Digitaal Wellness Lifestyle Magazine Nederland, online wellness tijdschrift

Monday, 20th May, 2024

Wellness Spots - Wellness Lifestyle Magazine

 

Wellness Spots, een digitaal Wellness Lifestyle Magazine in Nederland!
Een online wellness tijdschrift om je kennis te laten maken met de Wellness Lifestyle.
Want Wellness is the new luxury!

 

Wellness Spots, online wellness tijdschrift
Wellness Lifestyle Magazine Nederland 

 

Reizen, avonturen beleven, dingen doen waar je blij van wordt en regelmatig een me-time moment nemen om te ontspannen. Het zijn voor mij belangrijke dingen in het leven en ik voel mij dan ook gezegend dat mijn leven rondom die vier pijlers kan draaien.

 

Het ging niet zonder slag of staat maar inmiddels heb ik uitgevonden wat voor mij werkt. Ik noem het de Wellness Lifestyle! De wondere wellness wereld is zo veelzijdig en nog veel groter dan ik dacht. Dat was de reden om 5 jaar geleden Wellness Spots te lanceren. In die 5 jaar heb ik zoveel ontdekt wat onze aarde allemaal te bieden heeft dat gaandeweg Wellness Spots is uitgegroeid tot het digitale Wellness Magazine van Nederland. Wellness Spots is een online wellness tijdschrift voor iedereen die van het leven en de natuur houdt. In het online wellness tijdschrift blader je niet tussen artikelen en tips maar klik je van de ene tip naar persoonlijke Wellness Lifestyle ervaren en klik je verder om nieuwe producten te ontdekken.

 

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te inspireren met alle Wellness Spots en wellness belevenissen die er zijn op de wereld. Pak je mooie notitieboekje er maar bij om je eigen Wellness Wishlist samen te stellen en wie weet creëer jij zo je eigen Wellness Lifestyle!

 

Liefs Henriëtte…

 

Mogen wij jouw inspireren met onze
Secret Wellness Deals & Wellness Lifestyle ideeën?

 

 

Onze wereldwijde Wellness thema’s zijn:

 

BeautyLifestyle – Overnachten – Spa & Sauna 

 

Wellness Spots - Wellness Lifestyle Magazine

 

Wat is wellness en wat houdt de Wellness Lifestyle in?

 

Wat is wellness nou eigenlijk? “Well” (being) en fitness, dat is waar Wellness voor stond. “Wellness is vooral het zoeken naar een balans, zowel geestelijk als lichamelijk, in een hectische maatschappij aldus”; de Amerikaanse arts, Halbert L. Dunn. Inmiddels is het een zeer breed begrip dat voor iedereen iets anders betekent. Zo kan het worden beschouwd als een brede maatschappelijke verandering die er wereldwijd voor zorgt dat steeds meer mensen zelf verantwoordelijkheid nemen, ten aanzien van hun gezondheid en welbevinden.

 

Vraag een willekeurig iemand naar wat wellness voor hem of haar betekent en je zal verschillende antwoorden krijgen. De een zal zeggen dat het om een gezonde levensstijl gaat, de ander zal aan ontspanning denken van een dagje sauna. Het mooie van wellness is eigenlijk dat het een alles omvattend iets kan zijn maar ook iets specifieks en dat iedereen dat op zijn of haar eigen manier kan interpreteren. Toch kan je de vormen van wellness op een aantal punten onderscheiden.

 

Bij emotionele wellness kan je denken aan persoonlijke groei, stressmanagement en optimistisch in het leven staan. Bij fysieke wellness kan je denken aan (onder)bewustzijn en gezondheid. Dat het belangrijk is om jezelf te blijven ontwikkelen is een vorm van intellectuele wellness en het opkomen voor natuurschoon en groen en duurzaam leven is onderdeel van maatschappelijke wellness.

 

Wat mij betreft zouden veel meer mensen moeten zorgen voor een me-time moment, de tijd kunnen nemen om echt even stil te staan bij wie je bent, wat je wilt en hoe jij preventieve wellness in je leven kan toevoegen. Spirituele wellness is de manier waarop je richting en een doel aan je leven geeft en dat kan maar hoeft niet zweverig te zijn.

 

Vergeet ook vooral de sociale wellness niet. In Finland, één van de gelukkigste landen van de wereld is het aan de orde van de dag om af te spreken in een sauna en al zweten bij te kletsen. Het kan met familie en vrienden, maar ook zakelijke afspraken kunnen gerust in een sauna plaatsvinden. Het beperken van de sociale contacten is iets waarin iedereen het afgelopen jaar tekort is gekomen. Huidhonger en psychisch leiden is een van de gevolgen van de crisis waarin wij zijn beland. Helaas zijn ook veel mensen geconfronteerd met het feit dat de financiële wellness en gezondheid niet meer is zoals het was.

 

♥ Lees hier uitgebreider over wat wellness is + een ABC Wellness woordenboek.

 

 

Wellness Spots, Refuel, Recharge & Relax

 

Wellness Spots - Wellness Lifestyle Magazine

 

Print Friendly, PDF & Email
Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots