Ellen van der Aa - Wellness Lifestyle Redacteur

Ellen van der Aa – Wellness Lifestyle Redacteur

Wat was je fijnste wellness ervaring?
Bij Sanadome Nijmegen heb ik een chocolade lichaamspakking behandeling genomen. In een warm waterbed ervaar je een zwevend gevoel, wat ontspannend is voor lichaam en geest.

Wat was je mooiste wellness overnachting?
In Porto verbleef ik in het gloednieuwe vijfsterren hotel The Yeatman, een luxe wijn en spa hotel. Hier kan je in je hotelkamer in bad liggen uitkijkend op het mooie Porto.

Wat is je favoriete wellness product?
Moeilijk om te kiezen! Ik ben gehecht aan de producten van Zarqa en Ceravé. Maar ik kan ook niet zonder Marine Hyaluronics van The Ordinary.

Wat is je favoriete wellness bezigheid?
Elke zondag een me-time-moment door een koffietent op te zoeken en hier een cappuccino te bestellen en een boek te lezen. Heerlijk! Maar ook van een avondje op de bank met een gezichtsmasker, voetenmasker en glas wijn kan ik genieten. 

Wat is jouw persoonlijke favoriete sauna in NL?
Tot nu toe Sanadome in Nijmegen.

Wat zou jij nooit doen op wellness gebied?
Aan de sapjes kuur gaan, want food is heaven!

Heb jij een persoonlijke wellness tip?
Denk aan jezelf en zet soms een stapje terug. Geniet van de kleine momenten in het leven.

♥ Ontdek hier alle persoonlijke wellness tips van Ellen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Ellen van der Aa

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.