Beauty

Met een glow de zomer in met Hawaiian Tropic Sunless tan lijn

19 augustus 2021
Hawaiian Tropic Sunless tan lijn

De zomerse dagen laten nog even op zich wachten en daarom laten wij je graag kennis maken met de Hawaiian Tropic Sunless tan lijn die het voorjaar van 2020 is gelanceerd. Met deze producten kan je een lichte bronzing of diepere tan creëren.

Nieuw, Hawaiian Tropic Sunless tan lijn

 

Ben jij ook zo blij als het voorjaar er weer aan komt en je een beetje kleur kan opdoen? Dit jaar is het voorjaar helaas niet al te best. Maar daar heeft Hawaiian Tropic wat op gevonden, zij lanceerden dit voorjaar de Hawaiian Tropic Sunless tan lijn. Voor de mousse en de melk crème liefhebbers is er nu een zelfbruiningslijn zodat je bij alle weersomstandigheden toch jezelf kan oppeppen met de perfecte glow voor het Aloha vakantiegevoel.

 

Persoonlijk zijn wij meer van het natuurlijk zonnen. Genieten op een terrasje in de zon, lekker picknicken in het park, suppen op het water en volop relaxen op een strandbedje in de zon. Uiteraard gaat er dan altijd zonnebrandcrème mee en smeren wij ons na het douchen in met aftersun voor een optimale bescherming van onze huid. Ik vind de Hawaiian Tropic Satin Protection zonnebrandlotion bijvoorbeeld heel fijn smeren én vooral heel lekker tropisch ruiken.

 

Maar dit voorjaar hebben wij een beetje het nakijken wat betreft het weer en als je dan toch van een mooie glow houdt op je huid kan je het overwegen om een zelfbruiningsproduct te gebruiken. De Hawaiian Tropic Sunless tan lijn bestaat uit twee producten. Zowel de melk als de mousse/foam bevatten aloë vera en vitamine E, die de huid optimaal hydrateren tijdens het bruinen. Goed om te weten is dat alle producten van Hawaiian Tropic dermatologisch zijn getest.

 

 1. Hawaiian Tropic zelfbruinende mousse
 2. Hawaiian Tropic gradual tanning milk

 

*Bekijk hier alle producten van Hawaiian Tropic bij bol.com

 

Hawaiian Tropic gradual tanning milk

 

Met de Hawaiian Tropic gradual tanning milk bouw je geleidelijk aan je vakantiekleurtje. Je kan de zelfbruiningsmelk dagelijks gebruiken waarbij je niet bang hoeft te zijn voor het ‘oranje effect’. De lotion trekt snel in wat ik zelf erg prettig vind en het plakt niet en laat geen strepen achter. Onze tip, probeer het altijd eerst even op je benen bijvoorbeeld. De tropische geur doet je wegdromen en tegelijkertijd hydrateert het je huid. hoef je niet bang te zijn voor een oranje effect. De melk is ideaal voor dagelijks gebruik en zorgt voor een natuurlijke teint.

 

*Bekijk alle Hawaiian producten bij bol.com.

 

Hawaiian Tropic gradual tanning milk

 

Hawaiian Tropic zelfbruinende mousse

 

De Hawaiian Tropic zelfbruinende mousse kan je in korte tijd helpen aan dat fijne bruine kleurtje. Het grote verschil tussen de mousse en de melk is dat je met de melk geleidelijk aan een kleurtje kan opbouwen en je met de lichte mousse na 6 uur inwerken al een langdurige tan kan ontwikkelen. Afhankelijks van je huidskleur kan je bij de mousse kiezen voor light/medium of dark. In tegenstelling tot de melk die je dagelijks kan gebruiken wordt de mousse aanbevolen voor maximaal twee keer per week.

*Bekijk alle Hawaiian producten bij bol.com.

 

Hawaiian Tropic zelfbruinende mousse

 

Zorgeloos zonnen met Hawaiian Tropic

 

Wij vinden het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en je altijd zonnebrandcrème gebruikt en aftersun. Ook al ga je maar even op een zonnig terrasje zitten of maar een uurtje op het strand wandelen.

 

Belangrijk om te weten is dat zelfbruiner je NIET beschermt tegen de straling van de zon. Laat de zelfbruinende melk of mousse goed intrekken. En als de zon dan alsnog gaat schijnen kan je op de droge huid een suncare product met SPF gebruiken om je tegen de zon te beschermen. De suncare verzorging van Hawaiian Tropic beschermt je huid tegen UVA- en UVB-stralen.

 

Wij krijgen altijd een instant vakantiegevoel met de zonnebrandproducten van Hawaiian Tropic zodra wij de fles openmaken. De tropische geuren komen je tegemoet en zijn verrijkt met ingrediënten zoals kokosnoot, plumeria, passiebloem, mango en guave. Ik schreef het al aan het begin, de Hawaiian Tropic Satin Protection zonnebrandlotion is mijn favoriet.

 

 

 

Hawaiian Tropic zonnebrandlotion

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Tessa

  29 mei 2021 at 10:27 Beantwoorden

  Dit was een leuk artikel!

  1. Redactie Wellness Spots

   29 mei 2021 at 10:56 Beantwoorden

   Dankjewel Tessa!

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots