Goedkoop naar de sauna met sauna aanbiedingen

Goedkoop naar de sauna bij deze locaties!

Je kan goedkoop naar de sauna met deze sauna aanbiedingen. Bij een aantal wellnessresorts is nu een mooie actie. Wij proberen dit artikel altijd zo up to date mogelijk te houden, maar het kan zijn dat in de tussentijd acties aflopen en/of de voorwaarden wijzigen.

Goedkoop naar de sauna met sauna aanbiedingen 

Het leven is al duur genoeg en af en toe schiet je hoofd op hol met alles dat je nog wilt en moet doen. Plan gewoon even een moment voor jezelf om tot rust te komen voordat je je weer in de drukte stort.

Wij proberen hier zo actueel mogelijk alle sauna aanbiedingen bij te houden, voor elke aanbieding geldt een zolang de voorraad strekt regeling. Wees er dus snel bij. Op dit moment (augustus 2023) zijn dit de beste sauna aanbiedingen:

 1. Spa Gouda;
 2. A Thermen Zeeland;
 3. Sauna & Beauty Velp;
 4. Sauna & Beauty de Veluwe;
 5. Bied via Ticketveiling op Sauna Drôme in Putten!

*Foto: Sauna & Beauty Velp.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Sauna & Beauty Velp

Spa Gouda

♥ Spa Gouda

 1. Eerste dinsdag van de maand is het vrouwendag, dragen van badkleding is niet toegestaan.
 2. Elke woensdag is het standaard een badkleding dag, dan is het dragen van badkleding verplicht.

Goedkoop naar de sauna met sauna aanbiedingen, heb jij een favoriete sauna in Nederland?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

2 reacties op “Goedkoop naar de sauna bij deze locaties!”

 1. Henk Tiebosch avatar
  Henk Tiebosch

  Raar en misleidend die prijsjes van 10 Euro per dag!

  1. Henriette avatar
   Henriette

   Beste Henk. dank voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat u net naast de €10,- actie heeft gegrepen. In de voorwaarden staat ook vermeld tot wanneer de acties beschikbaar zijn. Wij proberen de sauna deals zo goed en snel mogelijk te updaten als waar nodig maar helaas glipt er wel eens een sauna deal tussendoor. Alles is nu bijgewerkt en de beste prijs is nu €12.50. Ik hoop dat dat iets is wat bij je past. Groeten Henriette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons