Beauty

Droom weg met de Dromenland Goodiebox review van Oktober 2019

31 oktober 2019
Goodiebox review van Oktober 2019

Het is tijd voor de Goodiebox review van Oktober 2019! Sigrid mocht wegdromen met de producten in de Goodiebox Dromenland. Wederom werd Sigrid verrast met een mooie Goodiebox vol fijne producten en ze beschrijft uitgebreid wat erin zit.

 

Goodiebox review van Oktober 2019, Dromenland

 

Oh ja! Een goodiebox die speciaal voor mij gemaakt lijkt te zijn. Mijn grootste hobby is slapen want oh (!) wat is dat toch lekker na een goed gevulde en drukke dag. Ik ga graag naar bed en weet je wat ik dan nog het allerfijnste vind? Eerst uitgebreid in bad gaan en daarna mijn rozige huidje verzorgen om vervolgens compleet voldaan zó mijn bedje in te schuiven.

 

Deze maand komt Goodiebox met een box vol producten die bijdragen aan een heerlijke nachtrust. Wist je dat nachtrust één van de belangrijkste pijlers van je gezondheid is? Ik heb sowieso een goede nachtrust nodig, anders is mijn lontje zó kort dat je je maar beter kan bergen. Nachtrust is zó ontzettend belangrijk. Je huid hersteld in de nacht zodat de volgende dag je huid weer sterk genoeg is om alle invloeden van buitenaf aan te kunnen. En de Dromenland Goodiebox van deze maand doet er alles aan om je huid daar bij te helpen. Deze maand zitten er in de Dromenland Goodiebox de volgende producten:

 

 1. Regenerating Sleeping Mask Dr. Botanicals (full size)
 2. Foot Peeling Mask van Masque me Up (full size)
 3. Polar Night Revitalizing Cream van Polaar
 4. Sea Minerals Renewing Body Butter van Manna Kadar
 5. Clair Brightening Concealer van Pease
 6. Ty Dye Scrunchie van Rabens Saloner

 

 

 

Regenerating Sleeping Mask Dr. Botanicals (full size)

 

Ik ben gek op maskertjes! Goodiebox maakt mij dus heel erg blij met deze tube van Dr. Botanicals. Dr. Botanicals is een merk dat al meer dan 60 jaar producten ontwikkeld. Alle producten zijn 100 % veganistisch. Dr. Botanicals is zelfs PETA gecertificeerd.

 

Dit masker zit in een roze tube en is voor ongeveer 2 keer te gebruiken. Een handzaam formaat dus en kan met gemak in je koffer. En wat ook fijn is, dit masker kan je een nacht op je huid laten zitten (scheelt je dus ook weer een potje nachtcrème in je koffer). Ik reinig mijn gezicht en gebruik het masker als een nachtcrème. De creme ruikt lekker fris, naar granaatappel. Ik laat het goed intrekken voordat mijn huid mijn kussen aanraakt. De volgende dag reinig ik mijn huid zoals ik altijd in de ochtend doe en ik voel dat mijn huid heerlijk zacht aanvoelt. Het masker is een goede oppepper geweest. Een tube van 30 ml kost €9,90.

 

Regenerating Sleeping Mask Dr. Botanicals

 

Foot Peeling Mask van Masque me Up (full size) 

 

HET onderschoven kindje van ons lichaam: de voeten. Maar wat is het fijn als die wél goed voelen en dat je er geen last van hebt. En een groot deel hebben we daar zelf van in de voeten… uh handen. Je voeten moet je goed verzorgen en daar zijn heel veel producten voor maar Goodiebox valt terug op een merk dat we regelmatig terugzien in de Goodiebox edities: Masque me Up. Dit voetmasker bestaat uit één paar sokken met een mengsel van melkzuur, glucolzuur en fruitzuren van onder andere appel, ananas, mango en citroen, die de dode huidcellen oplost die je voeten zitten.

 

Dit zal ertoe leiden dat je voeten na 4-6 dagen beginnen te vervellen, en dan krijg je de zachtste voeten ooit. De sokken moet je 30 minuten aantrekken, en daarna je voeten goed afspoelen. Na het afspoelen voelen ze inderdaad zacht. Ik ben benieuwd of ik over een aantal dagen Happy Feet heb. Dit voetmasker kost €13,-.

 

Foot Peeling Mask van Masque me Up

 

Polar Night Revitalizing Cream van Polaar

 

Weer een bekend merk in de Goodiebox: Polaar. In de Goodiebox van Juni 2019 kwamen we dit merk ook al tegen. Polaar ontwikkeld producten met al het goede van het Arctische gebied. En al het goede zit dit keer in de Polar Night Revitalizing Cream.

 

Voordat je naar bed gaat is het belangrijk je huid te reinigen en een crème te geven waardoor je huid gedurende de nacht kan gaan herstellen zodat je de volgende ochtend wakker wordt met een frisse huid. De Polar Night Revitalizing Cream van Polaar voelt zacht aan en trekt snel in je huid. Een tube van 50 ml kost €43,95.

 

Polar Night Revitalizing Cream van Polaar

 

Sea Minerals Renewing Body Butter van Manna Kadar  

 

Blijer kan je mij niet maken. Vlak voor het naar bed gaan mijn huid insmeren met een heerlijke body butter. Dan heeft mijn lichaam de hele nacht de tijd om de crème zijn werk te laten doen. De Goodiebox heeft het idee Dromenland in de breedte uitgewerkt door deze Sea Minerals Renewing Body Butter van Manna Kadar in de Oktober editie stoppen. In deze Body Butter zitten mineralen en zouten vanuit de Dode Zee waardoor de droge huid gehydrateerd blijft en er gezond uit ziet.

 

Ik heb een droge huid, en in de herfst/winter helemaal, dus ik moet mijn huid altijd al extra goed verzorgen. Dat lukt nu heel goed met deze Body Butter van Manna Kadar. De crème is met zijn structuur precies goed! Niet te dik en zeker niet te dun. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan na gebruik. Een pot van 400ml kost €22,-.

 

Sea Minerals Renewing Body Butter van Manna Kadar  

 

Clair Brightening Concealer van Pease

 

Dit vind ik een moeilijk product in de Goodiebox. Niet omdat ik concealer moeilijk vind, want dat moet iedere vrouw in haar toilettas hebben zitten, maar ik vind het moeilijk omdat concealer ook huidkleur gevoelig is. Niet zozeer als een foundation, maar toch is de undertone van je huidskleur erg belangrijk. En deze Clair Brightening Concealer van Pease past niet bij mij. Ik maak er dus een vriendin blij mee.

 

Ik doe hem zonder pijn weg, want de prijs van de Goodiebox laat dat ook toe. De Goodiebox kost €19,95 per maand en dat is een koopje. Het is dus ook niet erg als er eens iets in zit dat niet bij je past. De Clair Brightening Concealer van Pease van 6ml kost €13,-.

 

Clair Brightening Concealer van Pease

 

Goodiebox ervaringen

 

Een Goodiebox specialist, dat is Sigrid! Sinds mei 2019 schrijft zij over haar Goodiebox ervaringen. Ben je benieuwd naar al haar Goodiebox reviews? Check ze dan allemaal via haar linken hieronder. Wat betreft de Dromenland Goodiebox was het voor haar een heerlijke box. Waarom? Omdat zij er 100% in gelooft dat je je huid goed moet verzorgen en op weg kan helpen in de avond. En de avond is Sigrid haar favoriete moment van de dag. Mooier kon zij het deze maand niet hebben. Als member van de Goodiebox, zat er dit keer een extraatje in: een scrunchie van Rabens Saloner ter waarde van €17,-. Deze verrassing maakte vooral mijn dochter erg blij!

 

 1. Goodiebox ervaring september 2019
 2. Review Goodiebox van mei 2019;
 3. Ervaring met Goodiebox editie april 2019;
 4. Onze eerste ervaring met Goodiebox, maart 2019;
 5. Totaal overzicht met alle Goodiebox ervaringen;
 6. *Bestel de Goodiebox hier en wat ook leuk is, is om iemand te verrassen met een Goodiebox Giftcard.

 

 

Goodiebox review van Oktober 2019

 

Wat vind jij van deze Goodiebox review Oktober 2019 van de Dromenland Goodiebox?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Mo

  5 november 2019 at 16:41 Beantwoorden

  Het voetenmasker kost € 4,95 en de Body BUtter kost $ 16,-. Dat zijn toch net even andere prijzen.

  1. Henriette

   11 november 2019 at 14:05 Beantwoorden

   Hi Monique, leuk dat je ons artikel hebt gelezen. In elke Goodiebox zit een klein foldertje met uitleg over de producten die geleverd zijn. In dit foldertje staan ook prijzen vermeld. Het voetenmasker staat met een winkelwaarde van €13 vermeld en de body butter met een prijs van €22. Als je gaat Googlen, dan kom je inderdaad goedkopere prijzen tegen in webshops. Dus wil je specifiek die producten hebben dan kan je ze het beste los kopen in de webshops waar je het gevonden hebt. Goodiebox gaat altijd uit van de winkelwaarde prijzen. Groeten Sigrid

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots