Beauty, Lifestyle

Ontdek GeoSilica, IJsland op zijn puurst met natuurlijke silica mineralen

30 september 2022
GeoSilica Iceland review

Wil je IJsland op zijn puurst ontdekken? Reis mee in dit verhaal en ontdek onze GeoSilica Iceland review over de natuurlijke silica mineralen die goed zijn voor je haar, huid en nagels.

 

GeoSilica Iceland review, IJsland op zijn puurst

 

Ik heb het geluk gehad om ooit op IJsland geweest te zijn. Nog nooit eerder was ik op een plek in de wereld die zó puur en zuiver was. Samen met een local trok ik dagen lang op en liet zij mij háár IJsland zien. Geen toeristische trekpleisters, maar het besneeuwde binnenland in om daar prachtige plekken te bezoeken die je als toerist gewoon niet vindt. De rust, de schoonheid en vrijheid, dat heb ik in geen enkel ander land meer zó kunnen ervaren als in IJsland. GeoSilica laat mij alles weer herbeleven, brengt mij weer even terug naar deze mooie reis.

 

De gezondheidsproducten van GeoSilica worden gemaakt van het geothermisch water van de IJslandse geothermische centrales om gezondheid van mensen te verbeteren. Geothermische energie is kort gezegd energie die wordt opgewekt door middel van aardwarmte. Stoom vermengd met water dat uit de boorgaten komt, wordt via een pijpsysteem naar een scheidingsstation gepompt. Daar wordt de stoom gescheiden van het water. De stoom gebruikt men om onder hoge druk de turbines/dynamo’s aan te drijven voor de opwekking van elektriciteit.

 

Ook ik heb mogen ervaren wat het geothermisch water van IJsland is. Hoog in de bergen van het natuurgebied Reykjadalur zag ik kokende poelen en stoom bij de warmwaterbron van Reykjadalur. Nog hoger op de berg ging ik de dalende rivier in, deze was zó heet dat ik af moest dalen. Tussen besneeuwde bergtoppen lag ik daar in alle rust te genieten. Dat gevoel, die puurheid heeft GeoSilica weten te vangen in hun gezondheidsproducten. En nu mag ik thuis IJsland op zijn puurst ontdekken. GeoSilica stuurde mij haar 5 producten toe en ik ging ervaren wat GeoSilica is en te bieden heeft.

 

*GeoSilica producten bestellen in de internationale webshop.
**Ook leuk, ons overzicht van natuurlijke geothermische baden en warmwaterbronnen in IJsland.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze Wellness Spots nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en YouTube.

 

– Al het moois van IJsland proeven in één slok –

 

GeoSilica Iceland review natuurlijke silica mineralen

 

GeoSilica Iceland, IJsland op haar best

 

In 2012 raakte oprichtster Fida Abu Libdeh, die als ambitieuze Palestijnse tiener naar IJsland kwam geïnspireerd door de kracht en puurheid van IJsland. Zij wilde dit graag verwerken tot de huidige producten die GeoSilica nu aanbiedt. GeoSilica is echt nèt op de markt in Nederland, maar inmiddels dus al 8 jaar actief in IJsland. Als je interesse hebt kan je op dit moment het beste de natuurlijke silica mineralen van GeoSilica in Nederland kopen via bol.com omdat je dan ook in Euro’s kan betalen.

 

GeoSilica biedt 5 gezondheidsproducten aan, allen voeg je dagelijks toe aan óf je glas water/sap (10ml afgemeten in bijgeleverd maatbekertje) óf je neemt één lepel vol tot je. Geen gedoe dus, geen poespas. Precies zoals IJsland is. De supplementen vernieuwen dagelijks vanuit binnenuit je lichaam. Zoals GeoSilica zegt: “De rauwe schoonheid komt naar voren”. ⁠De silica is 100% natuurlijk en geregistreerd bij the Vegan Society. ⁠

 

GeoSilica update na 3 maanden gebruik

 

Na drie maanden GeoSilica gebruikt te hebben ben en blijf ik positief. Ik heb al meerdere supplementen gebruikt en ik blijf toch altijd in mijn achterhoofd houden dat het een niet heel natuurlijk iets is. Bij GeoSilica heb ik dat werkelijk nooit gehad. Het drinken van GeoSilica voelt goed, natuurlijk en “schoon”. En dit ervaar ik elke dag.

 

 

*Ontdek hier alle GeoSilica uit IJsland producten bij Superfoodsonline.

 

GeoSilica PURE Iceland

 

In 2014 werd het eerste product op de markt gebracht genaamd PURE. Dit eerste supplement is gemaakt van 100% puur IJslands water en 100% natuurlijke silica. Silica of ook wel kiezelzuur genoemd, vind je overal in. Van computerscherm tot zand op het strand. Klinkt gek hè? Maar het is minder bekend dat silica je gezondheid enorm goed doet.

 

Silica is erg belangrijk om het calcium door je botten te leiden, silica is een belangrijk bestandsdeel van het collageen wat weer huidveroudering tegengaat en silica is hard nodig bij de ondersteuning van je hart en aorta. Door het nemen van PURE van GeoSilica ondersteun je je lichaam dus op enorm veel gebieden. In de fles zit een doorzichtig, vloeibaar drankje en smaakt naar water. Kan ook niet anders als het grootste bestandsdeel IJslands water is.

 

*Ontdek hier alle GeoSilica uit IJsland producten bij Superfoodsonline.

 

 

GeoSilica PURE

GeoSilica PURE Iceland

GeoSilica RENEW Iceland

 

Vervolgens bracht GeoSilica RENEW op de markt. De basis van dit supplement is uiteraard het IJslands water maar nu met toevoeging van koper en zink om je huid, haar en nagels te versterken. Koper heb je nodig omdat dit ervoor zorgt dat je ijzer wordt in de rode kleurstof in je bloed, en speelt hierdoor dus een grote rol bij het zuurstoftransport in het lichaam. Koper is ook van belang voor een goede weerstand en draagt bij aan de energievoorziening van ons lichaam.

 

Zink zorgt ook voor groei en vernieuwing van weefsel, zorgt voor gezonde botten, haar en huid, en een goed geheugen. Daarnaast speelt het een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten. Ook draagt zink bij aan de vruchtbaarheid.
Een hoop goeds in een flesje. RENEW is een troebel, melkachtig van kleur drankje, goed schudden dus voor gebruik. Het smaakt wederom prima, wel een heel klein nasmaakje door de toevoeging van koper en zink. Het is geen vervelend nasmaakje en zeker niet teveel aanwezig. Ook zó weer weg.

 

*Ontdek hier alle GeoSilica uit IJsland producten bij Superfoodsonline.

 

GeoSilica RENEW Iceland

GeoSilica RENEW Iceland

GeoSilica RECOVER Iceland

 

In 2017 bracht GeoSilica ook RECOVER op de markt. Dit supplement bevat extra magnesium. Je lichaam heeft magnesium nodig voor de energiestofwisseling maar ook voor het doorgeven van zenuwprikkels en het goed laten functioneren van je spieren. Om je skelet stevigheid te geven heb je ook magnesium nodig, ook voor de opbouw van je spieren.

 

We kunnen dus niet zonder magnesium en toch komen we vaak te kort. GeoSilica maakt het je dus gemakkelijk: 10ml per dag van RECOVER en de basis inname is gedekt. Ben je actief en moet je lichaam herstellen dan is RECOVER echt iets voor jou. Dit flesje moet je extra goed schudden, net zo lang tot de witte laag onder in de fles helemaal opgenomen is door het IJslandse water wat ook in dit product weer de basis vormt. RECOVER is ook troebel en melkachtig van kleur. De smaak zal je doen verrassen: het is zuur! Ik hou er wel van. 10ml is natuurlijk ook niet veel, en die zure smaak is dan ook zo weg.

 

*Ontdek hier alle GeoSilica uit IJsland producten bij Superfoodsonline.

 

GeoSilica RECOVER Iceland

 

GeoSilica REPAIR Iceland

 

Ook in 2017 kwam REPAIR in de verkoop. In dit supplement is mangaan toegevoegd wat nodig is voor de vorming van botweefsel. Ook helpt mangaan bij de stofwisseling van onder andere koolhydraten. Mangaan beschermt tot slot je lichaamscellen, ook bij stress.

 

REPAIR is net als de voorgaande supplementen troebel en melkachtig. Er zit geen smaak in, maar door de toevoeging van mangaan is REPAIR nog altijd vloeibaar, maar ietsjes dikkig. Je proeft dat de structuur van REPAIR anders is. Wederom geen vreemde smaak, water blijft het hoofdbestandsmiddel en dat proef je.

 

*Ontdek hier alle GeoSilica uit IJsland producten bij Superfoodsonline.

 

GeoSilica REPAIR Iceland

GeoSilica REPAIR Iceland

GeoSilica REFOCUS Iceland

 

GeoSilica blijft ontwikkelen en zo kwam in 2019 hun nieuwste supplement op de markt. REFOCUS heeft toegevoegde vitamine D en IJzer. Vitamine D heeft je lichaam nodig om sterke botten en tanden te krijgen en te houden en vitamine D speelt ook een rol bij de instandhouding van de weerstand en bij een goede werking van de spieren.

 

Je rode bloedcellen hebben ijzer nodig omdat zij zuurstof vervoeren van de longen naar de weefsels. Zuurstof is nodig voor de verbranding van voedingsstoffen in de weefsels. Hierbij komt energie vrij. Daarnaast ondersteunt ijzer het immuunsysteem. Bij voldoende inname is zowel je lichaam als geest gevoed.  REFOCUS heeft een sinas-achtige kleur en een kleine nasmaak door de IJzer. Ik vind het geen vervelende nasmaak, hij is ook zo weer weg.

 

*Ontdek hier alle GeoSilica uit IJsland producten bij Superfoodsonline.

 

GeoSilica REFOCUS Iceland

GeoSilica REFOCUS Iceland

Enthousiast na GeoSilica Iceland review?

 

In elke fles zit 300ml supplement waar je zo ongeveer één maand mee vooruit kan. Na onze GeoSilica Iceland review kunnen wij je vertellen dat goed schudden voor gebruik echt een must is! Na openen is het zelfs nog 3 maanden goed te houden, maar zet je flesje(s) dan wel even in de koelkast. Alle producten bevatten geen toegevoegde schadelijke chemicaliën en zijn, zoals eerder vermeld, geregistreerd door de Vegan Society. Ook hieruit blijkt dat de gezondheidsproducten van GeoSilica puur zijn.

 

En mocht het je zó goed bevallen, dan kan je ook een maandelijks abonnement afsluiten. Je ontvangt dan elke maand automatisch het flesje, of de flesjes, van jouw voorkeur aan huis. Als abonnee ontvang je ook nog 15% korting op jouw bestelde GeoSilica product. Ook toe aan schoonheid van binnenuit? Ga dan snel naar de website van GeoSilica en zoek een supplement uit dat bij je past.

 

*GeoSilica producten bestellen in de internationale webshop.
**Ontdek hier alle GeoSilica uit IJsland producten bij Superfoodsonline.

 

GeoSilica Iceland ervaringen

 

Wat vind jij van onze GeoSilica Iceland review over de natuurlijke silica mineralen?

 

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Karen Slijkhuis

  2 november 2022 at 11:10 Beantwoorden

  Hoi, ik heb
  recover en renuw van geosillica, hoe vaak per dag mag je dit inneren,voor of na het eten,, en mag dit samen gemengd worden?
  met vriendelijke groet
  Karen Slijkhuis

  1. Manuela

   3 november 2022 at 13:32 Beantwoorden

   Goedemiddag Karen,
   Leuk dat je ook bent begonnen met de producten van GeoSilica. Wij raden om 1 keer per dag 1 eetlepel (10 ml) van GeoSilica in te nemen. Wij raden het aan om het bij het ontbijt in te nemen.

   Hopelijk heb ik je vragen hiermee beantwoord. Fijne dag!

   Hartelijke groet,
   Manuela van Team Geosilica

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots