Herfstarrangement Panorama Royal hotel in Bad Häring

Herfstarrangement Panorama Royal hotel in Bad Häring

Herfstdagen die je doen stralen! Reis naar het Oostenrijkse Tirol voor een actief en ontspannen herfstarrangement bij Panorama Royal hotel in Bad Häring. Geniet en kom opgeladen terug van vakantie.

Herfstarrangement Panorama Royal hotel in Bad Häring

Als de herfst zijn intrede doet in Tirol trekken natuur- en wellness liefhebbers de bergen in, naar het viersterren superior hotel Panorama Royal in Bad Häring. Energie opdoen, daar draait het om in dit wellnesshotel “boven de wolken”, met een uitzicht over de bergen en omringd door veel kleurrijke herfstnatuur. Trek eropuit in de herfstzon: voor een trektocht en een ontspannen wandeling, voor hardlopen en nordic walking, voor een fiets- of mountainbiketocht of een rondje golf. Hotel Panorama Royal is gelegen op een zonneplateau dat je uitnodigt om actief te zijn en te profiteren van het gouden jaargetijde.

Panorama Royal is gemaakt om energie, kracht en evenwicht te vinden. De nieuwe wellnesswereld is nog indrukwekkender geworden. Een uniek zwemlandschap met binnen- en buitenbad, een grote saunawereld, exclusieve adults-only relaxruimten en rustruimten voor gezinnen die op zoek zijn naar qualitytime. De ligging van het wellnesshotel in Bad Häring, het panoramische park met erkende krachtplaatsen, het Spirit & Healingcenter en een gevarieerd activiteitenprogramma doen de levensvreugde opborrelen in de herfst. 7.500 m2 high-end relaxen ligt aan de voeten van de wellnesshotel gasten. Van het gastronomische restaurant “Freund-Schafft” tot de exclusieve hotelkamers en suites: hotel Panorama Royal geldt als een refugium voor volop genieten.

♥ Je kan hier ook naar de Day Spa;
♥ Ontdek hier alle dagje spa arrangementen bij dit hotel.
♥ Lees hier meer over het nieuwe Panorama Royal hotel restaurant.
♥ Zie hier ons complete artikel over dit wellness hotel in Bad Häring.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness hotel Panorama Royal

Krijg jij al zin om dit herfstarrangement bij Panorama Royal hotel in Bad Häring te boeken?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Gerelateerde berichten