Finse beauty producten uit Finland

Droom weg naar Finland met deze Finse beautyproducten!

Wegdromen naar Finland terwijl je je huid verzorgd met Finse beauty producten! De Finnen weten wel hoe ze zichzelf goed moeten verzorgen, zo zijn er een heleboel fijne beauty producten uit Finland die het proberen en gebruiken waard zijn.

Finse beauty producten uit Finland

Finse cosmetica en vooral Finse huidverzorging hebben de afgelopen jaren een grote sprong voorwaarts gemaakt. Zo zijn er vele nieuwe premiummerken op de markt verschenen en de reeds gevestigde Finse beautymerken blijven nieuwe producten  ontwikkelen.

Wij ontdekten op dit moment 9 Finse beauty producten uit Finland. Bij alle merken staat de puurheid, de natuur en duurzaamheid centraal. Wij hebben op dit moment alleen ervaring met de merken Lumene Finland, FLOW Cosmetics en het Sauna & Wellness Lifestyle merk Hukka Design OY. In de toekomst zullen wij dit artikel blijven uitbreiden.

 1. Lumene;
 2. Niki Newd;
 3. Mia Höytö;
 4. Supermood;
 5. Olivia Klein;
 6. Unna Nordic;
 7. Choice Finland;
 8. Hukka Design;
 9. Henua Organics;
 10. Flow Cosmetics;
 11. Inari Arctic Beauty.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Finse beauty producten uit Finland

Lumene Finland review

Puur en natuurlijk, een verfrissende diepe hydratie. Dat is de Nordic Hydra lijn van Lumene Finland. In deze Lumene beautyproducten zitten ingrediënten als biologisch Scandinavisch berkensap, een intens hydraterend hyaluronzuur en huid pH-vriendelijk Arctisch bronwater.

De Nordic Hydra (Lähde in het Fins) huidverzorgingsproducten zorgen voor een gezond ogende, frisse huid en een glad en aangenaam gehydrateerd gevoel. Het fijne is dat deze lijn van Lumene Finland speciaal ontworpen is voor alle huidtypes. Leuk om te weten is dat het één van de best verkopende beauty-lijn van Lumene Finland is.

Ik ben blij dat ik deze lijn mocht ontdekken tijdens onze reis naar Finland. Tijdens ons verblijf in Lapland Hotels Bulevardi ontdekten wij dit Finse merk. Wij namen contact op met Lumene Finland en zo ontstond er een samenwerking om deze review voor jullie te schrijven.

In de winter is het guur in Finland. Koude straffe wind, rond dwarrelende sneeuwvlokken, urenlange blootstelling van de huid aan de kou tijdens het noorderlicht spotten. Je huid krijgt wat te verduren tijdens deze weersomstandigheden en temperaturen. Ook door het veelvuldig gebruik van de sauna kan je huid uitdrogen en is het heel belangrijk dat je je huid goed verzorgt en hydrateert. Dat is precies wat je kan doen met deze Lumene Nordic Hydra lijn.

Lumene Finland is het merk voor Scandinavische wellnessrituelen. De natuurlijke, duurzame en effectieve formules die Lumene gebruikt laten je de geheimen van natuurlijke schoonheid ontdekken. Kijk maar eens goed naar de Finse vrouwen met die mooie verzorgde huid. Ontdek zelf de hydratrende Nordic Hydra (Lähde) avond routine en wordt wakker met een zachte gehydrateerde en vernieuwde huid.

♥ Bekijk hier alle producten van Lumene bij Lookfantastic

Stap 1 – Lumene Foaming cleanser
De zeepvrije Arctic Aqua Foaming cleanser verandert in een zachte, luchtige schuim voor een pH-vriendelijke en zachte maar diepe reiniging. De Foaming cleanser is doordrenkt met biologisch Scandinavisch berkensap en puur Arctische lente water om de natuurlijke vochtbarrière van de huid aan te vullen. Breng de Foaming Cleanser aan op een vochtig gezicht en masseer het in met zachte cirkelvormige bewegingen. Daarna kan je het afspoelen met koud water en je gezicht droog deppen.

Stap 2 – Lumene Eye gel
De Purity Dew Drops Hydrating Eye Gel zorgt voor een onmiddellijke en langdurige hydratatie. De ingrediënten bestaan uit Nordic water en een exclusieve hydra-technologie die een gezonde uitstraling van de tere huid rond de ogen bevordert. Breng na de Lumene Foaming Cleanser een kleine hoeveelheud Lumene Eye gel aan op de oogcontouren.

Stap 3 – de Moisturizing Prebiotic Oil-Cocktail
Ook de Moisturizing Prebiotic Oil-Cocktail is een aanvulling op de vochtbarrière van de huid en haar natuurlijk microbioom. De verzorgende tweefasenformule hydrateert de huid 24 uur lang met de essentiële mix van Arctische lente water, prebiotische haver xylitol, biologisch Nordic berkensap en Nordic bosbessenzaadolie. Belangrijk is dat je dit flesje goed schud voordat je het gaat gebruiken. Na het reinigen van je gezicht met de bovenstaande Lumene Nordic Hydra producten breng je dit aan op je gezicht en je hals.

Stap 4 – Hydration Recharge Overnight Cream
Je sluit je Lumene Nordic Hydra avond routine af met de Hydration Recharge Overnight Cream. Deze nachtcrème hydrateert de huid intens en houdt ’s nachts vocht vast, terwijl het een aanvulling vormt als natuurlijk microbioom. Ook deze nachtcrème is doordrenkt met Scandinavische wateren en pre- en postbiotische Noordse haver. Na het serum van stap 3 breng je de nachtcrème aan op je gezicht en hals.

♥ Probeer het uit met deze Lumene Finland Nordic Hydra set.
♥ Bekijk hier alle Lumene Finland producten die je in Nederland kan kopen.

Lumene Finland review

FLOW Cosmetics review

Een van de natuurlijke huidverzorgingsmerken uit Finland is FLOW Cosmetics. Alle beautyproducten worden met de hand gemaakt in Riihimäki in Finland, op een uur rijden van de hoofdstad Helsinki. Op een tweetal producten na (wonder balm en honey milk soap) zijn alle huidverzorgingsproducten 100% natuurlijk, 100% biologisch, vegan, Zero Waste, Ecocert/Cosmos Bio gecertificeerd en dierproefvrij. Daarnaast wordt alles milieuvriendelijk gemaakt en verpakt in een  recyclebare verpakking.

Ze zitten niet stil bij FLOW Cosmetics, ze hebben meer dan 90 verschillende natuurlijke cosmeticaproducten. Inmiddels hebben wij ontdekt dat er een Nederlandse Flow Cosmetics webshop is in Nederland met meer dan 90 natuurlijke verzorgingsproducten. Wil je echt alles weten over Flow, lees dan onze complete Flow Cosmetics review.

♥ Alle Finse beautyproducten in de webshop van Flow Cosmetics.
♥ Ontdek diverse producten FLOW Cosmetics bij Bol.com.

Beauty producten uit Finland

Beauty & Wellness Lifestyle design uit Finland
& Nordic Wellness

Finland is een van de meest vooruitstrevende landen op het gebied van Wellness Design, de Sauna & Wellness Lifestyle en Beauty.

Onlangs waren wij twee weken in Finland voor een wellness reportage waarbij wij onder andere een aantal lokale producten uit Finland gingen ontdekken. Tijdens deze reis ontdekten wij vele mooie merken en veel fijne Finse Sauna Lifestyle producten en benodigdheden waarover wij jullie binnenkort veel meer gaan vertellen.

 1. Luin;
 2. Emendo;
 3. Solasaippua;
 4. Rento Sauna;
 5. Het • Ki • Nen;
 6. Kaurilan Sauna;
 7. Hukka Design;
 8. Artisan Soap Company;
 9. Runo Design uit Savonlinna.
Hukka Design Finland - Sauna & Wellness Lifestyle producten

Hukka Design Finland – Sauna & Wellness Lifestyle producten

Tijdens ons verblijf in Lapland Hotels Bulevardi ontdekten wij het Finse merk Hukka Design uit Finland. Er lag een pakje Hukka Design Orbits Eye Stones op onze hotelkamer en uit nieuwsgierigheid heb ik het geprobeerd. Dat was een verkwikkende ervaring! Je legt de Orbits – eye stones in de koelkast en als ze goed koud zijn leg je ze op je ogen voor een verfrissend effect.

Wij namen contact op met Hukka Design uit Finland om ook alle andere producten van speksteen te testen. Wil je meer weten over de Wellness & Sauna Lifestyle producten van Hukka Design? Lees er dan alles over in ons artikel. Dit zijn in elk geval de producten van speksteen die zij aanbieden.

 1. Solejoy;
 2. Saunajoy;
 3. Guasha tool;
 4. Orbits eye stones.

♥ Bekijk ons artikel inclusief werking van Hukka Design uit Finland.
♥ Ontdek hier alles over de 19 locaties van Lapland Hotels in Finland.
♥ Bekijk de saunastenen en hier alle Hukka Design producten die je in NL kan kopen.

Hukka Design Finland - Sauna & Wellness Lifestyle producten

Heb jij al eens beauty producten uit Finland geprobeerd?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen