Glamping met sauna in Drenthe

Lekker ontspannen naar camping of glamping met sauna in Drenthe

Zin in een vakantie in eigen land? Wij inspireren je graag met deze glamping met sauna in Drenthe tips. Lekker ontspannen in Nederland op vakantie!

Geen gedoe en zeker weten dat je gewoon kan gaan, ook wel fijn in deze rare tijd! Wij zochten uit waar je leuke glampings met sauna kan vinden in Drenthe. En dat zijn er meer dan wij dachten toen wij deze wellness reistips gingen uitwerken.

Er zijn zoveel mogelijkheden in Drenthe qua glampings met wellness faciliteiten. Van een huisje in de natuur met sauna, tot slapen in een luxe boomhut met Jacuzzi of hottub tot een ‘gewone camping’ met wellness faciliteiten in het algemene sanitair gebouw. Bekijk de Wellness Galmping tips in Drenthe stuk voor stuk en kies uit welke wellness vakantie in Nederland het beste bij jou past.

*Bekijk hier al onze wellness camping tips. en hier onze glamping met wellness tips

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via FacebookInstagramPinterest en YouTube.

Glamping met sauna en hottub in Drenthe

Zoals ik al eerder schreef is het glamping aanbod heel divers. Op de ene locatie kan je glamperen in een Yurt op een camping. Op een andere locatie is het een natuurhuisje dat als glamping wordt omschreven.

De foto hieronder is bijvoorbeeld van een natuurhuisje met sauna in Wapserveen. Ook deze locatie staat tussen de zoekresultaten als ‘Glamping in de natuur’ optie.

*Bekijk de beschikbaarheid van natuurhuisje met sauna in Wapserveen, Drenthe

Glampings met wellness in Drenthe

Camping met algemene wellness faciliteiten in Drenthe

Wil jij op vakantie naar een camping in Nederland maar niet perse je eigen wellness faciliteiten? Dan kan je ook kiezen voor een camping met wellness faciliteiten.

Hiermee bedoelen wij dat er in het hoofdgebouw op een camping of bij de sanitaire voorzieningen op een camping ook wellness faciliteiten aanwezig zijn zoals een sauna of bubbelbad.

Glamping met hottub of jacuzzi in een boomhut in Drenthe

Boomhut glamping, bijzonder luxe overnachten in de natuur! Vanuit de slaapkamer stap je het balkon op en sta je tussen de boomtoppen.

Snuif de frisse boslucht op, badder in de warme hottub op je veranda en kruip daarna voldaan in bed, zo fijn! Voor de goede orde, deze locaties hebben GEEN sauna!

Slapen in een boomhut met Jacuzzi in Drenthe

Bijzondere glamping in Drenthe met bubbelbad

Op Kampeerterrein De Blauwe Haan in het Drentse Uffelte kan je bijzonder overnachten. Je vind deze wellness glamping in Zuid-West Drenthe. Een luxe plaggenhut met thuisbioscoop, een omgevallen huis en een Hidden House als accommodatie klinkt al bijzonder gaaf!

Wij houden natuurlijk van een glamping met wellness en jawel ze hebben een Jacuzzi op deze camping. Let op, ook deze locatie heeft GEEN sauna.

Bijzondere glamping in Drenthe

Heb jij nog een tip voor een leuke glamping met sauna in Drenthe?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons