Hotel met sauna met uitzicht in Fügen

Een dagje ontspannen bij een hotel day spa in Fügen

Heb jij vakantieplannen naar het Oostenrijkse Zillertal en wil je ook ontspannen? Denk dan eens aan een bezoek aan de spa van een hotel in de buurt. Verblijf jij ergens in de buurt van Fügen? Dan hebben wij een goede tip voor een hotel day spa in Fügen.

Tip voor een hotel day spa in Fügen

Voor een ontspannen vakantie is het beste natuurlijk om te kiezen voor een verblijf in een wellnesshotel. Zo kan je de hele dag gebruik maken van alle spa- en wellness faciliteiten die er zijn. En jezelf tijdens de vakantie eens tegoed doen aan een uitgebreide behandeling die op het spa menu staat. Maar als je om wat voor reden dan ook ergens anders verblijft, kan je er ook eens aan denken om een hotel day spa te bezoeken.

Bij een bezoek aan een hotel day spa kan je, afhankelijk van het spa arrangement dat je kiest een hele dag of een halve dag van alle wellness faciliteiten gebruik maken. Een aanrader is de hotel day spa in Fügen van het viersterren Sport- en Wellnesshotel Held. Wij schreven al eerder een artikel dat dit een hotel met sauna met uitzicht heeft!

Het belangrijkste is dat als je als niet hotelgast gebruik wenst te maken van de wellness faciliteiten van een hotel dat je van tevoren een reservering maakt. Over het algemeen kunnen er een maximum aantal mensen gebruik maken van de spa en dan gaan hotelgasten natuurlijk voor. Dus check de website en maak een reservering voor de hotel dat spa in Fügen.

Je kan bij het Sport- en Wellnesshotel Held er bijvoorbeeld voor kiezen om er een hele dag naar toe te gaan of een halve dag. De spa van het wellness hotel in Fügen is maar liefst 3000m2 groot, dus je kan hier uren ontspannen. Het gebruik van een badjas en handdoeken is bij bijna elk wellness arrangement inbegrepen. Slippers zijn altijd handig om zelf mee te nemen. Ook fijn is dat je het spa dag arrangement kan uitbreiden met een ontbijt en/of een wellness behandeling. Zodat je echt een complete dag zorgeloos kan relaxen.

♥ Bekijk hier de diverse spa arrangementen

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Hotel met sauna met uitzicht in Fügen

Ontspannen wellness vakantie Zillertal

Zou jij tijdens je vakantie naar een hotel Day Spa in Fügen gaan?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen