Spa & Sauna

Dagje wellness bij SpaWeesp met korting, geniet voordelig!

10 augustus 2021
Dagje wellness bij SpaWeesp met korting

Wil je een dagje naar de sauna even buiten Amsterdam? Ga naar SpaWeesp met korting. Ga je liever gekleed naar de sauna? Iedere 1e en 3e maandag van de maand is het badkledingdag bij SpaWeesp.

Dagje wellness SpaWeesp met korting review

 

SpaWeesp is gelegen net even buiten Amsterdam vlakbij de Golfbaan in Weesp. Wij zijn hier zelf nog niet geweest dus mocht jij ervaringen hebben met een bezoek aan SpaWeesp dan horen wij graag wat jij ervan vind.

 

In elk geval zetten wij hier alles informatie op een rij zodat je precies weet wat je kan verwachten bij SpaWeesp.

 

 

SpaWeesp korting

 

Genieten van een dagje sauna bij SpaWeesp is extra leuk als je gebruik kan maken van korting. De reguliere dagentreeprijs bij de receptie van SpaWeesp varieert van €34,50 tot €37,50. De reguliere avondentreeprijs bij aankomst bij SpaWeesp varieert van €23,50 tot €25,- per persoon.

 

 

Opgietingen bij SpaWeesp

Bij SpaWeesp zijn dagelijks opgietingen die je kan beleven. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan je ook een TREATMENTS® geurenreis beleven. Je kan een TREATMENTS opgieting online reserveren en op de dag zelf, afhankelijk van beschikbaarheid, bij de receptie.

 

Dagje wellness SpaWeesp met korting review

 

SpaWeesp badkledingdagen

 

Ga je liever niet naakt naar de sauna maar wil jij een dagje ontspannen met badkleding aan? Dan is het goed om te weten dat het sinds mei 2019 iedere maandag badkledingdag is bij SpaWeesp. Check voor de zekerheid wel even de ‘badkledingdag agenda’ want door feestdagen kan de data wel eens anders lopen in een bepaalde maand.

 

 

SpaWeesp menukaart

 

Wil je een dagje naar SpaWeesp en daar ook lunchen of dineren? Bekijk nu alvast het menu bij SpaWeesp en laat het water in je mond lopen.

 

 

SpaWeesp menukaart

 

SpaWeesp reserveren

 

Kan je niet wachten om een dagje naar SpaWeesp te gaan? Reserveer dan nu alvast je dagentree of een van de hieronder genoemde arrangementen.

 

  1. Reserveer nu met korting bij SpaWeesp.

 

Openingstijden SpaWeesp

 

Je dagje uit naar SpaWeesp plannen is eenvoudig qua openingstijden. SpaWeesp gaat 7 dagen per week open om 10.30 uur en sluit op maandag tot en met zaterdag om 23.30 uur. Op zondag is SpaWeesp geopend tot 22.00 uur. Op eerste Kerstdag en 1 januari is SpaWeesp gesloten.

 

 

Ben jij wel eens bij SpaWeesp geweest?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots