Dagje wellness bij SpaWeesp met korting

Dagje wellness bij SpaWeesp met korting, geniet voordelig!

Wil je een dagje naar de sauna even buiten Amsterdam? Ga naar SpaWeesp met korting. Ga je liever gekleed naar de sauna? Iedere 1e en 3e maandag van de maand is het badkledingdag bij SpaWeesp.

Dagje wellness SpaWeesp met korting review

SpaWeesp is gelegen net even buiten Amsterdam vlakbij de Golfbaan in Weesp. Wij zijn hier zelf nog niet geweest dus mocht jij ervaringen hebben met een bezoek aan SpaWeesp dan horen wij graag wat jij ervan vind. In elk geval zetten wij hier alles informatie op een rij zodat je precies weet wat je kan verwachten bij SpaWeesp.

♥ Check de aanbiedingen voor dagje sauna bij Spa Weesp!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

SpaWeesp korting

Genieten van een dagje sauna bij SpaWeesp is extra leuk als je gebruik kan maken van korting.

♥ Check de aanbiedingen voor dagje sauna bij Spa Weesp

Dagje wellness SpaWeesp met korting review

SpaWeesp badkledingdagen

Ga je liever niet naakt naar de sauna maar wil jij een dagje ontspannen met badkleding aan? Dan is het goed om te weten dat het sinds mei 2019 iedere maandag badkledingdag is bij SpaWeesp. Check voor de zekerheid wel even de ‘badkledingdag agenda’ want door feestdagen kan de data wel eens anders lopen in een bepaalde maand.

♥ Check de badkledingdagen bij SpaWeesp.

SpaWeesp menukaart

Wil je een dagje naar SpaWeesp en daar ook lunchen of dineren? Bekijk nu alvast het menu bij SpaWeesp en laat het water in je mond lopen.

♥ Bekijk hier het SpaWeesp menu.

SpaWeesp menukaart

SpaWeesp reserveren

Kan je niet wachten om een dagje naar SpaWeesp te gaan? Reserveer dan nu alvast je dagentree of een van de hieronder genoemde arrangementen.

♥ Check de aanbiedingen voor dagje sauna bij Spa Weesp!

Openingstijden SpaWeesp

Je dagje uit naar SpaWeesp plannen is eenvoudig qua openingstijden. SpaWeesp gaat 7 dagen per week open om 10.30 uur en sluit op maandag tot en met zaterdag om 23.30 uur. Op zondag is SpaWeesp geopend tot 22.00 uur. Op eerste Kerstdag en 1 januari is SpaWeesp gesloten.

Ben jij wel eens bij SpaWeesp geweest?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons