Spa & Sauna

Nieuwe locatie Delight Yoga in Amsterdam

17 mei 2020

Afgelopen weekend zijn de deuren geopend van de nieuwe vestiging van Delight Yoga in Amsterdam. Het is de vijfde locatie in Nederland. Er zijn er nu vier in hartje Amsterdam en één in Den Haag. De school biedt allerlei mogelijkheden op het gebied van yoga.

 

Delight Yoga in Amsterdam 

 

Het ervaren van interne rust, dat is waar het om draait bij Delight Yoga. De grote ramen in de zaal bieden uitzicht over het water van het Prinseneiland en het oude haventje. Het koepeldak creëert een fijne, open sfeer die tegelijkertijd veilig en beschermend aanvoelt.
Wessel Paternotte (oprichter van Delight Yoga): “Het Prinseneiland is een oase van rust in het centrum van Amsterdam. De ideale plek voor yoga, meditatie en introspectie.

 

*Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

 

Delight Yoga - Amsterdam

 

Delight-Yoga-Amsterdam

 

Yoga & Satsang in Amsterdam

 

Waar yoga in het westen vaak alleen als lichamelijke oefening wordt gezien, is het van origine vooral bedoeld om connectie te maken op spiritueel niveau. Met de komst van het Prinseneiland maakt Delight Yoga de cirkel rond. Er zal hier naast de lichamelijke beoefening van yoga veel aandacht zijn voor spirituele ontwikkeling. Met niet alleen een groot aantal meditatielessen maar er zal ook drie keer per week Satsang worden gehouden – wat uniek is in Amsterdam.

 

Satsang, ‘in gezelschap van waarheid

 

Satsang betekent letterlijk ‘In gezelschap van Waarheid’, en is bedoeld om studenten de gelegenheid te bieden om in alle rust vragen over persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei te kunnen stellen. De Satsangs zullen worden geleid door de Nederlandse moeder van de Yoga; Katiza Satya (1960). Met haar Satsang sessies is ook voor Katiza Satya de cirkel rond; in 1997 gaf zij haar eerste yogales – precies op de plek waar nu de nieuwe studio gebouwd is. Katiza Satya (spiritueel leider van Delight Yoga): “Het is fijn dat onze studenten nu een plek hebben om in een veilige, rustige omgeving op zoek te gaan naar de diepste waarheid in hun hart.”

 

Nieuwe locatie Delight Yoga in Amsterdam

 

*Dit bericht is overgenomen uit een persbericht.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots