Hammam cadeau Rituals

Verwen jezelf of iemand met een hammam cadeau

Droom jij graag weg in oosterse sferen en/of ga jij graag naar een hammam? Verwen jezelf of iemand met een hammam cadeau. Sla een mooie hammamdoek om tijdens je bezoek en/of geniet thuis van een heerlijke scrubbeurt in de badkamer met een fijne scrub handschoen.

Verwen jezelf of iemand met een hammam cadeau

De hammam is een van de oudste reinigingstradities ter wereld. De vrije vertaling van ‘Hamam’ is een Turks badhuis en van oudsher was het de plek waar je je lichaam schoonspoelde. Vandaag de dag is dag nog steeds zo. Een hammam ritueel kan je zien als een wellness ceremonie en is een weldaad voor lichaam en geest.

In Arabische landen heeft een hamam ook een sterke sociale functie. Net zoals dat het geval is met de Finse sauna in Finland. Even wegdromen in oosterse sferen kan natuurlijk ook thuis in je eigen badkamer door gebruik te maken van fijne hammam producten. Een keer per week je lichaam scrubben is een fijn moment voor jezelf. En hammamdoeken kan je ook gebruiken voor een dagje sauna of om op te liggen op het strand. De meeste hammamdoeken drogen snel en zijn klein op te vouwen dus het is ook ideaal om mee te nemen op reis.

Ben of ken jij iemand die graag geniet van een bezoek aan een hammam of een sauna? Dan is een hammam cadeau leuk om te geven of om voor jezelf te kopen. Wij inspireren je graag met een aantal fijne hammam cadeaus.

♥ Ook leuk, ontdek de mooiste hammams in Nederland om te ontspannen. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Hammam cadeau van madeathand

Rituals, The Ritual of Hammam

Voor alle Rituals fans is er The Rituals of Hammam lijn. In deze lijn van Rituals staat de verfrissende Rozemarijn en Eucalyptus centraal die je huid reinigen, verzachten en verzorgen. Haal het verre oosten in huis en geniet thuis van een hammam moment.

♥ Ontdek de Ritual of Hammam pakketten op bol.com.
♥ Bekijk de gehele Rituals collectie in de webshop van Douglas.  

Hammam cadeau van Rituals

Najel Ritual of Hammam geschenkset

Ken jij de Najel Aleppo zepen? De authentieke Aleppo-zeep bestaat uit een basis van olijfolie en laurierbesolie en wordt gezien als de voorloper van de wereldberoemde Marseille zeep. De Aleppo-zeep wordt al sinds 1895 gemaakt door de Syrische familie Al Najjar.

De traditionele kennis van het productieproces wordt van generatie op generatie doorgegeven. Er staan nog steeds een aantal zeepfabrieken in het noorden van Syrië en een deel is verhuisd naar Turkije en Frankrijk.

♥ Bekijk ook deze geschenkset van Najal bij Douglas

Meer hammam tips overal ter wereld

Het bezoeken van een echte lokale hammam is een van de dingen die je moet doen tijdens je vakantie. Wij hebben er al een paar bezocht in verschillende landen en kunnen je deze aanraden.

  1. Ga naar de hammam in Tunesië.
  2. Bezoek deze historische hammam in Istanbul.
  3. Ontdek de mooiste hammams in Nederland om te ontspannen. 

Wat vind jij een mooi hammam cadeau?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons