Detox voetenbad frequentie therapie

Goed voor je lijf! Een detox voetenbad, ontdek frequentie therapie

Wat is frequentie therapie en hoe werkt het? Ontdek het tijdens een wellness arrangement bij SPA ‘Parel in ’t groen’ in Moergestel in Brabant. Verwen je voeten met een detox voetenbad en ontdek het zelf dat dit SPA-arrangement goed is voor je lijf.

Goed voor je lijf! Een detox voetenbad

Zo nu en dan moet je extra aandacht geven aan je voeten. Wees lief voor ze want het zijn je voeten die je overal naar toe brengen en die verdienen dus zeker eens in de zoveel tijd extra aandacht.

Ontgiften, Ontspannen en Ontladen, dat kan je ervaren tijdens een detox voetenbad. Het ontgiften en ontladen klinkt misschien voor een aantal mensen een beetje zweverig maar dat is het absoluut niet! Een detox voetenbad is een vorm van frequentie-therapie.

♥ Ook goed voor je! Organiseer je eigen digitale detox week.
Lees onze complete review over het wellness huisje Het Boshuis.
♥ Lees onze complete review over het wellness huisje De Hooiberg.

Op de hoogte blijven van alle beauty en wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Detox voetenbad - Wat is frequentie therapie

Wat is frequentie therapie en hoe werkt het?

Alles in het universum bestaat uit energie op verschillende hoogtes. Frequenties zijn elektromagnetische trillingen. Net als een radio of je mobiele telefoon wordt er via  radiogolven verbinding gezocht met het informatieveld om informatie uit te wisselen. De gevoelens en gedachten van mensen zijn een vorm van energieën die een bepaalde trillingsfrequentie hebben. De trilling, wat dus eigenlijk de frequentie is, is eigenlijk een soort energetische blauwdruk van hoe jij je voelt.

Frequentie therapie is een hulpmiddel om te kijken welke systemen in je lichaam uit balans zijn. Alle cellen in een lichaam hebben een eigen energiefrequentie. Het aantal voltage in de cellen bepalen jouw gezondheid en welzijn. Voel je je niet fijn? Dan is je trilling frequentie laag en voel je je goed dan is het juist omgekeerd en hoog.

Is de frequentie in jouw cellen verstoord? Dan zal je dit merken door ziektesymptomen zoals allergieën, pijnen, chronische vermoeidheid enz. Door via het detox voetenbad specifieke trillingen toe te dienen kan de balans mogelijk hersteld worden.

Het is belangrijk om te weten dat frequentietherapie kan worden ingezet ter ondersteuning en het niet een vervanging is van reguliere behandelingen.

Waarom frequentie therapie met behulp van detox voetenbad?

  • je graag je lichaam in balans brengt en houdt;
  • je op een andere manier je chronische of acute pijn wilt verlichten;
  • je je immuunsysteem wilt ondersteunen op een natuurlijke manier;
  • het ontgiften van toxines en de werking van je organen wilt ondersteunen;
  • je meer los wilt kunnen laten, mentaal en fysiek je lichaam en geest wilt bevorderen;
  • je meer rust en ontspanning wilt ervaren en het energieniveau van het lichaam wilt verhogen.

Frequentie therapie met behulp van elektromagnetische trillingen die via een apparaat aan het voetenbad worden toegevoegd kunnen helpen tegen klachten zoals vermoeidheid, stress, hormonale klachten, angst/paniek, onrust, depressie, slaapproblemen, darmklachten en het ondersteunt het immuunsysteem. ​

Op het moment dat jij je voeten in het detox voetenbad plaatst zal het water de doorzichtige kleur van water hebben. In totaal zit je ongeveer 45 minuten op een relaxstoel met je voeten in het detox voetenbad. Aan het einde zal je afhankelijk van je gezondheid merken dat je lichaam aan het ontgiften is door de verandering van de kleur van het water. Hoe het water er na het SPA-arrangement uitziet zal voor een deel aangeven waar mogelijk de knelpunten in jouw lichaam zich bevinden.

♥ Ontdek het SPA-detox voetenbad bij SPA “Parel in t groen” in Moergestel.
Het is belangrijk om te weten dat frequentietherapie kan worden ingezet ter ondersteuning en het niet een vervanging is van reguliere behandelingen. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met je eigen huisarts. 

Detox voetenbad frequentie therapie

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons