Lifestyle, Overnachten

Bekijk opties voor een Fitness Bootcamp in Zillertal, Oostenrijk

24 augustus 2022
Fitness Bootcamp Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen Zillertal

Wil jij tijdens een actieve reis in het buitenland aan je conditie werken en daarna ontspannen? Wellicht is een Fitness vakantie dan iets voor jou! Bij het Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen in het Zillertal worden jaarlijks Fitness Bootcamp programma’s aangeboden.

 

Fitness Bootcamp bij Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen in het Zillertal

 

Een bootcamp vakantie in Oostenrijk? Het gaat er in Fügen in het Zillertal bijzonder sportief aan toe op bepaalde momenten. Zo staat er regelmatig een stevige fitness bootcamp op het programma bij het Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen in het Zillertal in Oostenrijk. Bekijk de website van het hotel om het actuele jaarprogramma te bekijken.

 

Samen de kilo’s bestrijden, sporten en ontspannen, een stukje dichter bij een lichaam komen dat bij jouw doel past, dat is waar het om gaat tijdens deze vier actieve dagen in het sport- en wellnesshotel. Barbara Lechner is de gecertificeerde fitnesstrainer van het hotel en heeft voor de fitness bootcamp een sportieve mix van cursussen samengesteld.

 

Tijdens deze fitness vakantie zijn er elke dag twee tot drie fitnesssessies op hoog niveau, zoals trail-running, HIIT-training, intervalruns, cardiotrainingen en nog veel meer. Dat de Fitness Bootcamp bij Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen in het Zillertal wordt gegeven is niet verwonderlijk. Mensen met een actieve levensstijl komen met enthousiasme naar hotel HELD waar het motto “Keep in shape” aan de orde van de dag is.

 

In de fitnessruimte van het sporthotel staat een ruimte van 150 m² tot je beschikking. In deze grote fitnesszone staan alle bekende fitnessapparaten van het merk Technogym. Leef je uit onder leiding van Barbara op de nieuwste hightech cardiotoestellen met internet, muziek, spelletjes en geïntegreerd tv-systeem.

 

Het activiteitenprogramma is zeer uitgebreid tijdens de Fitness bootcamp bij Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen in het Zillertal. Sportieve sessies in het fitnesscentrum en yogasessies horen er altijd bij. En tijdens de eerste week van oktober als de fitness vakantie in Oostenrijk wordt georganiseerd lokt de natuur je naar buiten. In de herfst is het een aangename temperatuur voor nordic walking, wandeltochten, fiets- en mountainbiketoch-ten of om te ‘kneippen’ in de natuurlijke zwemvijver.

 

Barbara, de gediplomeerde wellnesstrainster en de twee hotelmanagers Anni en Gerhard zorgen persoonlijk voor de veelzijdige programma’s. En na inspanning komt ontspanning in een sport- en wellnesshotel. Om je spieren tot rust te laten komen en jezelf weer op te laden kan je naar het  wellnesslandschap van maar liefst 3000m2. Verwen jezelf met een sauna ronde, wandel door de ligweide om af te koelen, snuif de geuren op in de kruidentuin, trek baantjes in het buitenzwembad en bubbel in de warme outdoor whirlpool. Uiteraard kan je jezelf ook aan het einde van de reis een welverdiende sportmassage cadeau geven als beloning voor je deelname aan de Fitness Bootcamp bij Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen in het Zillertal.

 

 

Check hier de beschikbaarheid;
Bekijk hier het restaurant van hotel HELD.

♥ Lees hier meer over het Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen.
♥ Ontdek hier de tips voor romantische vakantie in het Zillertal in Oostenrijk

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Fitness vakantie Oostenrijk

 

Fitness bootcamp Oostenrijk

 

Wellness Hotel HELD Oostenrijk

 

Zou jij mee willen doen aan deze Fitness Bootcamp bij Sport- en wellnesshotel HELD
in Fügen in het Zillertal in Oostenrijk?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots