Lifestyle

12 juni 2022: Global Wellness Day!

1 januari 2021
Global Wellness Day

Met de slogan “One day can change your whole life” wordt elk jaar op de tweede zaterdag van juni Global Wellness Day gevierd! Op Wellness Spots praten wij al sinds wij in 2016 begonnen over de Wellness Lifestyle. Voor de meeste Nederlandse staat wellness gelijk aan een dagje sauna of ontspannen. Maar wellness is zoveel meer dan dat en je kan het op je eigen manier interpreteren. Lees ook eens ons artikel, wat is wellness?

 

Global Wellness Day, 12 juni 2022

 

Global Wellness Day is een sociaal project gewijd aan een goed leven. Het doel van Global Wellness Day is om de vraag te stellen, al is het maar voor één dag: “Hoe kan ik gezonder en beter leven?”, om de gedachten van zowel individuen als de samenleving te richten op “goed leven” en het bewustzijn te vergroten. De belangrijkste doelen van de dag zijn:

 

  1. Om vrede te sluiten met onszelf
  2. Om de waarde van ons leven te erkennen
  3. Vrij zijn van de stress van het dagelijkse stadsleven en slechte gewoonten
  4. Om even stil te staan ​​en na te denken, al is het maar voor één dag van het jaar
  5. Om het bewustzijn over goed leven te vergroten en de motivatie te vergroten, niet alleen voor vandaag, maar voor de resterende 364 dagen van het jaar

 

*Ontdek alles over Global Wellness Day 2022!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

 

Vier Global Wellness Day met Thailand 2021

 

Thailand is uitermate geschikt voor een wellness vakantie door het enorme aanbod aan wellness faciliteiten. In Thailand kun je genieten van de mooiste wellness resorts, een groot aanbod aan yoga- en meditatielessen, gezonde, verse maaltijden en natuurlijk de prachtige natuur die zich perfect leent voor lange wandelingen en andere activiteiten.

 

De Tourism Authority of Thailand (TAT) nodigt op deze speciale dag alle reisliefhebbers  uit om deel te nemen aan de Amazing Thailand Global Wellness Day 2021 Virtual Celebration op 12 juni van 10.00-12.00 (Nederlandse tijd).

 

Tijdens het evenement wordt meer informatie gegeven over het wellness aanbod van verschillende Thaise bestemmingen en vinden er unieke lessen en workshops plaats om Global Wellness Day optimaal te ervaren.

 

Het online evenement biedt de kans om meer te weten te komen over het Land van de Glimlach dankzij sprekers als Supranee Pongpat, TAT’s Executive Director of Europe, Africa and Middle East Region, maar ook de Voorzitter van Federatie van Spa en Wellness Association, Chawanat Sinthukiow. Zij zullen informatie delen over de wellness cultuur in Thailand, het grote aanbod  én hoe de Thaise wellness bijdraagt aan onze gezondheid.

 

Ook biedt het evenement de mogelijkheid om de Thaise wellness in de praktijk te ervaren dankzij verschillende workshops en lessen. Zo wordt er aandacht besteed aan het vinden van innerlijke rust, leer je hoe je jezelf thuis een Thaise massage geeft, en kan er worden deelgenomen aan een yogales én Thaise dansles, om op die manier vanuit huis dit belangrijke onderdeel van de Thaise cultuur te ervaren. Onder de deelnemers wordt een wellness reis naar Thailand verloot – toch wel de beste manier om de bijzondere cultuur te ervaren.

 

*Meer info over het event en het complete programma.

 

↓ Geniet van een Thaise massage op het strand van Koh Mak

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots