Day Spa bij Ebner's Waldhof

Dagje naar de spa van Ebner’s Waldhof aan de Fuschlsee

Ben je op stedentrip in Salzburg en wil je in de omgeving ergens naar een day spa? Verblijf je in de buurt van de Fuschlsee en wil je een paar uur ontspannen? Geniet van alle spa- en wellness faciliteiten en bekijk de mogelijkheden voor de Day Spa bij Ebner’s Waldhof.

Day Spa bij Ebner’s Waldhof

Eerlijk is eerlijk, wellness liefhebbers kunnen er beter voor kiezen om hun ontspannen vakantie door te brengen bij Ebner’s Waldhof. Dit heerlijke luxe wellness hotel ligt aan de Fuschlsee op nog geen half uur rijden van Salzburg. Er zijn hier zoveel spa- en wellness faciliteiten dat je hier prima een lang weekend, midweek of zelfs een paar weken kan verblijven.

Mocht je toch op zoek zijn naar mogelijkheden voor een dagje sauna en spa in de buurt van Salzburg en de Fuschlsee? Dan is een Day Spa bij Ebners Waldhof een aanrader.

Er zijn steeds meer wellness hotels die de mogelijkheid bieden om niet hotelgasten te ontvangen in de spa. Over het algemeen raden wij altijd aan, dat als je een dagje wilt ontspannen in de spa van een wellness hotel dat het goed is om van te voren te informeren naar de beschikbaarheid en mogelijkheden. Ook voor de Day Spa bij Ebners Waldhof moet je reserveren via spa@ebners-waldhof.at of 0043 6226 826432. Vier goede redenen op een rij waarom een dagje naar de spa bij Ebners Waldhof meer dan de moeite waard is:

  1. 4.000 m² wellnesslandschap;
  2. Op nog geen half uur rijden van Salzburg;
  3. Direct gelegen aan de oevers van de Fuschlsee;
  4. Een Leading Spa Resort in het Salzburgerland.

Dit kan je verwachten bij een spa dagje bij Ebners Waldhof,
(deels afhankelijk van het gekozen Day Spa arrangement):

  1. Het genieten begint al bij aankomst met een Waldhof ontbijt;
  2. Ga naar de spa receptie voor een wellnessmand met daarin een badjas, slippers en handdoeken;
  3. Ontdek zelf de 4000 m² aan wellness- en saunafaciliteiten zoals je wilt. Van een buitenzwembad met zout water en bubbelwhirlpools tot de Finse sauna en infraroodcabinesauna, een dag is bijna te kort om alles uit te proberen.
  4. Tijdens de lunch proef je van een lichte snack bij het buffet voordat je op weg gaat naar je vooraf gekozen wellnessbehandeling: misschien een volledige lichaamsmassage om die gespannen spieren te verlichten of een huidverstevigende gezichtsbehandeling?
  5. Op een bepaald moment in de middag trek gekregen? Ga naar het snack- en cakebuffet. Nog een paar keer zwemmen of een saunaronde langs sauna’s die je nog niet hebt geprobeerd. Voor je het weet is het 19.00 uur en tijd om naar huis te gaan, uitgerust, voldaan en met een goed gevoel.

Wil je dubbelop genieten? Dan kan je ook nog kiezen voor een ‘Dagje Day Spa & Fine Dining’. Naast het Day Spa Ebners Waldhof arrangement kan je een vijgangen gourmetdiner voordelig erbij reserveren. Schuif je na een ontspannen dag liever aan in het à la carte restaurant Gütl Stub’n? Ook dat kan uiteraard, mits beschikbaar. Dus zowel voor de Day Spa als het restaurant moet je altijd reserveren en gaat het op basis van beschikbaarheid.

♥ Bekijk hier arrangementen voor een dagje sauna.
♥ Meer info in het Nederlands over Ebner’s Waldhof.
♥ Vlieg naar Salzburg met Transavia en reis door naar de Fuschlsee.
♥ Huur een auto vanaf Salzburg Airport, zo’n 25 kilometer van het hotel.
♥ Nieuwsgierig naar de winter? Dit kan je allemaal doen in Fuschl am See in de winter.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Relax Guide wellnesshotels in Oostenrijk, Duitsland & Zuid-Tirol

Plattegrond Waldhof Spa

Heb jij al zin in een dagje genieten in de Day Spa van Ebners Waldhof?

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons