Day Spa bij Hotel Granbaita Dolomites

Geniet van dagje wellness, Day Spa bij Hotel Granbaita Dolomites

Op vakantie in Selva di Val Gardena en zin in een dagje wellness? Je kan van een ‘Day Spa bij Hotel Granbaita Dolomites’ genieten als je op tijd reserveert. Bij dit luxe wellness hotel zijn namelijk ook niet hotelgasten welkom als de beschikbaarheid het toelaat.

Day Spa bij Hotel Granbaita Dolomites

Ben jij in de omgeving van Selva di Val Gardena op vakantie en heb je zin in een dagje wellness? Je hoeft geen hotelgast te zijn om te genieten van de spa- en wellness faciliteiten tijdens een dagje ‘Day Spa bij Hotel Granbaita Dolomites’. Wel is het belangrijk dat zodra je hebt besloten dat je een dagje wellness wilt inplannen tijdens je vakantie je zo snel mogelijk een ‘spa request’, aanvraag naar het wellness hotel verstuurd. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen per dag gereserveerd voor niet hotelgasten.

In het centrum van Selva di Val Gardena en genesteld in de mooie omgeving van de Dolomieten die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, vindt je de mooi Savinela Spa van het Granbaita Dolomites hotel. Dit is de perfecte plek om uren door te brengen en volop te genieten van pure ontspanning. Qua spa- en wellness faciliteiten kan je tijdens een ‘Day Spa bij Hotel Granbaita Dolomites’ ontspannen in:

 1. Hooisauna;
 2. Finse sauna;
 3. Sneeuwgrot;
 4. Zoutwaterbad;
 5. Aromastoombad;
 6. Zwembad van 32 meter lang met een water temperatuur van 30°C;
 7. Vanuit binnenbad kan je zo naar het panorama buiten zwembad zwemmen;
 8. In het zwembad zijn bubbelbedden en zowel binnen als buiten zijn whirlpools.

Wil je graag een lokale wellness behandeling ontdekken tijdens je vakantie in Zuid-Tirol? Reserveer dan het hooibad en ervaar wat dat is! Speciaal voor gasten die niet in het hotel verblijven zijn er een drietal ‘Day Spa Arrangementen’ samengesteld. Op die manier kan je alle bovenstaande spa- en wellness faciliteiten gebruiken in combinatie met een eventuele massage en/of andere wellness behandeling of zelfs met een brunch.

 1. Dagje ‘Day Spa’;
 2. Dagje ‘Day Spa Mini’;
 3. Dagje ‘Day Spa & Brunch’.

♥ Bekijk hier meer info over de Savinela Spa.
♥ Ontdek hier alle dagje spa arrangementen bij dit wellness hotel.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 120 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Luxe wellness vakantie Zuid-Tirol

Krijg jij al zin in een dagje ‘Day Spa bij Hotel Granbaita Dolomites’?

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons