Hotel Zuiver een aanrader.

Spa Sport Hotel Zuiver in een groene omgeving aan de rand van het Amsterdamse bos. Je kan er genieten van een ruim aanbod aan wellness faciliteiten op een oppervlakte van 13.000 vierkante meter.

♥ Bekijk de prijzen voor Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam.

Sauna Amsterdam tips

Relax bij Quality Wellness Resorts
Thermen Bussloo en Thermen Bad Nieuweschans

Thermen Bussloo en Thermen Bad Nieuweschans behoren allebei tot de Quality Wellness Resorts groep in Nederland. Bij beide hotels kan je ook overnachten. Thermen Berendonck behoort bijvoorbeeld ook tot de Quality Wellness Resorts groep maar daar kan je niet overnachten.

♥ Ontdek alle info over Thermen Bussloo en Thermen Bad Nieuweschans.

Laadpaal Thermen Bad Nieuweschans

Geniet jij wel eens van een dagje sauna met overnachting?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons