Beauty, Lifestyle

Healthy aging advies: Who Wants To Live Forever?

17 maart 2016
Healthy aging advies: Who Wants To Live Forever?

“Who Wants To Live Forever”? vroeg Popgroep Queen zich in 1986 al af. Of je het eeuwige leven wilt of niet, is iets waar je niet over uitgepraat raakt. Wat we zeker wel allemaal willen is zo lang en zo gezond mogelijk leven. Om je daarbij te helpen kun je vanaf 31 maart terecht op de site www.lifeunlimited.nl waar blogs en een nieuwsbrief je van het belangrijkste healthy-aging advies op de hoogte brengen.

Life Unlimited, healthy aging advies

Life Unlimited stelt zich ten doel het publiek te laten profiteren van de laatste mogelijkheden om langer jong en gezond te blijven. De ontwikkelingen op dit terrein gaan adembenemend snel. Wat gisteren nog onmogelijk leek, is vandaag normaal en wat vandaag verre toekomstmuziek lijkt, ligt morgen al binnen handbereik.

Deze snelle vooruitgang heeft ook een nadeel, belangrijke ontdekkingen worden vaak jarenlang over het hoofd gezien. Onder wetenschappers is het een bekend feit dat het gemiddeld tien tot vijftien jaar duurt voordat waardevolle nieuwe inzichten over de gezondheid de samenleving bereiken.

Het doel van Life Unlimited is om belangrijk healthy aging-advies ‘heet van de naald’ bekend te maken op een voor het publiek leesbare en toegankelijke manier. Dat doen ze vanaf 31 maart 2016 in hun blogs, nieuwsbrief en met bookazines.

 

Life Unlimited bookazines
In de bookazines worden de diepgang van een boek met het lees- en kijkplezier van een magazine gecombineerd. Voor elk nummer diept een team van gespecialiseerde wetenschap- en lifestylejournalisten een healthy aging-thema uit. Daarbij vertalen zij nieuwe inzichten van topwetenschappers in toegankelijk en praktisch advies.

 

Slik je jong, je persoonlijke supplementenplan


Actuele ontwikkelingen binnen de voedingswetenschap wijzen allemaal in één richting: het verouderingsproces wordt aangejaagd door subtiele vitaminetekorten. Door de inname van deze voedingsstoffen te verhogen met voeding of voedingssupplementen, kun je fundamentele aspecten van de veroudering remmen.

De journalisten Pim Christiaans, Hanny Roskamp en Daan de Wit gaan te rade bij de beste wetenschappers achter de 15 belangrijkste healthy aging supplementen: wat doen de supplementen precies in ons lichaam, hoe sterk is de bewijskracht, zijn ze veilig, voor wie zijn ze zinvol en wat is de aanbevolen dosering? Voor mensen die liever geen pillen slikken, zoeken zij uit hoe je de healthy aging-vitamines uit voeding kunt halen. Geplande publicatie is in april 2016.

 

Healthy aging advies: Who Wants To Live Forever?

 

Nederlandse recepten met Mediterrane magie


Het mediterrane dieet is zonder discussie de best onderzochte voedingswijze met het best bewezen healthy aging-effect. Maar Nederlandse wetenschappers weten dat het nog gezonder kan, simpelweg door de basisprincipes van het mediterrane dieet toe te passen op lokale, Nederlandse voeding.

Journalist Daan de Wit, auteur van het diepgravende boek ‘Weet wat je eet’, zoekt uit hoe je Mediterrane gezondheidskracht uit lokale Nederlandse producten haalt. Daarbij klopt hij aan bij voedingswetenschappers van diverse universiteiten. Maya Frijn, het kooktalent dat eerder recepten ontwikkelde voor de bestseller ‘Het hormoonbalansdieet’ (Ralph Moorman), garandeert dat de Nederterrane recepten niet alleen kerngezond, maar ook watertandend lekker zijn. Geplande publicatie is in juni 2016.

 

Verjong je huid en haar van binnenuit


Wetenschappers weten dat verjongende effecten voor huid en haar vooral van binnenuit moeten komen. Hanny Roskamp, auteur van ‘De houdbare vrouw’ en ‘ Wie mooi wil zijn moet slim eten’, en Pim Christiaans, auteur van ‘De houdbare man’ en met stip de ijdelste wetenschapsjournalist van Nederland, gaan opzoek naar nieuwe methoden om je looks een verjongingskuur te geven.

Niet alleen voeding, supplementen en lichaamsbeweging blijken krachtige effecten op je buitenkant te hebben; spectaculair zijn ook de nieuwe inzichten over de invloed van het brein op huid en haar. Op basis van interviews met top wetenschappers, stellen Hanny en Pim een praktisch masterplan samen: minder rimpels, een gave huid en vol, glanzend haar! Geplande publicatie is in september 2016.

 

Life Unlimited, healthy aging advies

 

Meld je nu alvast aan op www.lifeunlimited.nl voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots