Food for Skin review en ervaringen

Food for Skin review, de voeding voor je huid missie van twee zussen

Prachtige productnaam, vind je ook niet? Dit trok direct onze aandacht. Geen moeilijke namen die je vaak toch niet onthoud, de naam vertelt je namelijk precies wat het is: voeding voor je huid. Ontdek de kracht van groenten in deze Nederlandse beauty producten.

Food for Skin review, gezonde voeding voor je huid

De Nederlandse zussen Cathy en Angela hebben in 2020 Food for Skin op de markt gebracht. Hun producten moesten de beautymarkt mooier en vooral gezonder gaan maken. En ik, (Sigrid) denk dat dit hen zeker is gelukt. Food for Skin heeft hart voor huid én aarde! Wij weten allemaal dat gezond eten goed voor je is, maar je huid wordt ook graag gevoed met al die mineralen en vitamines. Huidspecialiste Cathy en merkenbouwer Angela kregen de liefde voor groenten mee van hun moeder en dat heeft onder andere geresulteerd in het feit dat ze al een keer een Dutch Beauty Award hebben gewonnen voor ‘Groen Merk’.

Sinds 2023 is Food for Skin een B Corp. Cathy en Angela hebben namelijk bij de notaris vast laten leggen dat zij met hun bedrijf altijd een goede balans willen vinden tussen ‘people, planet & profit’. Jaarlijks draagt Food for Skin een deel van hun bruto omzet af aan partijen die een vergelijkbare missie hebben.

Hoe mooi is het als je hierbij ook een passend beauty product hebt? Niet voor mijn huid zorgen is geen optie, juist ook omdat de veranderingen van het klimaat invloed hebben op mijn huid. Dus ik kies graag voor producten die goed zijn voor het milieu én mijn huid. En zo kwam Food for Skin bij mij in het vizier. Ik mocht kennis maken met een drietal producten en in dit artikel vertel ik je alles over mijn Food for Skin review en ervaringen. Ik heb de drie producten opvolgend van elkaar gebruikt tijdens mijn beautyritueel. Leuk om te weten is dat je proefsetjes kan bestellen, zo kan je eerst kijken wat goed bij je past en daarna naar wens meer bestellen. Wij kozen voor een combinatie van voeding voor de huid op basis van de onderstaande groenten:

  1. Carrot Oil Cleanser;
  2. Cucumber Serum;
  3. Tomato Base Cream.

♥ Ontdek alle beauty producten in de shop;
♥ Maak kennis met het merk via een proefsetje
.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Food for Skin review

Carrot Oil Cleanser voor het reinigen van je gezicht

Voor de nacht reinig ik mijn huid goed (dit kan uiteraard ook in de ochtend). Ik haal mijn make-up eraf en was vervolgens mijn huid. Mijn huid droog ik niet af. In mijn handpalm doe ik twee pompjes van deze wortel cleanser op oliebasis en smeer ik vervolgens uit over mijn vochtige huid.

Ik ben gek op olie voor de huid en deze carrot oil cleanser ruikt erg fris, niet naar worteltjes. Mijn huid reageert goed op de olie. Ik voel dat mijn huid direct de olie opneemt en als een flinterdun laagje op mijn huid blijft liggen. Ik vind dat prettig, zo kan mijn huid een lange tijd nemen om zich te blijven voeden en te herstellen.

♥ Ontdek alle beauty producten in de shop;
♥ Maak kennis met het merk via een proefsetje
.

Nederlandse beauty prodicten

Cucumber Serum voor extra verzorging

Heb je een onrustige huid dan is deze cucumber serum een aanrader! Mijn huid is erg gevoelig door de verschillende weersomstandigheden. Soms heb ik dus een rustige huid en het kan zo de andere dag weer totaal anders zijn. En dan wil ik mijn huid graag goed verzorgen zodat mijn huid weer rustig is. Dit serum helpt hier goed bij.

Na het reinigen van mijn gezicht hoef ik van dit serum maar 2 druppeltjes te gebruiken en te verdelen over mijn gezicht en hals. Het serum kan ook gebruikt worden rond de dunne huid van de ogen. Ik vind het wederom een hele fijne substantie om mijn huid mee te voeden. Mijn huid reageert er goed op, het voelt direct niet meer droog, maar gevoed aan. Erg fijn! Aan deze cucumber serum is geen geur toegevoegd en daarom lukt het mij niet om te definiëren wat ik precies ruik. Ik denk dat het om een hele pure geur gaat. Ik weet niet of ik het lekker vind ruiken of dat ik er aan moet wennen.

♥ Ontdek alle beauty producten in de shop;
♥ Maak kennis met het merk via een proefsetje
.

Natuurlijke huidverzorging

Tomato Base Cream voor een goede huidverzorging tijdens de nacht

Tomato Base Cream, daar sta je even gek van te kijken hè, een crème dat gemaakt is van tomaten. Maar het is echt waar! Maar het ruikt niet naar tomaten, eerder naar frisse citroen. De crème heeft een vettige structuur. Mijn droge huid neemt de crème niet direct op maar zo vlak voor het slapen gaan vind ik dat niet erg.

Neem vooral niet teveel, ik neem echt maar héél weinig en dat is ruim voldoende. Het voelt als een masker en de hele nacht heeft mijn huid de tijd om gevoed te worden en te herstellen. De volgende morgen voelt mijn huid erg zacht en niet meer droog aan. Heerlijk! Je kan trouwens ook een druppeltje of 2 toevoegen aan je dagcrème en het op die manier opbrengen.

♥ Ontdek alle beauty producten in de shop;
♥ Maak kennis met het merk via een proefsetje
.

Food for Skin review en ervaringen

Duurzame voedingsproducten voor je huid

Als consument bijdragen aan het milieu en het klimaat? Food for Skin maakt het de consument makkelijk, erg makkelijk zelfs. Food for Skin is een oprechte en pure lijn met mooie duurzame beauty producten. De zussen hebben hart voor onze planeet en hebben dit compleet doorgevoerd in hun producten en materialen. De verpakkingen schreeuwen niet, maar laten juist die puurheid zien.

De producten zitten in glazen UV werende flesjes, wat goed is voor het product, maar ook voor het milieu. Hierdoor zijn de ingrediënten beschermd tegen invloeden van buitenaf en dus goed beschermd. Food for Skin maakt de cirkel écht rond door 100% natuurlijke materialen te gebruiken en is bijna 100% biologisch. Alle verpakkingen zijn recyclebaar, alles is vegan en dierproef vrij.

Ik kan er niets anders dan bewondering voor hebben: producten op de markt brengen voor een zeer redelijke prijs. Zeker als je nagaat dat Food for Skin écht op elk vlak nagedacht heeft over het ontwerp, de totstandkoming en de uitvoering van de beauty producten.

♥ Ontdek alle beauty producten in de shop;
♥ Maak kennis met het merk via een proefsetje
.

Duurzame huidverzorgingsproducten

Heb jij al zin om een proefsetje van Food for Skin te bestellen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons