Hairlust ervaringen

Onze HairLust ervaringen, natuurlijke haarverzorging uit Denemarken

Ken jij The HairLust al? Onze redacteur Sigrid is er al fan van dus is het hoog tijd voor haar HairLust ervaringen, de natuurlijke haarverzorging uit Denemarken dat de rest van de wereld verovert. En je kent de uitspraak; ‘als je haar maar goed zit’! Wat ons betreft draagt goed verzorgd haar zeker bij aan je…

HairLust ervaringen, natuurlijke haarverzorging uit Denemarken

Mijn haar is ontzettend belangrijk voor mij, maar mijn droge haar geeft mij ook letterlijk en figuurlijk kopzorgen. Mijn lange lokken zijn droog en vergen veel verzorging. En als ik dat niet doe, dan doet dat ook iets met mijn welzijn. Als ik een good hairday heb voel ik mij extra goed in mijn vel zitten. Zit het minder, dan kan ik daar echt de hele dag last van hebben en doe ik het maar snel in de oersaaie knot.

Ik verzorg mijn haren dus extra om te zorgen dat ze mooi zijn en mooi blijven. Ik ga geregeld naar de kapper, heb dat speciale voedingsbehandelingen en ik schaf voor thuis goede verzorgingsproducten aan waaronder dus ook HairLust. In dit artikel neem ik je mee met mijn HairLust ervaringen en vertel ik je alles over dit Scandinavische haarverzorgingsmerk dat producten met natuurlijke ingrediënten verkoopt die helpen bij een gezondere en snellere haargroei. Dat is dus ook interessant voor mensen met haaruitval en kaalheid.

Qua uitstraling van de producten zou je het al kunnen verwachten, clean en minimalistisch past bij een Deens merk zoals HairLust. Ze streven puurheid in alle facetten van het productieproces door. HairLust gebruikt alleen ingrediënten die de gezondheid van het haar en het milieu ten goede komen. Als je wilt weten hoe dat precies in elkaar zit, HairLust is transparant hierover. Op hun website vind je hierover tot in de puntjes een goede uitleg. En goed om te weten, HairLust kan door iedereen gebruikt worden, ongeacht het type haar of haarkleur.

Verzorg je haar van binnen en buiten met natuurlijke haarvitamines!

HairLust gunt iedereen een prachtige bos haar en heeft hier producten voor ontwikkeld om op een natuurlijke manier het haar te verbeteren en te behouden. Dit doen zij door haarverzorging aan te bieden die van binnenuit aan het werk gaan, maar ze hebben ook producten ontwikkeld die van buiten uit je haar nóg mooier kunnen maken. En dat kan ik wel gebruiken na een periode vol stress en verdriet. Mijn haar is dunner dan ooit, ik heb veel last van haaruitval en mijn haar lijkt helemaal niet meer de glans te hebben die ik gewend ben.

*Bekijk ook al deze haarverzorging tips;
**Ontdek alle
natuurlijke ingrediënten in HairLust.
***Ook leuk, ontdek al deze Scandinavische beautyproducten

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

HNatuurlijke haarverzorging uit Denemarken

HairLust Hair Growth Formula Tablets en gummies review

Hoe ouder ik word, hoe blonder (lees: witter) mijn haar in de zomer wordt. Het is hierdoor helemaal niet sterk meer en breekt mijn haar sneller af en lijkt mijn haar ook dunner te worden. Dat je haar van binnenuit groeit is hopelijk geen nieuw feitje voor je. Dus wil je je haar echt goed verzorgen, dan zou je dat van binnenuit moeten doen. Het Deense merk Hairlust gaat met deze Hair Growth Formula snoepjes de strijd aan met haaruitval en dun haar. En na een zomer vol zon kan je coupe wel een boost gebruiken.

Hair Growth Formula is een veganistisch voedingssupplement en voorzien de hoofdhuid en de haarzakjes van voedingsstoffen. Advies is dat je per dag drie maal daags een gummie neemt. Je moet wel een langere tijd de gummies tot je hebben genomen, wil je resultaat zien. In dit blog kan ik je dus helaas nog niets vertellen over het langere termijn effect. Deze gummies zijn net snoepjes, ruiken zoet en zijn klein van formaat. Ze staan bol van vitamines, mineralen en aminozuren. Allemaal stoffen die snel door je lichaam worden opgenomen en die je haar hard nodig heeft om sterk en gezond(er) te worden. De gummies zijn prima te eten en voor mij geen straf. Als het nou altijd zo makkelijk was om gezonder te worden.

Mijn eerste HairLust ervaringen waren de HairLust gummies. Nu is het tijd om de HairLust Hair Growth Formule Tablets eens te proberen. Deze tabletten zijn haargroeisupplementen, speciaal voor vrouwen (HairLust biedt overigens ook supplementen aan speciaal voor mannen). De Hair Growth Formula Tablets voeden van binnenuit om je haar te herstellen, verzorgen en te behouden.

Hoe kan dat nou met één tablet? De Hair Growth Formula Tablets zitten vol met ingrediënten die ervoor zorgen dat je haar weer gezond gaat worden. De ingrediënten die onder andere gebruikt worden zijn bamboe-extract, biotine, selenium, zink en aminozuren. Bamboe-extract kan er voor zorgen dat het haar minder uitvalt en dat haargroeiproblemen minder worden. Tevens kan bamboe extract er voor zorgen dat het haar een mooie glans krijgt.

Biotine is een vitamine die betrokken is bij het groeiproces van onder andere haar. Selenium is een mineraal dat haargroei bevordert en belangrijk is voor de conditie van je haar in het algemeen. Zink zorgt voor goede opbouw van eiwitten en eiwitten zijn hard nodig voor een gezonde structuur van je haar, ook omdat zink betrokken is bij de vorming van keratine. En keratine maakt je haar krachtig en flexibel. Tot slot zijne er nog de aminozuren. Deze geven je haarwortels een betere doorbloeding. Een heel verhaal maar het komt erop neer dat de Hair Growth Formula Tablets dus echt pareltjes voor je haar zijn in één tablet.

Ik slik 2 keer per dag tijdens een maaltijd één tablet. Deze tabletten ruiken niet heel erg lekker, maar je proeft er niets van gelukkig. Om effect te zien, moet je ze wel een bepaalde tijd al geslikt hebben. Nu weet ik, omdat HairLust al bekend is bij mij, dat je haar er inderdaad gezonder uit gaat zien en het dus echt heel slim is om deze Hair Growth Formula Tablets te gaan gebruiken. Omdat de tabletten natuurlijke ingrediënten bevatten is het ook geschikt voor veganisten.

Kiezen voor tabletten of voor gummies?
HairLust verteld ons: ‘De tablets werken iets sterker, maar hebben een wat onaangename geur/smaak. De Gummies smaken heerlijk naar aardbei’. Qua inhoud maakt het niet uit, het is net wat jezelf fijner vind.

Hair Growth Formula van Hairlust
Hairlust Hair Growth Formula Tablets

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo

Team Pink hier! Alleen daarom ben ik al fan van HairLust, want de producten zijn roze én in strak gestileerde verpakkingen. Ik kan echt op een product vallen als de uitstraling van het product mij ook aanspreekt en dat doet dit Deense merk zeker. Daarom deel ik ook zo graag al mijn HairLust ervaringen met jullie. Alleen al de Hair Growth & Repair Shampoo! Een strakke fles in de kleur roze met een shampoo die ook nog eens ontzettend lekker ruikt. Op de website lees ik dat het ruikt naar topnoten van perzikbloesem en Braziliaanse sinaasappel. Ik heb het product nog niet eens gebruikt en hij heeft nu al 3 plusjes te pakken.

Ik heb een haat-liefde verhouding met mijn haarbos. Ik wil graag een volle prachtige bos en wat ik ook doe ik krijg het niet voor elkaar. Daar zijn externe factoren natuurlijk ook debet aan, maar ook mijn haarstructuur zit niet mee. Mijn haar is altijd droog dus ik moet blijven voeden. Deze Hair Growth & Repair Shampoo is uitermate geschikt voor dun, droog en beschadigd haar. Door het kiezen van de juiste ingrediënten zal deze shampoo je haar tot diep in het haarzakje verzorgen en versterken maar ook dat je hoofdhuid op de juiste manier gevoed wordt. In de shampoo zit onder andere Aloë Vera in dat voorkomt dat je haar en hoofdhuid uitdroogt.

Het fijne aan deze shampoo vind ik dat je er niet heel erg veel van nodig hebt en dat het toch voldoende is. Ik houd er ook van dat de shampoo schuimt. Dat hoort bij een shampoo vind ik. Anders voelt het voor mij heel vreemd. Ik was mijn haar zo’n 2 tot 3 keer in de week en dat raadt HairLust ook aan. Vaker wassen kan je haar immers vetter maken dan nodig.

Hairlust ervaringen

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner

Als aanvulling op de fijne Hair Growth & Repair Shampoo gebruik ik ook de Hair Growth & Repair Conditioner. Deze zit in dezelfde soort fles als de shampoo maar mét pompje. En dat is fijn, want ik heb altijd ruzie met conditioners die uit een fles moeten komen. Door de dikkere structuur duurt het óf lang voordat het uit de fles is óf er komt ineens een hele klodder uit die eigenlijk teveel is. Met het pompje kan je dat dus zelf bepalen.

De conditioner ruikt hetzelfde als de shampoo en geeft na gebruik een beschermend laagje om het schoongewassen haar. Na het wassen van mijn haar, wring ik voorzichtig het overtollige water eruit en doe ik vervolgens de conditioner in mijn haar. Dit laat ik zo’n 3 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit. Mijn haar voelt zacht aan en er zitten geen knoopjes  meer in mijn haar.

Hairlust ervaringen

HairLust Hair Growth & Protection Mask

Een masker is een goede toevoeging op het haarwas ritueel. Het is niet de bedoeling dat je een masker net zo vaak gebruikt al shampoo en conditioner maar één keer in de week of een aantal keer per maand is zeker aan te raden.

Dit Hair Growth & Protection Mask is bedoeld voor droog haar en daarmee dus geschikt voor mij.
Het masker zorgt voor je gespleten haarpunten en haar dat afbreekt of gaat afbreken (dunner wordend haar). Nadat ik mijn haar goed heb gewassen en heb gevoed met de conditioner neem ik ook nog even de tijd voor het Hair Growth & Protection Mask. Op handdoekdroog haar smeer ik het masker op mijn haar en maak ik cirkelvormige bewegingen waardoor het masker goed verdeeld raakt.

Het masker moet zo’n 10 tot 15 minuten intrekken, ik zorg er dus altijd voor dat ik een goed boek of een tijdschrift bij de hand heb. Ik maak er maar gelijk een ontspannend moment van. Na het uitspoelen en opdrogen van mijn haar voelt het niet meer droog maar zacht en ik zie een glans! Mijn haar is met dit masker extra gehydrateerd, dat voel ik en zie ik direct!

Hairlust Hair Growth & Protection Mask

HairLust Bamboo Turban Hair Towel

Wat een uitvinding zijn deze speciale haarhanddoeken toch! Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar als ik een gewone handdoek om mijn haar doe nadat ik het gewassen heb, na vijf minuten hangt de handdoek los. Zo irritant. Met de Bamboo Turban Hair Towel heb ik daar geen last meer van.

Deze haarhanddoek heeft een speciale pasvorm van het hoofd en een knoopje waarmee je de handdoek vast kan zetten. Eén keer vastzetten en eigenlijk kan je er dan de hele dag mee rond lopen zonder dat hij los komt te zitten. Niet dat je dat dan doet, maar het idee! Gewoon superhandig.

De HairLust Bamboo Turban Hair Towel van HairLust is gemaakt van een speciale bamboe-katoenmix.
Deze mix absorbeert meer water dan katoen alleen en hierdoor droogt je haar wel 10 keer sneller dan bij een gewone katoenen handdoek. Hij voelt ook zachter aan.

Bamboo Turban Hair Towel

Detangle Wet Brush, ideale haarborstel voor nat haar

Ik heb overal een detangle borstel liggen. Een gewone borstel gebruik ik niet meer. Maar geen enkele die ik nu al heb heeft zo’n handzaam formaat als de Detangle Wet Brush van HairLust. Deze past letterlijk in je handpalm en dat vind ik ontzettend fijn.

De kleine, dunne, flexibele borstelharen zorgen ervoor dat je gemakkelijk je haar zowel nat als droog kan borstelen en dat afbreken minder snel gebeurd. Je kan het niet voorkomen maar de Detangle Wet Brush draagt wel bij aan een gezondere hoofdhuid waardoor de bloedtoevoer naar de haarzakjes wordt gestimuleerd en de haargroei wordt bevorderd. Waarom zou je nog een andere borstel willen gebruiken?

Detangle Wet Brush

HairLust Hair Strengthening & Protection Oil

Deze olie is voor ieder haartype te gebruiken maar droog, beschadigd en pluizig haar zal het meeste positieve verschil merken bij gebruik van de Hair Strengthening & Protection Oil. Deze olie kan als hittebeschermer gebruikt worden, denk aan de zon of föhnen, maar ook je haar nog even extra te hydrateren. Ik gebruik de Hair Strengthening & Protection Oil van HairLust op de haarpunten omdat ik merk dat ik zonder olie snel droog zijn en dan splijten. Het geeft een mooie glans.

De olie zit in een pipetflesje wat ik erg handig vind, omdat je zo nooit teveel in één keer kan pakken.
Wederom ruikt het product heerlijk! Hoewel en o.a. kokos in zit en ik daar helemaal niet van houd, ruik ik hier niets van. Wel ruik ik de heerlijk geur van abrikozen.

Hairlust Hair Strengthening & Protection Oil

HairLust Hair Rehab Box

Alle bovengenoemde producten zijn los te verkrijgen bij HairLust maar HairLust biedt deze producten ook aan in een voordelige Hair Rehab Box.

Als je enthousiast bent naar aanleiding van onze HairLust ervaringen dan heb je met de Hair Rehab Box een een prachtig basispakket met daarin alle haarverzorging die je nodig hebt voor gezond en sterk haar. Ik ben dus echt fan van elk facet van HairLust en ik zou je graag willen uitnodigen om ook kennis te maken met deze prachtige producten.

*Bestel hier de Hair Rehab Box voor een gezonde bos haar. 

Hairlust Hair Rehab Box

Wat vind jij van onze HairLust ervaringen?

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen