Overnachten, Spa & Sauna

Ontspannen in een hotel met bubbelbad op kamer

30 januari 2021
Hotel met bubbelbad op kamer 

Even een nachtje of weekend weg om te ontspannen in een hotel met bubbelbad op kamer. Ga lekker samen bubbelen op een van deze locaties in Nederland.

 

Hotel met bubbelbad op kamer 

 

Een heerlijk hotel waar je volop kan genieten en niet eens van je kamer af wilt. Dat heb je als je kiest voor een hotel met jacuzzi op de kamer. Neem lekker badzout mee, een heerlijke bruisbal of fijn geurende badolie en geniet van het badderen op je hotelkamer.

 

Er zijn hotels met een jacuzzi op de kamer en hotels met een bubbelbad op de kamer. Wil je precies weten wat het verschil is tussen een jacuzzi en een bubbelbad. Lees dan ons artikel via de link.

 

Geniet van een romantische weekend weg samen en bekijk de onderstaande websites waar je direct een overzicht ziet van alle hotels waar je kan bubbelen op de kamer. Tot bubbels!

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots nieuwsbrief en volg ons via Facebook – Instagram, Pinterest en YouTube.

 

*Onderstaande foto is van Van der Valk in Almelo. Hier zie je een selectie die wij hebben gemaakt van romantische hotelkamers met een bubbelbad en/of jacuzzi.

 

Hotel met jacuzzi op kamer 

 

In welk hotel met jacuzzi op de kamer heb jij wel eens geslapen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots