Lifestyle

Geef gezonde kerstpakketten met een positieve boodschap

3 november 2021
Gezonde kerstpakketten van Fitbox

Werkgevers zijn steeds meer betrokken bij het welzijn van werknemers. Daar passen gezonde kerstpakketten van Fitbox bij. Een cadeau waar je van smult met een positieve boodschap. Maar niet alleen met het kerstgeschenk is aandacht voor gezondheid belangrijk, dat kan namelijk het hele jaar door.

Fit en Gezond het jaar rond

 

Werkgevers doen sinds een aantal jaar er héél véél aan om ervoor te zorgen dat werknemers zo min mogelijk ziek raken. Fitnessen op je werk is al geen uitzondering meer, de gezonde kantines worden uit de grond gestampt en tegenwoordig zie je ook steeds meer dat de werkgever fruit op de werkvloer laat bezorgen. Dat de werkgever op deze manier betrokken lijkt te zijn bij de gezondheid van de werknemer heeft een positief effect. Het verzuim is laag, de motivatie is hoger en de prestaties zijn beter!

 

Fitbox heeft in samenwerking met A-Way Events een vitaliteit bevorderend medewerkersprogramma ontwikkeld, genaamd “Fit en Gezond het Jaar Rond (FGJR)”. Het 3-stappen traject zou voor iedere werknemer interessant en motiverend kunnen zijn. Voor de echte sporter, maar ook voor de werknemer dit na het werk thuis liever op de bank ploft dan in de halters gaat hangen.

 

De krachtenbundeling van deze twee organisaties zit hem in het feit dat Fitbox de materialen heeft en de kennis om pakketten samen te stellen qua producten en de A-Way Events verzorgd de trainingen, events en gezondheidsworkshops. Met betrekking tot de gezonde kerstpakketten van Fitbox, die kan je bestellen via de wederverkoper A-Way Events. Wil je dat jouw werknemers ‘Fit & Gezond’ het jaar rond gaan?

 

*Bestel hier een van de gezonde kerstpakketten van Fitbox.
**Ontdek ook deze beauty en wellness kerstpakket ideeën of deze gezonde kerstpakketten.

 

Op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

 

Fitbox Kerstpakket, iedere levensstijl een pakket

 

Of je nu vitaliteit belangrijk vind, een gezonde levensstijl of op zoek bent naar een sportief kerstpakket. Met een Fitbox Kerstpakket kies je uit drie thema’s; Fitbox Balance, Fitbox Gezond en/of Fitbox Sportief. En binnen die kerstpakketten thema’s kan je ook nog eens kiezen uit 8 soorten kerstpakketten. Redacteur Sigrid zou graag verrast worden door haar werkgever met het ‘Smoothie Kerstpakket’. Voor haar was het al vroeg Kerst dit jaar want zij testte één van de gezonde kerstpakketten van Fitbox.

 

 1. Fitbox Taste bestaande uit o.a. superfoods, chocolade, wijn en handige keukenattributen;
 2. Fitbox Balance bestaande uit o.a. noten, vruchten, luxe hangmat, kersenpittenzak, fitband en thee;
 3. Fitbox Energie bestaande uit o.a. safetylight, springtouw en een wristbal;
 4. Fitbox Smoothie bestaande uit o.a. blender, bekers, tas en keukenattributen;
 5. Fitbox Salad bestaande uit o.a. fruit slicers, olijven, dressingshaker en olijfolie;
 6. Fitbox Active bestaande uit o.a. backpack, wristbal, zakmes en RVS afsluitbare beker;
 7. Fitbox Tea bestaande uit o.a. een travelmug, thee, chocolade en Spaanse koeken;
 8. Fitbox Fitwatch bestaande uit o.a. fitwatch of drinkbeker, handdoek safetylight.

 

gezonde kerstpakketten van Fitbox

 

Fitbox Smoothie, hét exclusief pakket

 

Ik mocht één van de bovenstaande pakketten reviewen en koos voor het ‘Fitbox Smoothie Exclusief Pakket’. Het is de trend van nu: smoothies in alle soort en maten. We willen allemaal graag een gezondere levensstijl dus gaan we sporten en zijn we ook bezig om ons eetpatroon dusdanig aan te passen dat het minder koolhydraten bevat, meer eiwitten óf minder suiker. De smoothie trend past hier prima tussen.

 

Ik maak graag smoothies klaar van pure ingrediënten. Hiervoor gebruik ik vers fruit, verse granen en superfoods. Ik drink graag een smoothie als ontbijt of neem het meer voor onderweg. Een gezonde smoothie geeft je een heerlijke frisse start, maar zelf een goede en gezonde smoothie maken is eigenlijk en vak apart. Het kerstpakket van Fitbox.nl biedt je alles wat je nodig hebt om een smoothie te maken. Wat zit erin het Fitbox Smoothie Exclusief Pakket:

 

 1. RVS Fruitset;
 2. Melonslicer;
 3. Fruit Slicers;
 4. Foodsprayer;
 5. Smoothie maker
 6. Boek: Sappen & Shakes.

 

Boek, Sappen & Shakes

 

Dit boek verteld je van A tot Z waarom Sappen en Shakes zó goed voor je zijn. In de inleiding krijg je alle informatie om uiteindelijk goed beslagen ten ijs te komen en overheerlijke smoothies te maken.

 

Er is een uitgebreide uitleg over allerlei superfoods en hoe je ze het beste kan bereiden. Dus maak een boodschappenlijst, neem de duurzame shopperbag uit het smoothiepakket mee en ga naar de winkel om in te slaan.

 

*Ontdek ook deze wellness boeken over beauty, gezondheid en mindfullness.

 

Boek, Sappen & Shakes

 

RVS Fruitset

 

Deze drie handige RVS tools maken het bereiden van diverse soorten fruit je wel héél gemakkelijk. Alle tools zijn vlijmscherp en daardoor gemakkelijk in gebruik. In dit smoothie pakket van Fitbox krijg je een scherp mesje waar je erg gemakkelijk verschillende soorten fruit mee kan doorsnijden.

 

Ook vind je er een appelboor die het klokhuis van je appel in één druk verwijderd en tot slot een parisennelepel. Hiermee kan je bolletjes maken van je fruit, bijvoorbeeld appelbolletjes of meloen bolletjes. Leuk om je gerechten mee te decoreren of een fruit salade op een net wat andere manier te bereiden. Je gasten zullen verrast zijn.

 

RVS Fruitset

 

Melonslicer

 

Ik moest even op YouTube op zoek naar het juiste gebruik van deze Melonslicer. In het smoothiepakket vind je namelijk geen gebruiksaanwijzingen van de verschillende tools.

 

Meloenen zijn op dit moment moeilijk te verkrijgen, dus ik heb het helaas niet kunnen uittesten voor je. Op internet lees ik net zoveel voor- als nadelen. Ik ga het volgend jaar zomer eens proberen.

Melonslicer

Fruit Slicers

 

Wederom handige tools die je kan gebruiken om je fruit te pellen. Dit keer voor citrusvruchten, aardbeien en ananas. Ik ben vooral erg fan van het groene plastic blaadje wat je kan gebruiken om citrusvruchten mee te pellen. Wederom vlijmscherp en waardoor het dus makkelijk in gebruik is.

 

Mij zal je geen mesje meer zien gebruiken als ik bijvoorbeeld een sinaasappel ga eten. Alles is gemaakt van hoogwaardig kunststof en kan in de vaatwasmachine. Dus na het bereiden van je smoothie, kan je alles in de vaatwasser stoppen en ziet je keuken er weer opgeruimd uit. Ik hou ervan.

 

Fruit Slicers

 

Foodsprayer

 

Ik heb echt even een tijdje naar deze twee sprays gekeken en mij afgevraagd wat het precies was en waar je ze voor kon gebruiken. Ook deze keer bood YouTube mij de oplossing. De foodspray draai je in de citrusvrucht en dan kan je het sap van de vrucht eruit sprayen. Het kost wel enige moeite en handigheid om daadwerkelijk sap op deze manier uit een vrucht uit te krijgen. Maar verser krijg je het nergens!

 

Met vers vruchtensap maak je diverse maaltijden nog lekkerder. Smoothies zijn nóg gezonder en vlees- of visgerechten krijgen net die extra bite. In citrusvruchten zit over het algemeen Vitamine C en dat heb je weer nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand.

 

Fruit Slicers

Smoothie maker

 

En als je na het gebruik van bovenstaande keukentools het fruit klaar hebt gezet, dan kan je alles in de smoothie maker stoppen, althans in de één van de twee glazen bekers die erbij geleverd zijn. De beker vul je voor drie kwart met verse producten en vervolgens draai het motortje met de mesjes van de smoothie maker erop.

 

De glazen beker is nu dus afgesloten en kan je op de kop in de smoothie maker draaien. Draaiknop aan en de machine maakt van alle ingrediënten een heerlijke smoothie. De bijbehorende zwarte deksels sluiten de beker zo goed af, dat je de smoothie mee kan nemen naar je werk of onderweg.

 

Smoothie maker

 

Gezonde kerstpakketten van Fitbox bestellen

 

Mensen in beweging brengen door middel van het organiseren van sportieve teambuilding evenementen en vitaliteitsprogramma’s op het gebied van houding, voeding en beweging.

 

Dat is wat het evenementenbureau op Scheveningen, A-Way Events, doet. Tip; sluit het jaar af met een vitaal bedrijfsuitje en geef iedereen een gezond kerstpakket van Fitbox.

 

*Bestel hier een van de gezonde en sportieve kerstpakketten van Fitbox.

 

Gezonde kerstpakketten van Fitbox

 

Meer wellness cadeau ideeën voor feestdagen

 

Ben je op zoek naar meer beauty- en wellness cadeau ideeën en tips voor de feestdagen? Wij hebben het hele jaar rondgesnuffeld naar de allermooiste en fijnste beauty en wellness cadeau ideeën.

 

Wij hebben inmiddels zoveel artikelen geschreven ter inspiratie dat wij een compleet overzicht hebben gemaakt van al onze artikelen met cadeau tips, dé grote Wellness Cadeau Special.

 

♥ Bekijk hier al onze beauty- en wellness cadeau ideeën en tips.

 

Een mooie huid van binnenuit met Collageenkookboek

 

Welk gezond kerstpakket zou jij wel willen ontvangen?

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots