Lifestyle

Dromen Voelen Doen Festival Scheveningen

13 september 2017
Dromen Voelen Doen Festival Scheveningen

Het is weer tijd voor het “Dromen, Voelen Doen Festival Scheveningen”.  Op zondag 17 september ben je van harte welkom bij het “Dromen Voelen Doen Festival” dat wordt georganiseerd bij Beachclub Twins op het Scheveningse strand. Geniet van muziek, laat je smaakpapillen verrassen in de Foodtrucks met gezond eten, kom volleyballen, geniet van een Thaise stoelmassage of doe mee aan een workshop yoga. Het is een gratis toegankelijk festival waarbij je alleen betaald voor de activiteiten die jij leuk vind.

 

Dromen, Voelen, Doen Festival Scheveningen

 

Dromen Voelen Doen Festival Scheveningen

 

Geef al je zintuigen de kost. Dromen, Voelen, Doen, dat zijn de drie thema’s van dit nieuwe festival op het Scheveningse strand. Naast de vele workshops, demonstraties en instuifmogelijkheden kun je genieten van gezond eten en drinken.

 

Dromen
Wanna make your dreams come true? Dromen doen we allemaal. Pak een goed boek in de strandbibliotheek en droom weg. Schrijf jezelf gelukkig, volg een miniworkshop creatieve fotografie, weet wat je eet en ontdek de interactieve reis experience.

 

Voelen
Wanna feel good?! Geniet van Braziliaanse sferen en voel je vrij. Ga lekker dansen, doe mee met Capoeira of ervaar de betoverende klanken van de Djembé. Geniet van een Thaise stoelmassage, doe mee met yoga op het strand en laat je verrassen door een reading.

 

Doen
Wanna have fun? Power kiten, beach soccer, surfen en meer. Het strand is de ideale locatie om van alles te ondernemen. Je kunt meedoen aan activiteiten zoals golfsurfen, powerkiten, beachvolley, frisbeegolf en nog veel meer!

 

Festival Scheveningen

 

Info Dromen, Voelen, Doen Festival

 

Op zondag 17 september ben je welkom op het Dromen Voelen Doen Festival op het Scheveningse strand bij Beachclub Twins (Strandweg 23-24). Op zondag gaat het terrein open vanaf 10.30 en kan je genieten tot 21.00 uur in de avond van alle mogelijkheden.

 

Alle activiteiten kunnen afgerekend worden met muntjes, die 3 Euro per stuk kosten. Voor het volledige programma van het Dromen Voelen Doen Festival, klik hier.

 

Kom jij naar het Dromen Durven Doen Festival in Scheveningen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots