Gorfion Familotel Liechtenstein HolidayCheck Award 2023 

HolidayCheck Award 2023 voor het Gorfion Familotel Liechtenstein

Zijn jullie op zoek naar een kindvriendelijk wellness hotel in Liechtenstein dat echt wordt aangeraden door andere reizigers? Het Gorfion Familotel Liechtenstein heeft de HolidayCheck Award 2023 gewonnen.

Gorfion Familotel Liechtenstein HolidayCheck Award 2023

Het Gorfion Familotel Liechtenstein heeft de HolidayCheck Award 2023 gewonnen! Dat betekent dat dit gezinsvriendelijke hotel tot de tien populairste familiehotels wereldwijd behoort. Eerder ontving het kindvriendelijke Familiehotel Gorfion ook al een een “Top Family Hotel”-certificering van HotellerieSuisse. De HolidayCheck Award is een publieksprijs die symbool staat voor optimale tevredenheid van hotelgasten. In 2023 is het de 18e keer dat het Duitse HolidayCheck deze Award uitreikt. De volledige bedrijfsnaam luidt HolidayCheck Group AG, het beursgenoteerde bedrijf is gevestigd in München. Het is een online portal waarop pakketreizen worden aangeboden die je kan boeken en waar je accomodaties kan beoordelen. Om in aanmerking te komen voor een HolidayCheck Award zijn de minimale criteria:

  1. Minimaal 25 gepubliceerde reviews;
  2. Een aanbevelingspercentage van minimaal 90%;
  3. De hotels moeten zich houden aan de gedragscode van HolidayCheck.

In Malbun, het hoogstgelegen bergdorp in Liechtenstein, waar dit familievriendelijke hotel met wellness faciliteiten zich bevind zijn ze er reuzeblij mee. Hotel Gorfion heeft op HolidayCheck een plaats verworven in de top 10 van familiehotels. Elk jaar in januari reikt het reisplatform namens de vakantiegangers deze felbegeerde trofee uit aan hotels die in het voorgaande jaar goed werk hebben geleverd en hun gasten daardoor gelukkig hebben gemaakt. De HolidayCheck Award onderscheiding voor 2023 is gebaseerd op meer dan 623.000 echte beoordelingen tijdens het voorbije jaar.

Ver weg van het massatoerisme en de drukte, midden in de natuur, draait alles in het Gorfion Familotel Liechtenstein om onbezorgd kindergelach, fijne familiemomenten en duurzame ontspanning. Dankzij de ruime uren voor kinderopvang krijgen ook ouders een welverdiende time-out en is er genoeg tijd voor me-time. Voor hen is de kleine, maar mooie saunazone gereserveerd, waar ze ongestoorde wellnessmomenten beleven terwijl de kinderen vermaakt worden.

In de indoor-kinderwereld kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en hun fantasie de vrije loop laten, terwijl ze zich in de fascinerende outdoorspeeltuin kunnen uitleven in de frisse lucht. De skipistes pal aan het hotel zijn perfect geprepareerd en de skischolen staan klaar om de jonge skiërtjes te ontvangen. Hotel Gorfion is een verwenadres voor jong en oud. Fijnproevers zijn enthousiast over de gastronomische keuken op sterrenniveau en kinderen smullen van hun favoriete gerechten van het buffet. Voor de deur van het hotel genieten gezinnen van alle facetten van de winter. Ook wie het liefst weg van de skipistes actief is, heeft in Malbun tal van mogelijkheden. Van winterwandelpaden en rodelpistes tot schaatsbaan en loipe: er is voor ieder wat wils. Hier kan je meer lezen over wat je allemaal doen in de omgeving van Malbun in Liechtenstein.

♥ Bekijk hier alles over dit kindvriendelijke hotel in Malbun.
♥ Ontdek al deze dingen die je kan doen in Liechtenstein in de zomervakantie.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube

Hotelmet zwembad Liechtenstein

Gorfion Familotel Liechtenstein HolidayCheck Award 2023 

Wintersport Malbun Liechtenstein

Vinden jullie het belangrijk of hotels onderscheidingen hebben ontvangen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen