Overnachten

Buen Verano, een goede zomer in het vernieuwde Hotel Espléndido op Mallorca

23 september 2023
Duurzaam Hotel Esplendido Puerto de Sóller Mallorca

Heb jij reisplannen naar Mallorca? Dit populaire vintage strandhotel in Puerto de Sóller is onlangs vernieuwd. Onder andere de vloeren en de badkamers zijn gerenoveerd in Hotel Espléndido op Mallorca.

 

O.a. nieuwe badkamers in gerenoveerd Hotel Espléndido Mallorca

 

Uitstekend nieuws voor iedereen die verliefd is op het kleine, schilderachtige badplaatsje Port de Sóller op Mallorca: Hotel Espléndido is volledig vernieuwd. Met het uitzicht op de haven Puerto de Sóller en omgeven door het Tramuntana-gebergte is dit populaire vintage strandhotel de trots van het dorp. Het fabelachtige uitzicht, het opmerkelijke design met Scandinavische touch, het smaakvolle kleurenpalet en het zorgvuldig uitgekozen interieur creëren een fijne feelgoodsfeer.

 

Onlangs zijn de vloeren, de deuren en de meeste badkamers gerenoveerd in het duurzame Hotel Espléndido op Mallorca. Ook niet onbelangrijk, er is ook volop geïnvesteerd en nóg meer aandacht besteedt aan milieuvriendelijke gastvrijheid. Zo is er een energiezuinige warmtepomp geïnstalleerd en zijn de gasolieketels vervangen. Ook zijn ze druk bezig geweest op het dak van het boetiekhotel, daar zijn nu nieuwe zonnecollectoren te vinden die stroom opleveren.

 

Je vakantiedagen in Hotel Espléndido op Mallorca zitten vol onbezorgde genietmomenten. In de mediterrane tuin hoor je de zee ruisen, aan het zwembad is het heerlijk zonnebaden en de pijnbomen bieden schaduw om gewoon wat te relaxen. Het is één van de top hotels met zwembad met uitzicht op zee op Mallorca.

 

Het strand is de place to be voor het zoete zomerleven. Geniet tijdens de lunch van een lichte snack en een verfrissend drankje bij een ‘chiringuito’ of van een koel glas rosé later in de middag. Wat wij in Nederland een strandtent of strandpaviljoen noemen, heet in Spanje een ‘chiringuito’. Het keukenteam maakt heerlijke specialiteiten klaar uit de mediterrane en internationale keuken en uiteraard staan de spa experts van het gerenoveerde Hotel Espléndido op Mallorca elke dag klaar om je te verwennen.

 

Hotel Espléndido is net zoals het luxe jacht de Falcao Uno Palma de Mallorca en Hotel Portixol eigendom van de Portixol Group. Naast het jacht en de twee hotels op Mallorca exploiteert het ook de Palma Sports & Tennis Club op Mallorca. Daarnaast is ook het Valluga Hotel in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk waar wij eerder over schreven van de Portixol Group.

 

♥ Check hier alles over dit hotel op Mallorca.
♥ Bekijk hier het hotel restaurant Espléndido.
♥ Ontdek hier de locatie van het hotel op Google Maps.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Gerenoveerd Hotel Esplendido Mallorca

 

Wellness Hotel Mallorca

 

Vind jij het belangrijk om te weten of je in een gerenoveerd hotel verblijft of niet?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots