Golden Rock, Dive & Nature Resort - St. Eustatius

Golden Rock, Dive & Nature Resort – St. Eustatius

Ben je een vakantie naar St. Eustatius aan het plannen? Bekijk dan eens het Golden Rock Dive & Nature Resort op St. Eustatius om te zien of dat bij je past.

Golden Rock, Dive & Nature Resort – St. Eustatius

Op het Caribische eiland St. Eustatius vind je het Golden Rock, Dive & Nature Resort. Een bijzondere bestemming met adembenemende natuur (boven- én onderwater), een verrassend rijk verleden en veel rust.

Extra bijzonder is dat het resort in de Nederlandse gemeente duurzaam werd gebouwd. Zo heeft het eigen zonnepanelen waarmee de elektriciteit wordt opgewekt en een eigen drinkwatervoorziening. Het water is namelijk schaars op het eiland en dit resort wil geen water wegnemen van de lokale bevolking. Daarom is er een pomp geplaatst waar zout water van 92 meter diepte wordt opgepompt én omgezet in zoet drinkwater. Ook wordt het afvalwater door het resort schoongemaakt en gebruikt voor irrigatie van de (botanische) tuinen.

Op dit deels zelfvoorzienende resort kom je volledig tot rust en geniet je van alle luxe faciliteiten waaronder een bijzonder buitenzwembad. Natuurlijk mag een ontspannende massage niet ontbreken of een wandeling door de botanische tuin met tropische planten uit de gehele wereld.

De foto die je hieronder ziet is een artist impression die gedeeld werd toen het resort nog niet klaar was. Bekijk de foto’s op booking voor dit resort op St. Eustatius voor de meest recente foto’s. Wij zijn benieuwd als jij er naar toe gaat of de artist impression een goed beeld heeft weergegeven over het Golden Rock Resort op St. Eustatius.

♥ Bekijk de prijzen voor vliegtickets naar St. Eustatius en autohuur op eiland;
♥ Check prijzen voor wellness vakantie en overnachten bij dit resort op St. Eustatius.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Op het Caribische eiland St. Eustatius wordt momenteel de laatste hand gelegd aan het Oasis Golden Rock, Dive & Nature Resort. Een bijzondere bestemming met adembenemende natuur (boven- én onderwater), een verrassend rijk verleden en veel rust. Extra bijzonder is dat het resort in de Nederlandse gemeente duurzaam wordt gebouwd. Zo heeft het eigen zonnepanelen waarmee de elektriciteit wordt opgewekt en een eigen drinkwatervoorziening. Het water is namelijk schaars op het eiland en Oasis wil geen water wegnemen van de lokale bevolking. Daarom is er een pomp geplaatst waar zout water van 92 meter diepte wordt opgepompt én omgezet in zoet drinkwater. Ook wordt het afvalwater door het resort schoongemaakt en gebruikt voor irrigatie van de (botanische) tuinen. Nederlandse parel op 7000 kilometer afstand Op dit deels zelfvoorzienende resort kom je volledig tot rust en geniet je van alle luxe faciliteiten waaronder een bijzonder buitenzwembad. Natuurlijk mag een ontspannende massage niet ontbreken of een wandeling door de botanische tuin met tropische planten uit de gehele wereld. De foto die je hieronder ziet is een artist impression zodat je een idee hebt hoe je er straks bij kan lopen als je kiest voor een wellness vakantie bij Oasis Resorts op St. Eustatius. *Bekijk de prijzen voor vliegtickets naar St. Eustatius en autohuur op eiland. **Check prijzen voor wellness vakantie bij Oasis Golden Rock, Dive & Nature Resort.

Zou jij willen overnachten in dit resort op St. Eustatius?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons