Hotel Klausnerhof in Hintertux in Oostenrijk

Wellness Hotel Klausnerhof in Hintertux Oostenrijk, 365 dagen per jaar skiën

Ben je op zoek naar een hotel in Hintertux in Oostenrijk waar je kan ontspannen, het Tuxertal kan ontdekken en 365 dagen per jaar kan skiën? Lees dan snel verder en ontdek meer over wellness Hotel Klausnerhof in Hintertux in Oostenrijk.

Wellness Hotel Klausnerhof in Hintertux in Oostenrijk

Frieda en Martin Klausner heten jullie graag welkom in Hotel Klausnerhof in Hintertux in Oostenrijk. Zoals de naam van het hotel al duidelijk maakt, is het een echt familiehotel. Martin en Frieda zijn de 4e generatie die het wellness hotel en feel-good resort runnen. Hotel Klausnerhof maakt deel uit van het Natuurpark Zillertaler Alpen.

Zowel in de zomer, de herfst als de winter valt er in Hintertux van alles te beleven. Zo kan je op zoek gaan naar adelaars en marmotten, je kan er 365 dagen per jaar skiën omdat het vlakbij de Hintertuxer Gletsjer ligt, wandelaars en mountainbikers kunnen afdalen in de gletsjerspleet en dat allemaal omlijst door de Tiroolse gezelligheid.

Goed om te weten is dat de Tuxer Alpen met de Hintertuxer Gletsjer het enige skigebied van Oostenrijk is dat het hele jaar door toegankelijk is. De echte skifreak kan de ski’s al in oktober onderbinden. De Hintertuxer Gletsjer en Hotel Klausnerhof in Hintertux in Oostenrijk openen het skiseizoen op de Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000 al in de herfst.

Voor de wandelaars zijn er maar liefst 350 kilometer aan wandelpaden in Tux. Ga je graag onder leiding van een goede gids de bergen in? Frieda Klausner trekt drie keer per week haar wandelschoenen aan en zet de rugzakken en wandelstokken voor je klaar zodat je mee kan op ontdekkingstocht. En de mountainbike liefhebbers kunnen kiezen uit maar liefst 800 kilometer aan fietsroutes. Van een tocht voor beginners of voor het gezin tot veeleisende routes voor geoefende bikers, alles is mogelijk. Bij de fietsverhuur op een steenworp afstand van het Klausnerhof kun je ook e-bikes vinden.

Het is bijna jammer dat je niet te lang in een sauna kan zitten want vanuit de panorama sauna op de bovenste verdieping heb je een prachtig uitzicht. Gelukkig kan je na het afkoelen weer een nieuwe sauna ronde plannen en het elke dag herhalen. Want van deze sauna met uitzicht krijg je nooit genoeg!

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht! Want wie de natuur in duikt komt aan het einde van de dag voldaan terug met een hongerig gevoel. De eigenaren van het hotel hebben ook een eigen landbouwbedrijf wat betekent dat er regionale lekkernijen op de kaart staan met veel producten van eigen bodem. En een goed glas wijn bij je gerecht zal niet ontbreken want er is genoeg te kiezen in de hotel vinotheek van Martin Klausner.

Hotel Klausnerhof in Hintertux in Oostenrijk is de ideale herfstbestemming voor mensen die actief willen zijn in de bergen, niet kunnen wachten om weer op de ski’s te staan, de natuur willen induiken om te wandelen of fietsen en van een spa en zwembad met uitzicht willen genieten. Er zijn maar weinig plekken ter wereld waar je in de ochtend kan skiën, om daarna door het zonnige dal te lopen en te relaxen in badjas tussen de mooie herfstkleuren.

Ben je van plan om eind september nog op vakantie te gaan? Dan is het een extra goede reden om naar Hotel Klausnerhof in Hintertux in Oostenrijk te gaan want dat staat er wat speciaals op de agenda!

♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 90 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Hotel Klausnerhof Hintertux Oostenrijk

Zou jij in dit Wellness Hotel Klausnerhof in Hintertux in Oostenrijk willen verblijven?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons