Global Wellness Day

12 juni: Global Wellness Day!

Met de slogan “One day can change your whole life” wordt elk jaar op de tweede zaterdag van juni Global Wellness Day gevierd! Op Wellness Spots praten wij al sinds wij in 2016 begonnen over de Wellness Lifestyle.

Voor de meeste Nederlandse staat wellness gelijk aan een dagje sauna of ontspannen. Maar wellness is zoveel meer dan dat en je kan het op je eigen manier interpreteren. Lees ook eens ons artikel, wat is wellness?

Global Wellness Day, 12 juni

Global Wellness Day is een sociaal project gewijd aan een goed leven. Het doel van Global Wellness Day is om de vraag te stellen, al is het maar voor één dag: “Hoe kan ik gezonder en beter leven?”, om de gedachten van zowel individuen als de samenleving te richten op “goed leven” en het bewustzijn te vergroten. De belangrijkste doelen van de dag zijn:

  1. Om vrede te sluiten met onszelf
  2. Om de waarde van ons leven te erkennen
  3. Vrij zijn van de stress van het dagelijkse stadsleven en slechte gewoonten
  4. Om even stil te staan ​​en na te denken, al is het maar voor één dag van het jaar
  5. Om het bewustzijn over goed leven te vergroten en de motivatie te vergroten, niet alleen voor vandaag, maar voor de resterende 364 dagen van het jaar

*Ontdek alles over Global Wellness Day!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons