Overnachten, Privé sauna

Bijzonder ontspannen overnachten in een hooiberg met sauna

22 februari 2021
Slapen in een hooiberg met sauna in Nederland

Bijzonder ontspannen overnachten in een hooiberg met sauna in Nederland! Het kan op Mölke Vakantiepark in het Overijsselse Zuna of bij privé sauna Spa Parel in ‘t Groen in Moergestel in Brabant.

Slapen in een hooiberg met sauna in Nederland

 

Hou je van de natuur, ontspannen en van bijzondere overnachtingen? Dan is een slapen in een hooiberg met sauna in Nederland de volgende reisbestemming voor jou. Wij hebben twee locaties in Nederland gevonden waar je kan slapen in een luxe hooiberg met sauna. Laat je verrassen en wij zijn benieuwd welke locatie jij als eerste kiest.

 

Reggehooiberg met sauna op Mölke Vakantiepark

 

Weer eens wat anders dan anders, ga slapen in een mooie reggehooiberg met sauna op Vakantiepark Mölke in Overijssel. Op dit vakantiepark weten ze dat mensen ervan houden om in een bijzondere accommodatie te overnachten. Een van de populairste accommodaties op dit vakantiepark in Overijssel is namelijk de gave boomhut waar je in kan slapen.

 

De Reggehooiberg is weer van een hele andere orde qua bijzonder overnachten in Nederland. De hooiberg is nagebouwd zodat je een beetje kan ervaren hoe het vroegere boerenleven eruit zag. De Reggehooiberg heeft een authentieke uitstraling en is gebaseerd op de bouw van de historische hooibergen die bekend staan om de landelijke uitstraling en de hoge palen die uit het rieten dak steken. Er staan meerdere reggehooibergen op het Vakantiepark Mölke en er is een hooiberg met sauna dat precies die luxe touch geeft. Je kan er samen genieten van een bijzonder wellness weekend weg of je kiest ervoor om een leuke overnachting met het gezin te beleven.

 

  • Badkamer met sauna, gratis WiFi, huisdieren niet toegestaan.
  • Je kan met maximaal 5 personen in de reggehooiberg met sauna slapen.
  • 1 slaapkamer met een 2-persoons boxspring en 1 slaapkamer met drie 1 persoonsbedden.

 

*Bekijk de beschikbaarheid van de reggehooiberg met sauna op Vakantiepark Mölke.

 

Hooiberg met sauna op Mölke Vakantiepark

Wellness hooiberg in Brabant

 

Hou je van wellness en van bijzondere overnachtingen in Nederland? Dan is de luxe wellness hooiberg met sauna in het Brabantse Moergestel dé place to be voor jullie! Bij luxe privésauna Spa Parel in ‘t Groen kan je samen genieten van een wellness overnachting op het platteland in een luxe hooiberg.

 

Het is één van de beste privé sauna’s in Brabant en je komt hier niets tekort! In de Wellness Hooiberg staat een luxe tweepersoonsbed, er is een dubbele regendouche, een groot 2 persoons ligbad en een stoomcabine. Buiten in de wellness tuin kan je ontspannen in de sauna en bubbelen in het bubbelbad met uitzicht over de weilanden.

 

*Lees hier alles over slapen in de wellness hooiberg in Brabant.

 

Hooiberg met sauna in Nederland

 

Zou jij ook wel eens in de reggenhooiberg met sauna willen slapen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots