Overnachten

Herfst arrangementen bij het Tratterhof Mountain Sky Hotel in Zuid-Tirol

30 augustus 2023
Herfst arrangementen bij Tratterhof Mountain Sky Hotel Zuid-Tirol

Herfstdagen onder de zon op een unieke panoramische locatie in Zuid-Tirol! Bekijk snel de heerlijke herfst arrangementen bij het Tratterhof Mountain Sky Hotel in Zuid-Tirol.

 

Herfst arrangementen bij Tratterhof Mountain Sky Hotel Zuid-Tirol

 

Aan de hemel straalt de herfstzon, de berglucht ruikt herfst fris, de indrukwekkende Dolomieten zijn kristalhelder te zien en de natuur schittert in prachtige herfstkleuren.

 

De buiten zwembaden zijn nog heerlijk op temperatuur en in de wellnesstuin kan je nog genieten van de laatste zonnestralen. Haal diep adem en geniet van de herfst arrangementen bij het Tratterhof Mountain Sky Hotel in Meransen in Zuid-Tirol op een hoogte van 1.500.

 

De Monte Silva Mountain Spa, die het kwaliteitskeurmerk Premium Spa Award van de Belvita Leading Wellnesshotels draagt, biedt ongekende mogelijkheden om te ontspannen. Yoga, pilates, qi gong, verscheidene fitnessaanbiedingen en mental coaching geven je nieuwe kracht. De vele rustieke berghutten in de regio zijn nog open en heten de vele wandelaars en fietsers welkom.

 

Alpinator bergmerenweek > van 16 tot 23 september 2023

Inbegrepen: 7 overnachtingen incl. Tratterhofs halfpension, wellnesswereld Monte Silva Mountain Spa, Skyroom-fitnesszaal, activiteitenprogramma, 3 uitdagende wandelingen naar de mooiste bergmeren van de vakantieregio, 20% korting op alle behandelingen in de beautyfarm, goodie voor vermoeide benen, Gitschberg-Jochtal-Almencard en nog veel meer. Prijs per persoon vanaf € 1281,-.

 

Gouden oktober 5=4 > van augustus tot oktober 2023       

 

Inbegrepen: 5 nachten voor de prijs van 4 (aankomst zondag), Tratterhofs halfpension, Monte Silva fitnesszaal Skyroom, gevarieerd activiteitenprogramma met vele inbegrepen wandelingen, prachtige tuin, yogasessies, Gitschberg-Jochtal-Almencard en nog veel meer. Prijs per persoon vanaf € 692,-.

 

🧘Bekijk de beschikbaarheid van dit hotel in Meransen;
🧘Ontdek hier alles over het bijzondere berghotel in Zuid-Tirol;
🧘Bekijk de mogelijkheden voor een yoga vakantie bij het Tratterhof hotel;
🧘
Het Tratterhof hotel is een van de yoga vakantiebestemmingen met uitzicht;

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

 

Yoga vakantie Tratterhof hotel in Zuid-Tirol

 

Kriebelen jouw handen al om een van de
herfst arrangementen bij het Tratterhof Mountain Sky Hotel te boeken?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots