Dieren sheet masker Hema

Lachen en ontspannen is gezond, vreugde in huis met dieren gezichtsmaskers!

Lachen en ontspannen is gezond, dus haal de vreugde in huis met deze dieren gezichtsmaskers! Een dieren sheet masker bij Hema is geschikt voor elk huidtype en zo kan je allemaal ontspannen met een masker op en nog lachen ook.

Dieren sheet masker Hema

Een dagje thuis spa spelen met de kinderen, relaxen met vriendinnen of eens een gekke meidenavond met je moeder. Lachen en ontspannen is gezond dus combineer die twee eens en plaats een dieren sheet masker op je gezicht. Zo genoten wij van een avond ontspannen met een gezichtsmasker die ons transformeerde in een dier.

De ene keer smeren wij klei op ons hoofd, mijn moeder houdt van Peel-off maskers en mijn zusje neemt vaak een verzorgend masker. Super fijn allemaal maar deze keer verraste mijn zusje ons met een dieren sheet masker van Hema. Zo zat mijn moeder er ineens bij als tijger en ik als panda. Wij hebben een hilarische ontspannen avond gehad!

Ook vriendin Jasmijn beleeft lol met haar gezin tijdens een spa middag met kinderen thuis. Je kan kiezen uit diverse dieren sheet masks van Hema. Bekijk hier meer tips voor een dagje spa thuis met kinderen.

Koop een dieren gezichtsmaker en zie eruit als een als tijger;
Wil je meer lachen? Wat dacht je van een lachworkshop volgen? Want lachen is goed voor je!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Dieren sheet mask van Hema

Hoe vaak gebruik je een dieren sheet mask?

Je kan 1 sheet mask 1 keer gebruiken. Het kan geen kwaad om vaker in de week een sheet masker te gebruiken maar het is niet de bedoeling dat je elke dag een sheet mask gebruikt. Wij raden aan om maximaal twee keer per week een sheet masker te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing sheet mask Hema

Het dieren sheet masker van Hema is een gezichtsmasker waarin groene thee-extract en vitamine E zit. Het gezichtsmasker hydrateert je huid en het product is geschikt voor alle huidtypen.

  1. Reinig je gezicht goed;
  2. Vouw het sheetmasker voorzichtig uit;
  3. Laat het masker maximaal 10 minuten op je gezicht zitten;
  4. Breng het sheet masker aan op een gereinigd en droog gezicht;
  5. Neem het sheet masker voorzichtig af en masseer de overgebleven essence in je huid;
  6. Laat de substantie die achterblijft na insmeren intrekken en spoel je gezicht niet af.

*Waarschuwing: Breng het masker niet in contact met ogen en lippen. Komt het toch in je ogen? Spoel het goed uit met schoon water. Merk je dat je huid toch gaat irriteren? Haal het sheet masker dan gelijk van je gezicht en reinig je gezicht met schoon water. 

Gezichtsmasker dieren Hema

Dieren sheet masker Hema

Zou jij ook wel eens een dieren sheet masker van Hema willen proberen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen