Uncategorized

Tips voor heerlijke en mooie geurkaarsen voor ontspanning, genieten van geuren!

27 september 2023
Geurkaarsen voor ontspanning

Ben jij op zoek naar tips voor heerlijke en mooie geurkaarsen voor ontspanning thuis? Geniet thuis van deze geuren met de mooiste kaarsen voor een ontspannen sfeer in huis.

 

Mooie geurkaarsen voor ontspanning thuis

 

Ontspan thuis met kaarsen die bij je gemoedstoestand passen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten geurkaarsen, van diverse maten, tot diverse stijlen, soorten en geuren. Iedereen heeft een andere voorkeur qua geuren.

 

Wil jij een mooie geurkaars branden voor een romantische avond thuis? Dan zal je misschien aan de geur van lavendel of rozen denken. Ben je op zoek een sterke geur met pit? Misschien past dan een geurkaars op basis van cederhout. Als jij kiest voor geurkaarsen voor ontspanning dan zal je thuis ervaren wat geuren met je doen.

 

Daarbij is zijn mooie geurkaarsen in huis ook nog eens een eyecatcher in je interieur. Wedden dat mensen gaan vragen waar je die mooie geurkaarsen hebt gekocht of wat er zo lekker ruikt bij jou in huis.

 

♥ Ontdek hier al onze thuis ontspannen tips

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Ontspannen met geurkaarsen

 

Geurkaarsen voor ontspanning van & Other Stories

 

In totaal zijn er tien geurkaarsen in de collectie van & Other Stories. Déjà Vu Mood Scented Candle is de nieuwste geurkaars in het assortiment van & Other Stories. Deze geurkaars voor ontspanning is tot stand gekomen omdat de geliefde geuren uit het bath- en body-assortiment van & Other Stories zo populair zijn. Déjà Vu Mood is een geur die je verrast en tegelijkertijd een gevoel van diepe vertrouwdheid oproept, alsof je de geur al je hele leven kent.

 

Ze zeggen dat het geheim van Déjà Vu Mood ligt in de mix van aroma’s: “Framboos trekt je direct aan, nestelt zich snel te midden van een op maat gemaakte bloemige hart van jasmijn sambac, blauwe cyclaam en saffraanbloem. Door de diepten van ambroxan en drijfhout landt de geur, omringd door de zoetheid van suikerspin – onverwacht”.

 

 

Mooie geurkaarsen voor ontspanning thuis

 

Heb jij al thuis al geurkaarsen voor ontspanning staan?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots