Beauty

Recharge Goodiebox, een mooi cadeaupakket voor haar

10 september 2019
Goodiebox, cadeaupakket voor haar

Recharge Goodiebox, cadeaupakket voor haar om weer even op te laden na de vakantie. Sigrid ontving de Goodiebox van augustus 2019 en schreef wederom over haar Goodiebox ervaringen en wat er allemaal in zit.

 

Recharge Goodiebox cadeaupakket voor haar

 

De zomer lijkt nu echt het land, nou… de wereld, te verlaten te hebben. En na een zomer vol zon, zee, strand is de huid echt even toe aan een oppepper. Ditmaal komt de Goodiebox met een leuke box vol producten die je huid, haar en nagels flink kunnen opladen. De boodschap deze keer is, dat je even een stopknop in moet drukken. Hou het relaxte gevoel van de vakantie nog even vast voordat je weer met 100 kilometer per uur door het leven sjeest.

 

Aangezien ik héél goed ben in vakantie vieren, en dat vakantiegevoel graag zo lang mogelijk probeer aan te houden, is deze Goodiebox een welkome aanvulling op de levensstijl die soms zó in een zucht verdwenen lijkt te zijn in de drukte van alle dag. Dit keer is de Goodiebox gevuld met 5 producten:

 

  1. Hair Growth Formula van Hairlust
  2. Glazen nagelvijl van Fulgent World
  3. Zarkoperfume van Pink Molécule
  4. Cherry Blossom Shampoo van Beaver Professional
  5. Violet Everyday Glow van MineTan

 

 

Lees ook de eerdere reviews van de Goodiebox door Sigrid:

 

 1. Review Goodiebox van mei 2019;
 2. Ervaring met Goodiebox editie april 2019;
 3. Onze eerste ervaring met Goodiebox, maart 2019;
 4. Totaal overzicht met alle Goodiebox ervaringen;
 5. *Bestel de Goodiebox hier en wat ook leuk is, is om iemand te verrassen met een Goodiebox Giftcard.

 

Goodiebox Review

 

Hair Growth Formula van Hairlust

 

Hoe ouder ik word, hoe blonder (lees: witter) mijn haar in de zomer wordt. Het is hierdoor helemaal niet sterk meer en breekt mijn haar sneller af en lijkt mijn haar ook dunner te worden. Dat je haar van binnenuit groeit is hopelijk geen nieuw feitje voor je. Dus wil je je haar echt goed verzorgen, dan zou je dat van binnenuit moeten doen. Het Deense merk Hairlust gaat met deze Hair Growth Formula snoepjes de strijd aan met haaruitval en dun haar. En na een zomer vol zon kan je coupe wel een boost gebruiken.

 

Hair Growth Formula is een veganistisch voedingssupplement en voorzien de hoofdhuid en de haarzakjes van voedingsstoffen. Advies is dat je per dag drie maal daags een gummie neemt. Je moet wel een langere tijd de gummies tot je hebben genomen, wil je resultaat zien. In dit blog kan ik je dus helaas nog niets vertellen over het langere termijn effect. Deze gummies zijn net snoepjes, ruiken zoet en zijn klein van formaat. Ze staan bol van vitamines, mineralen en aminozuren. Allemaal stoffen die snel door je lichaam worden opgenomen en die je haar hard nodig heeft om sterk en gezond(er) te worden. De gummies zijn prima te eten en voor mij geen straf. Als het nou altijd zo makkelijk was om gezonder te worden… Een potje met 90 gummies kost €32,95.

 

Hair Growth Formula van Hairlust

 

Glazen nagelvijl van Fulgent World

 

Kom maar door! De producten van Fulgent World zijn meer dan welkom! Een glazen nagelvijl, fijner kan het eigenlijk niet. Ja, ik ben 100% fan. De afgelopen weken heb ik mogen genoten van een enorm lange vakantie in Frankrijk en ik geef mijn nagels dan even een pauze van gellak. Mijn nagels krijgen de kans om weer gezond en sterk te worden en met voldoende vitamine D in de lucht is dat goed gelukt.

 

Maar thuis gekomen wil ik altijd graag mijn nagels weer goed verzorgen. En dan is deze glazen nagelvijl van Fulgent World echt een cadeautje. Fulgent World kwamen we ook al tegen in de Goodiebox van April 2019, daarin zat toen een glazen bokkenpootje.  Fulgent World is een merk uit Praag en maakt producten op tas-formaat en staan vooral bekend om hun glasproducten die vervolgens weer bekend staan om het voorkomen van afscheuren en/of afbreken van de nagels omdat glas de lagen van je nagel bij elkaar houdt. En het is ook ontzettend handig dat je glas kan ontzettend makkelijk kan reinigen. De glazen nagelvijl van Fulgent World kost €10 en is het zeker waard!

 

Glazen nagelvijl van Fulgent World

 

Zarkoperfume van Pink Molécule

 

Parfum: you love it or hate it! Je houd van de geur of niet. Gelukkig zijn er honderden verschillende geurtjes op de wereld, dus er is altijd wel een geurtje voor jou te vinden. In de Goodiebox vindt je deze keer een spuitflacon van 5 ml van Pink Molécule. Een glazen flesje met roze vloeistof met een gouden spraykop en dop. Het oog wilt ook wat en in mijn ogen is de uitstraling geslaagd.

 

Ontwerper Zarko Ahlmann Pavlov heeft geprobeerd de Scandinavische lifestyle, het unieke klimaat en de esthetiek van zijn geboorteland Scandinavië te vertalen in parfum. IK.VIND.HET.KNAP. Zarko noemt het ontwerpen van een geur terecht een kunstvorm. De geur van deze Zarkoperfume wordt omschreven als fruitig en warm, maar tegelijkertijd ook fris. Het is ontzettend moeilijk om de geur te omschrijven, maar deze parfum is voor mij té zoet en té sterk. Een fles Zarkoperfume van Pink Molécule van 100ml kost €125.

 

Zarkoperfume van Pink Molécule

 

Cherry Blossom Shampoo van Beaver Professional

 

De naam Beaver is een afkorting en vertelt je gelijk waar dit merk voor staat:

 

B = Beauty. De missie van het merk is om schoonheid creëren en bij te dragen aan de gezondheid van het milieu.
E = Ecology (ecologie). Het merk gebruikt alleen organische grondstoffen, besteedt aandacht aan ecologische en milieubescherming.
A = Amity (bedrijfscultuur). Het merk streeft naar wederzijdse hulp, samenwerking, delen en harmonie.
V = Virtuosity (vaardigheid). Het merk streeft het beste na voor de gebruikers van hun producten. Meer gezondheid en schoonheid
E = ↑
R = Rectitude (rechtvaardigheid). Het merk eist van zijn partners rechtvaardigheid, eerlijkheid en belofte houden. Beaver heeft dit uiteraard ook hoog in het vaandel.

 

Ik heb een zwak voor mooie verpakkingen en de Cherry Blossom Shampoo van Beaver Professional is een plaatje! Deze shampoo ruikt heerlijk naar kersenbloesem, ik zou willen dat mijn hele badkamer de hele dag zo rook. De Cherry Blossom Shampoo is een dikkige shampoo waardoor je er steeds maar een klein beetje van nodig hebt. Beaver belooft je meer volume en glans. Maar aangezien er geen fullsize in de Goodiebox zit, kan ik je niet vertellen of dit ook werkelijk iets is wat je van het product kan verwachten. Je zou dan een langere tijd deze shampoo moeten gebruiken.
Ik vind het in elk geval een fijne geurige shampoo. Een fles van 350ml kost €20,90.

 

Cherry Blossom Shampoo van Beaver Professional

 

Violet Everyday Glow van MineTan

 

Ik ben bang voor zelfbruiners. Op mijn netvlies zie ik de halve GeorgieShore Cast met een té oranje huid of mensen die zich volledig insmeren met één of ander goedje en vervolgens oranje vlekken en handpalmen hebben. Ik ben dol op een bruine huid en ik kan in de zomer echt genieten van de zon en mijn zomerse tint, maar een zelfbruiner zal ik niet gebruiken. Het is jammer dat er in deze Goodiebox geen tan-handschoen zit, een handschoen waarmee je de Violet Everyday Glow van MineTan kan opbrengen, ter voorkoming van die oranje handpalm waar ik zo ontzettend bang voor ben.

 

In de verpakking vind je een violetkleurige vloeistof die je door middel van een pompflacon uit de verpakking krijgt. Door het pompen wordt de vloeistof een witte schuim die je vervolgens uit moet smeren op je lichaam. Een fles van 200ml kost €24,95

 

Violet Everyday Glow van MineTan

 

Mijn Goodiebox ervaringen

 

Deze Goodiebox heeft alles dat je huid, haar en nagels nodig hebben om dat zomergevoel nog even vast te houden en om alles te herstellen wat in de zomer toch wat schade heeft opgelopen. Een mooie en vrolijke editie van de Goodiebox, hét cadeaupakket voor haar!

 

*Bestel de Goodiebox hier.
** Geef een Goodiebox Giftcard cadeau.

 

Wat vind jij van de Goodiebox cadeaupakket voor haar?

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots