Drijvende spa bar voor Jacuzzi ®, bubbelbad, whirlpool of hottub

Je hoeft het bad niet meer uit met deze 2 drijvende (opblaasbare) spa bars

Ben jij gek op úren badderen? Met deze opblaasbare en gewone drijvende spa bar voor je Jacuzzi ®, bubbelbad of whirlpool hoef jij je bad niet meer uit en kan je volop genieten van lekkere drankjes en hapjes in bad! Stap jij liever in een houtgestookte of elektrische hottub dan kan je deze drijvende spa bar natuurlijk…

Drijvende spa bar voor Jacuzzi®, bubbelbad, whirlpool of hottub

Wij genieten volop als we hele avonden kunnen doorbrengen in een fijn warm bad. De ene keer badderen we met onze partner en kletsen we de hele avond over alle mooie wellness reizen die wij nog willen maken.

Een andere keer trommelen wij onze vrienden op en stappen wij met zijn allen ergens in een  Jacuzzi®, een whirlpool of een bubbelbad. Een van onze vrienden heeft een houtgestookte hottub in de tuin, dat is natuurlijk ook ideaal voor een avond bijkletsen en genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Wij geven je graag twee tips voor een drijvende spa bar voor je Jacuzzi®, bubbelbad, whirlpool of hottub, het enige wat jij hoef te doen is kiezen wat je het handigste vind. Voor de duidelijkheid vermelden wij hier nog even wat het verschil is tussen een  Jacuzzi®, hottub, whirlpool en een spabad.

♥ Ontdek hier allemaal leuke spa accessoires;
♥ Geen bubbelbad of hottub maar een gewoon bad? Bekijk deze leuke badplankjes;
♥ Geniet van lekkere drankjes in je drijvende spa bar, maar drink voldoende water;
♥ Bekijk hier nog meer handige opblaasbare jacuzzi accessoires die je ook in bubbelbaden kan gebruiken.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Drijvende spa bar voor Jacuzzi ®, bubbelbad, whirlpool of hottub

Mooie drijvende spa bar met LED verlichting voor mooie fles drank

Woww, toen wij deze drijvende spa bar met LED verlichting zagen waren wij gelijk verkocht. Wij hebben thuis een paar heerlijke en mooie flessen Prosecco staat van het Italiaanse wijnhuis Bottega S.p.A en die fles verdiend gewoond een mooi drijvende spa bar om in de spotlight te staan.

Zie je de gele kleur onder deze mooie gouden fles Prosecco shinen? Bestel je deze mooie drijvende spa bar met LED verlichting dan krijg je er een afstandsbediening bij waarmee je zelf de gewenste kleur kan instellen. Zit je in het bubbelbad dan kan je ook terwijl de spa bar drijft de kleur veranderen aan de onderkant van de bar.

In deze drijvende spa bar past een verfrissende fles wijn, een mooie fles Prosecco of een andere mooie fles drank. De doorsnede van de gaten voor de glazen zijn 7 centimeter, dat is wel iets om rekening mee te houden qua glazen. Je zou er ook een blikje drinken in kunnen zetten maar die reikt maar tot halverwege. Drink je liever blikjes fris of blikjes bier dan kan je beter kiezen voor de opblaasbare drijvende spa bar die je hieronder beschreven ziet.

♥ Bekijk hier de prijzen van deze mooie drijvende spa accessoires.
♥ Ook mooi, deze grote wijnkoeler in het wit voor naast een bubbelbad.
♥ Nieuwsgierig naar de fles Prosecco van de foto? Lees meer over deze mooie fles Prosecco.

Drijvende spa bar met LED verlichting

Drijvende spa bar met led verlichting

Handige opblaasbare drijvende spa bar voor blikjes en hapjes

Drink jij graag een lekker biertje, een mix uit een blikje of fris uit een blikje terwijl je aan het bubbelen bent? In deze handige opblaasbare drijvende spa bar kan je 6 verfrissende blikjes bier kwijt.

Bij deze opblaasbare drijvende spa bar worden 3 plastic bakken meegeleverd. Na het opblazen van de opblaasbare drijvende spa bar kan je de bakjes plastic in het midden van de drijvende spa bar plaatsen. Kies 6 lekkere snacks of hapjes uit en je kan úrenlang badderen, drankjes drinken en snacken. Geniet ervan!

♥ Bekijk hier de prijzen van deze mooie drijvende opblaasbare spa accessoires;
♥ Ontdek hier nog meer handige opblaasbare jacuzzi accessoires die je ook in bubbelbaden kan gebruiken.

Opblaasbare drijvende spa

Opblaasbare jacuzzi accessoires bubbelbaden

Drink je drankjes in mooie champagneglazen in drijvende spa bar

Wij zeiden het al, wij drinken graag een mooie fles bubbels in een bubbelbad. Maar je wilt natuurlijk niet dat die mooie fles Prosecco in je bubbelbad valt of nog erger dat die van het bubbelbad af valt en dat je hele fles bubbels in scherven op de grond licht. Alhoewel, het gezegde luidt; ‘scherven brengen geluk‘, behalve dan als je uit het bubbelbad stapt en je er met je blote voeten in gaat staan.

Lang verhaal kort! Een mooie fles Prosecco verdiend een handige drijvende spa bar. En in die mooie drijvende spa bar plaats je de mooie fles bubbels en is er plek voor 6 kunststof champagneglazen. Want eerlijk is eerlijk, wij drinken een gouden fles Prosecco zoals deze het liefste uit een champagneglas. Je kan het beste voor kunststof champagne glazen kiezen want die zijn net wat steviger dan plastic glazen en wij vinden ze ook mooier. Maar dat is een kwestie van smaak.

♥ Ontdek deze transparante champagneglazen van kunststof.

Alcoholvrije mousserende wijn

Mooie champagneglazen

 

Nog meer tips voor Wellness i.c.m. dranken

Wij houden van een lekker drankje op zijn tijd! Wij drinken een biertje in een bierbad in een bierspa, wij genieten volop tijdens Wijn & Wellness reizen, we badderen in een wijnbad en ontspannen tijdens vinotherapie.

Wij relaxen nog even in onze loungewear met een lekkere likeur met chocolade of een goed glas rode wijn bij de open haard en wij dromen weg bij het drinken van lekkere drankjes met alcohol om te ontspannen. Bekijk hieronder al onze artikelen over ontspannen en genieten met en in dranken.

♥ Me-Time moment met lekkere likeuren met chocolade.
♥ Tips voor lekkere drankjes met alcohol om te ontspannen.
♥ Bier is goed voor je, verwen jezelf in bierbad in een bierspa.
♥ Ontdek hier al onze tips voor mooie Wijn & Wellness Reizen.
♥ Ook leuk, lees hier alles over badderen in wijn en vinotherapie.
♥ Geniet met mate en hydrateer jezelf goed met natuurlijk mineraalwater.

Badplank voor je lekkere drankjes

Alcoholvrije sparkling wijn voor in bad

Welke spa bar voor je Jacuzzi ®, bubbelbad, whirlpool
of hottub vind jij het leukste?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen