Henriëtte Bokslag – Hoofdredacteur Wellness Spots

Thursday, 18th April, 2024
Jaaroverzicht 2021

 

 

Henriëtte Bokslag – Hoofdredacteur Wellness Spots
Wellness betekent voor mij: “geestelijk uitwaaien op een paardenrug door de natuur, genieten van de zonnestralen, een frisse smoothie drinken, lol hebben en maken met mensen van wie ik hou, opwarmen in een sauna, genieten van een schoonheidsbehandeling, onder handen worden genomen met een goede massage, reizen en richten op dat wat nu gebeurt”.

 

 

Wat was je fijnste wellness ervaring?
Ik mag van geluk spreken dat ik zoveel mooie wellness ervaringen heb beleefd. Een wellness behandeling in een boomstam, een massage op het strand van Aruba, een luxe verblijf in een wellness resort of naar een bijzondere locatie met wellness faciliteiten.  

 

Wat was je mooiste wellness overnachting?
Ooh, ik heb al zoveel mooie en bijzondere wellness overnachtingen mogen ervaren overal ter wereld! Maar als het echt om de mooiste gaat dan tip ik graag deze luxe wellness hotels in Sri Lanka en deze bijzondere privé sauna in Brabant

 

Wat is je favoriete wellness product?
Ik ben echt een enorme Rituals fan, ik vind het heerlijke ruikende producten en ook het design van de producten fantastisch! Vooral Rituals of Karma is mijn favoriet.  

 

Wat is je favoriete wellness bezigheid?
Weer zo’n lastige vraag! Ik geniet graag van een dagje sauna in een wellnessresort en complete ontspanning betekent voor mij ook het ontvangen van een heerlijke stevige massage. Ik kan wel volop genieten om hele dagen in een badjas door te brengen.

 

Wat is jouw persoonlijke favoriete sauna in NL?
Er zijn zoveel heerlijke sauna’s in Nederland. Qua wellnessresort kies ik op dit moment voor Thermen Bad Nieuweschans en qua privé sauna kies ik voor een verblijf bij Privé sauna Spa Parel in ’t Groen in Moergestel

 

Wat zou jij nooit doen op wellness gebied?
Ik zou nooit een klysma doen of een retreat in een klooster. 

 

Heb jij een persoonlijke wellness tip?
Neem de tijd voor jezelf en maak tijd vrij om te ontspannen! Geniet van de kleine dingen en van elk moment, ontdek jouw eigen Wellness Lifestyle en laat je verrassen door alle mogelijkheden.  

 

♥ Lees hier alle persoonlijke wellness tips van Henriette

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

 

Locatiescout voor mooie wellness locaties

In de media

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email
Wellness Spots

Wellness Spots