Hotel Alpina Wellness & Spa Resort Kössen in Oostenrijk

Hotel Alpina Wellness & Spa Resort Kössen, Oostenrijk

Er is weer een nieuw wellnesshotel in Kössen wat wij graag voor jullie uitlichten in dit artikel. Deze keer staat Hotel Alpina Wellness & Spa Resort Kössen in Oostenrijk centraal. De familie Gruber heet je van harte welkom!

Hotel Alpina Wellness & Spa Resort Kössen in Oostenrijk

Hotel Alpina is een wellness- en sparesort in Kössen in Oostenrijk. Voor de dames die het fijn vinden is er een saunalandschap met eigen ‘ladies sauna’ en voor mensen die overwegen om hier met de familie op vakantie te gaan is er een speciale gezinssauna. Het is een speciale zone waar kinderen kind mogen zijn en samen met hun ouders kunnen ontspannen.

Voor wie het trainingsschema up to date wilt houden staan er fitnesstoestellen en zwemliefhebbers kunnen in het binnen- en buitenzwembad van het hotel terecht. Op de mooie zomerdagen kan je buiten in de grote ligweide ontspannen op de moderne chill-outbedden.

Lisa Schieder, de jongste dochter des huizes, heeft samen met haar verwenteam altijd de juiste wellness tip klaar om je te verwennen met spa behandelingen. Zo raden ze op warme zomerdagen een ontgiftende lichaamspakking met zeewier aan, of een heerlijke schouder- en nekmassage die alle spanningen wegneemt.

  1. Chill-outtuin;
  2. Bergmeer 22°C;
  3. Knusse duo-eilanden;
  4. Grote zonneligweide met bediening;
  5. Buitensauna met berghut en eigen rustruimte;
  6. Buitenzwembad, het hele jaar door verwarmd.

♥ Vlieg naar Salzburg met Transavia of naar Innsbruck.
Neem contact op voor het reserveren van dit hotel arrangement.
♥ Tip! Grensoverschrijdend golfen bij Golfbaan GC Reit im Winkl/Kössen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Hotel Alpina Wellness & Spa Resort Kössen in Oostenrijk

Genieten van lekker eten

Kies je voor een verblijf op basis van het onderstaande Hotel Alpina arrangement? Dan ben je verzekerd van halfpension tijdens je vakantie van een week in Hotel Alpina Wellness & Spa Resort Kössen. Op het culinaire programma staan lichte zomerbuffetten en gezonde gerechten die bewust bereid zijn.

Veel van de keuken specialiteiten zijn lokale gerechten en uiteraard mag een verfrissende zomercocktail niet ontbreken. Eén keer per week steekt het Alpina-keukenteam de barbecue aan en worden er sappige biefstukken, gegrilde worstjes, filets en alles wat bij een barbecue avond hoort geserveerd.

Restaurant Hotel Alpina

Hotel met buiten zwembad Kössen

Krijg jij al zin om je vakantie door te brengen bij
Hotel Alpina Wellness & Spa Resort Kössen in Oostenrijk?

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Gerelateerde berichten