Uncategorized

Woww, deze glamping in Slovenië met hottub nabij Bled

18 juli 2021
Glamping in Slovenië met hottub

Ga je op vakantie naar Slovenië en wil je genieten van een ontspannen en bijzondere overnachting? Bekijk snel deze mooie glamping in Slovenië met hottub in de buurt van het meer van Bled.

 

Woww, deze glamping in Slovenië met hottub

Wij zijn gek op bijzondere overnachtingen en dromen al helemaal weg bij het zien van deze glamping in Slovenië met hottub. En dit Tiny House op Glamping Ribno in Slovenië is niet alleen te gek om te zien het ligt ook nog eens op een ideale locatie. Het beroemde meer van Bled ligt op nog geen 10 minuten rijafstand. En het maakt niet uit wanneer je hiernaar toe wilt want deze mooie glamping in Slovenië met wellness faciliteiten is het hele jaar open en de huisjes kan je verwarmen.

 

Maak jij een mooie roadtrip door Slovenië? Dan is de kans heel groot dat je ook naar het meer van Bled reist want het is één van dé bezienswaardigheden in Slovenië. Met de gratis WiFi op deze glamping kan je alle leuke dingen om te doen uitzoeken en je auto parkeer je gratis.

 

Dé echte Wellness Spot op deze glamping is het Tiny House, ofwel de luxe boomhut met houten bad en infrarood sauna. Zie jij jezelf hier al zitten?

 

*Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen voor Glamping Ribno.
**Ook leuk, deze wellness camping in Slovenië en dit mooie wellness hotel in Slovenië.
***Op zoek naar tips voor een roadtrip door Slovenië? Wij bezochten al deze bezienswaardigheden in Slovenië tijdens onze rondreis. 

 

Boomhut Slovenië

Nog meer Tiny Houses met hottub bij Glamping Ribno 

 

Ze weten bij Glamping Ribno in Slovenië niet van ophouden. Deze mooie glamping middenin in de natuur ligt op ongeveer 2,5 kilometer van het mooie meer van Bled. Onlangs zijn er weer 17 houten Tiny Houses bijgebouwd.

 

Ook deze mooie huisjes zijn het hele jaar door te reserveren en verwarmd. In de zomer kan je dus lekker genieten op je terras in de hottub en een duik nemen in het natuurlijke zwembad. In de winter berg je je ski’s op en verwen je je spieren met een warm bad in de houten hottub.

 

In de Tiny Houses kom je niets te kort! Er is een outdoor hottub voor ontspanning en in het huisje is een infraroodsauna, badkamer met douche, minikoelkast, smart-tv, USB-aansluiting, wifi en airco/verwarming.

 

*Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen voor Glamping Ribno.

 

Mooie glamping in Slovenië met hottub

 

Zou jij ook wel eens naar deze glamping in Slovenië met hottub willen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots