Beauty

Droom weg naar Finland met deze Finse beautyproducten!

4 februari 2021
Finse beauty producten uit Finland

Wegdromen naar Finland terwijl je je huid verzorgd met Finse beauty producten! De Finnen weten wel hoe ze zichzelf goed moeten verzorgen, zo zijn er een heleboel fijne beauty producten uit Finland die het proberen en gebruiken waard zijn.

 

Finse beauty producten uit Finland

 

Finse cosmetica en vooral Finse huidverzorging hebben de afgelopen jaren een grote sprong voorwaarts gemaakt. Zo zijn er vele nieuwe premiummerken op de markt verschenen en de reeds gevestigde Finse beautymerken blijven nieuwe producten  ontwikkelen.

 

Wij ontdekten op dit moment 9 Finse beauty producten uit Finland. Bij alle merken staat de puurheid, de natuur en duurzaamheid centraal. Wij hebben alleen nog maar ervaring met het eerst genoemde merk, FLOW Cosmetics. In de toekomst zullen wij dit artikel blijven uitbreiden.

 

  1. Flow Cosmetics
  2. Lumene
  3. Olivia Klein
  4. Niki Newd
  5. Henua Organics
  6. Mia Höytö
  7. Supermood
  8. Choice Finland
  9. Inari Arctic Beauty

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook – Instagram, Pinterest & YouTube.

 

Beauty producten uit Finland

 

FLOW Cosmetics review

 

Een van de natuurlijke huidverzorgingsmerken uit Finland is FLOW Cosmetics. Alle beautyproducten worden met de hand gemaakt in Riihimäki in Finland, op een uur rijden van de hoofdstad Helsinki. Op een tweetal producten na (wonder balm en honey milk soap) zijn alle huidverzorgingsproducten 100% natuurlijk, 100% biologisch, vegan, Zero Waste, Ecocert/Cosmos Bio gecertificeerd en dierproefvrij. Daarnaast wordt alles milieuvriendelijk gemaakt en verpakt in een  recyclebare verpakking.

 

Voor ons is FLOW Cosmetics het eerste Finse beautymerk dat wij testen. Wij kwamen er mee in aanraking door een samenwerking met de fijne webshop van Bambooma. Sigrid probeerde de classic luxery toner en de luxery face cleansing bar van FLOW Cosmetics. Maar ze zitten niet stil bij FLOW Cosmetics, ze hebben meer dan 90 verschillende natuurlijke cosmeticaproducten. Inmiddels hebben wij ontdekt dat er een Nederlandse Flow Cosmetics webshop is in Nederland met meer dan 90 natuurlijke verzorgingsproducten. Wil je echt alles weten over Flow, lees dan onze complete Flow Cosmetics review.

 

*Alle Finse beautyproducten in de webshop van Flow Cosmetics.
*Ontdek diverse producten FLOW Cosmetics bij Bol.com of bij Haarshop.nl

 

 

FLOW Cosmetics review

 

Heb jij al eens beauty producten uit Finland geprobeerd?

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots