Overnachten, Spa & Sauna

Relaxen met hele gezin in Gorfion familiehotel met zwembad in Liechtenstein

4 april 2022
Gorfion familiehotel met zwembad in Liechtenstein

Wil jij op vakantie naar Liechtenstein met het hele gezin en ben je op zoek naar een hotel dat kindvriendelijk is? Maak kennis met het Gorfion familiehotel met zwembad in Liechtenstein.

 

Gorfion familiehotel met zwembad in Liechtenstein

 

Wil jij op vakantie naar het vorstendom Liechtenstein? Het kleine land is een constitutionele monarchie en ligt ingesloten tussen Zwitserland en Oostenrijk. Zowel in de zomermaanden als in de winter kan je hier volop genieten van een welverdiende en ontspannen vakantie.

 

Wil jij met het hele gezin genieten van een onbezorgde vakantie? Dan is het tijd om kennis te maken met het Gorfion familiehotel met zwembad in Liechtenstein. Dit hotel is er compleet op gericht om ieder lid van het gezin van de vakantie te laten genieten. Wil je als ouders even tijd voor elkaar nemen? Dan is het goed om te weten dat het mogelijk is om je kinderen naar de kinderopvang te brengen. De kinderopvang is elke dag geopend van 9.00 uur tot 20.30 uur voor kleine gasten vanaf 0 jaar.

 

Het familievriendelijke hotel Gorfion ligt in het centrum van het rustige dorp Malbun, op 1600 meter hoogte boven zeeniveau. Op 100 meter van het hotel ligt de kabelbaan. Na een dag in de bergen kan je met zijn allen tot rust komen in het hotel met zwembad en in de wellnessruimte. Reis je met de auto naar Liechtenstein dan kan je de auto gratis parkeren op het privé parkeer terrein van het hotel.

 

Je hoeft je auto niet vol te laden met alles wat je nodig hebt voor de kids. Bij het hotel is het ook mogelijk om een kinderwagen te huren, er zijn diverse kinderruimtes en er worden veel kinderactiviteiten aangeboden. Ook in het restaurant wordt er rekening gehouden met de wensen van kinderen. Voor de ouders zijn er verse en regionale gerechten en voor de kinderen die dat willen zijn er speciale kindermaaltijden.

 

Familiehotel Gorfion heeft een “Top Family Hotel”-certificering
van H
otellerieSuisse ontvangen!

 

♥ Bekijk hier alles over dit kindvriendelijke hotel in Malbun.
♥ Ontdek al deze dingen die je kan doen in Liechtenstein in de zomervakantie.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Gorfion familiehotel met zwembad in Liechtenstein

 

Hotelmet zwembad Liechtenstein

 

Familiehotel met zwembad Liechtenstein

 

Zou jij met je gezin op vakantie in dit kindvriendelijke hotel willen verblijven?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots