Doen rondom Dorf Tirol in Zuid-Tirol

Geniet van wat je kan doen rondom Dorf Tirol in Zuid-Tirol

Wandelen fietsen en relaxen. Eat Well, Sleep Well en Wellness. Proeven van lokale Zuid-Tiroolse specialiteiten, een rooftop wellness en diverse thema specials. Er is van alles te doen rondom Dorf Tirol in Zuid-Tirol waar Hotel Golserhof is gelegen.

Doen rondom Dorf Tirol in Zuid-Tirol

Ben jij toe aan een ontspannen vakantie in Zuid-Tirol, waar je kan opladen in een kleinschalig wellness hotel en waar van alles te doen is rondom Dorf Tirol dat boven de kuurstad Merano ligt? Dan moet je naar wellness Hotel Golserhof reizen. Hiltrud Gufler en Patrick Mair laten je graag genieten van hun ‘Well’ concept. Wij schreven al eerder een artikel over dit hotel met rooftop wellness in Zuid-Tirol.

Met 600 kilometer aan wandelpaden in de buurt, eindeloze natuur om te ontdekken en maar liefst 300 zonnige dagen per jaar is Zuid-Tirol een ideale omgeving om van een relaxte vakantie te genieten.

♥ Zie hier alle thema specials bij Golserhof;
♥ Bekijk meer info over de spa- en wellness van dit hotel;
♥ Ontdek hier meer over de lokale specialiteiten in restaurant Hotel Golserhof.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Hotel met rooftop wellness in Zuid-Tirol

Geniet van rooftop wellness met uitzicht

Pak je koffer uit op je ‘Sleep Well’ hotelkamer, trek je badjas aan en wandel relaxt naar de spa- en wellness faciliteiten van Hotel Golserhof. Alleen van het uitzicht bij de infinity pool en het zwembad wordt je al helemaal zen.

Het zwembad buiten wordt van maart tot november verwarmd met een temperatuur van rond de 26°C á 28°C graden. De whirlpools met uitzicht hebben alle dagen van het jaar een temperatuur van rond de 38°C.

Is het geen mooi weer of ben je hier in de herfst of winter, je kan altijd gebruik maken van het binnenzwembad met een temperatuur van 31°C. Voor de liefhebbers zijn er drie keer per week sauna opgietingen en wordt er een peeling verzorgd in de stoomsauna.

♥ Bekijk meer info over de spa- en wellness van dit hotel.

Hotel met rooftop wellness in Zuid-Tirol

Hotel met wellness in Merano

Gezond en vitaal eten in restaurant van Hotel Golserhof

♥ Ontdek hier meer over de lokale specialiteiten in restaurant Hotel Golserhof.

Gezond en vitaal eten in restaurant van Hotel Golserhof

Wat is vitale voeding

Wijnliefhebber? Bekijk de wijnterrassen in Dorf Tirol

Zuid-Tirol staat bekend om haar heerlijke wijnen. Het kleinschalige wellness hotel in Dorf Tirol, Hotel Golserhof ligt op de heuvel boven Meran tussen de uitgestrekte wijngaarden van Meran. Zoals je op de foto kan zien kan je vlak langs de wijngaarden wandelen.

Doen rondom Dorf Tirol

Ga kuren in kuurstad Meran

Een mild klimaat en mediterrane vegetatie maken de kuurstad Merano in Zuid-Tirol een ideale stad voor een ontspannen wellness stedentrip. Bij Therme Meran worden behandelingen gegeven met mineraalwater.

Het kuuroord is midden in de stad gevestigd in een stijlvolle kubus van glas en staal. Vijfentwintig zwembaden (binnen en buiten), diverse sauna’s, een thermenpark, spa en vitaal, een medische spa, een fitnesscentrum en een bistro maken van Therme Meran een beleveniswereld.

Kuurstad Merano

Heb jij al zin om naar Hotel Golserhof te reizen en
deze dingen te gaan doen rondom Dorf Tirol in Zuid-Tirol?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen