Hotel Bergblick in Grän in Tannheimer Tal

Adempauze voor levensgenieters, puur genieten in het Tannheimer Tal

Neem de tijd om te genieten in het Oostenrijkse Tannheimer Tal. Bij Hotel Bergblick in Grän in het Tannheimer Tal vind je alles om het dagelijkse leven achter je te laten en te genieten van het hier en nu.

Hotel Bergblick in Grän in Tannheimer Tal

Je hebt van die wellness hotels op de wereld, daar vind je alles wat je je maar kan wensen. Het vijfsterren Feel Good Hotel Bergblick in Grän in het Tannheimer Tal is zo’n voorbeeld. Rust, natuur, voldoende spa- en wellness mogelijkheden en  “cuisine alpienne” om van te smullen.

Alleen het hotel restaurant is al een bezoek waard want Gault Millau tipt het restaurant tot een van de beste restaurants voor 2023 en Falstaff heeft het restaurant van Bergblick Hotel & Spa in Grän met 1 vork beoordeeld. Hier kan je meer lezen over het Gault & Millau hotel restaurant in Grän in Oostenrijk.

Geen stress, geen haast, geen deadlines. Alleen maar puur genieten, dat is wat men de gasten van Hotel Bergblick in Grän in het Tannheimer Tal wilt laten ervaren. Ver weg van het massatoerisme kan je hier alles loslaten in een prachtig landschap. Waar de natuurlijke omgeving mentale rust biedt, zorgt de Bergblick Spa voor verwenning en het restaurant voor een smaaksensatie.

Ben je op zoek naar rust en een bijzondere feel good plek? Dan is Bergblick Hotel & Spa welicht jouw volgende vakantiebestemming in de Oostenrijkse bergen. Dit hotel staat bekend als een wellness hideaway en geldt als een van de beste adressen in het Tannheimer Tal.

♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Hotel Bergblick in Grän Tannheimer Tal

Hotel Bergblick Spa

Neem een duik in het royale binnenbad, zwem de bergen tegemoet in het buitenbad dat het hele jaar door wordt verwarmd, geniet van de warme sauna’s en verwen jezelf met fijne wellness behandelingen.

Bij wellness Hotel Bergblick in Grän in het Tannheimer Tal staan de ligstoelen aan het zwembad al klaar voor de hotelgasten die als een van de eerste willen genieten van de zonnestralen in de lente.

In de rustruimten “wiegen” waterbedden je in slaap en komen je gedachten tot rust. Er zijn dagen waarop er ook yogalessen worden aangeboden waaraan je kan deelnemen.

“Cuisine alpienne”, één van de beste restaurants in Oostenrijk 2023

Wij schreven het al in de introductie van dit hotel, alleen het hotel restaurant is al een bezoek waard want Falstaff heeft het restaurant met 1 vork beoordeeld en Gault Millau tipt deze locatie tot een van de beste restaurants voor 2023!

♥ Hier kan je meer lezen over het Gault & Millau hotel restaurant in Grän in Oostenrijk.

Wellness hotel met goed restaurant

Ontdek het mooie Tannheimer Tal in Oostenrijk

Het Oostenrijkse Tannheimer Tal staat bekend als een van Europa’s mooiste alpiene hooggelegen valleien. Struin door de bloeiende bergweiden, geniet van het uitzicht op de imposante bergpieken, drink ijskoud water uit heldere bergmeren en wandel over almen en bossen. Rondom Hotel Bergblick in Grän in het Tannheimer Tal ligt zo’n 300 kilometer aan wandelpaden aan je voeten met een diversiteit aan moeilijkheidsgraden. Vlakbij het wellness hotel bevindt zich een halte van de gratis wandelbus die je naar verschillende startpunten brengt.

Fietsliefhebbers kunnen niet wachten om weer in het fietszadel te springen op deze bestemming. Of je nou een fietser, mountainbiker, e-biker of wielrenner bent, de verscheidenheid aan fietsroutes maakt het voor iedereen een fijne fiets bestemming. Kan je niet je eigen fietsen van thuis meenemen? Geen probleem! Je kan e-bikes en mountainbikes in het hotel huren.

Voor hotelgasten ligt er een “Sommerbergbahnen inklusive” ticket klaar. Hiermee kan je eenmaal per dag gratis gebruik maken van een van de vier zomerkabelbanen.

Krijg jij al zin om hier je vakantie door te brengen?

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen